- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Bana Bilal'e anlatır gibi birinin anlatması lazım. Çok yabancı olduğum bir platform çünkü.1. Kaybederek
2. Keramettin admirin tavsiyeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Bilal'e anlatır gibi birinin anlatması lazım. Çok yabancı olduğum bir platform çünkü.1. Kaybederek
2. Keramettin admirin tavsiyeleri
Girme diyorsun yani, anladım.
Sonuç olarak kar/zarar durumun ne şuan?Ula ben bu parayı batırıp sistemden çıkayım en iyisi.
İğrenç sistem. Sokayım coininize. Cüzi parayla keyfine girdim kafayı yedim
Günden güne değişiyor rdaş. Bir ara 150 200t karla 1000 tl yapmıştım bugün 650 tlSonuç olarak kar/zarar durumun ne şuan?
Çok fazla merakın olmasın üstad...Kurtlar sofrasında yem olursun.Sonuç olarak kar/zarar durumun ne şuan?
Kaç parayla gireyim? 100 iyi mi?Günden güne değişiyor rdaş. Bir ara 150 200t karla 1000 tl yapmıştım bugün 650 tldün gece 800 tl idi misal. Büyük parayla girene Allah sabır versin.
100 lirayla ne yemi yav? Günlük sigara param €10 zaten. 1 gün sigara içmemÇok fazla merakın olmasın üstad...Kurtlar sofrasında yem olursun.
Kafanda sana dokunmayan bir meblağ düşün.Kaç parayla gireyim? 100 iyi mi?
Az buçuk katlasam yeter. x2 x3 gibi.
100ün altında alış satış yaptırmıyor galiba 150 girKaç parayla gireyim? 100 iyi mi?
Az buçuk katlasam yeter. x2 x3 gibi.
academy.binance.com
Gökhan'a da ben giricem sonunda 1 aydır 100 lirayla girmek için kafa ütülüyor.
Risk budur diyip 83ten atletico aldım. Akşam bala gote elerlerse %50 alırım.![]()

Kaldıraçlı sistemle kumara çevirenlerin makul sonları batmaktır -fazlası da intihar![]()
Türkiye'nin konuştuğu aile katliamında 'Bitcoin' detayı
Antalya’da oturdukları 3 katlı villada, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle öldürüp intihar eden Mustafa Gider'in halası Nimet Güler, "Yeğenim Bitcoin yüzünden, önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi...www.sozcu.com.tr
Bundan paranin sifirlanma ihtimali yok yalniz. Alamazlarsa aldığımız paraya satarız.Reis 2.85 ten atleticoya oynasan daha iyiymiş![]()