Kripto Para Birimleri ve Coinler

Admirim bende de ufak biseyler var Euro da duruyor. Dursun mu bir kısmına girsem mi kriptoya ne düşünüyorsun?

Son dönemde marj çok düşük, al-sat olmadan bir şey kazanamıyor kimse eğer aylar öncesinden pozisyon almadıysa.

Bence ara gaz noktasına gelindi, birisi kurumsal alım patlatmazsa yatayda kalır zira zirve hareketinde de %2 marj yapabildi sadece.

Son dönemde marj çok düşük, al-sat olmadan bir şey kazanamıyor kimse eğer aylar öncesinden pozisyon almadıysa.

Bence ara gaz noktasına gelindi, birisi kurumsal alım patlatmazsa yatayda kalır zira zirve hareketinde de %2 marj yapabildi sadece.
Tefeciliğe başlayalım derim

Türkiye'de çok fazla yatırımcısı olan kripto para piyasasına 'İslami kripto para birimi' Caizcoin eklendi. Almanya merkezli şirkete göre Caizcoin, şeriat uyumlu İslami finans standartlarına uygun portföyleri ve borsaları kullanacak.

Düşük fiyattan toplayalım caizcoinleri.

Türkiye'de çok fazla yatırımcısı olan kripto para piyasasına 'İslami kripto para birimi' Caizcoin eklendi. Almanya merkezli şirkete göre Caizcoin, şeriat uyumlu İslami finans standartlarına uygun portföyleri ve borsaları kullanacak.

var mı kripto paran?

Adab solution vardı (suudların)
Girdik patladı

tobe estağfurullah

Anladım teşekkür ederim. Yani zaten pek anlamıyorum hiç girmemek daha iyi gibi

Hocam kripto haricinde yatırım amaclı euro tutmak pek mantıklı gelmiyor sanki, daha iyi bilenler vardır tabi burda

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam aslında yatirim amaçlı değilde zor günler için ayirdigim bir meblağ. TL de duracağına Euro da tutuyorum TL değer kaybedebilir sonuçta. Yatırım değil yani. Küçük bir meblağ değil ama büyükte degil. Tavsiyelere de açığım açıkçası

Olduğun yerden zaten
Nadir verior ,ben bi kaç gündür unutmuştum bugun 4 tane verdi

1 juve ve 28 chz oldu toplamda 🤣

Yav ne zaman denesem SSU veriyor. Bir halta da yaramıyor sanırım SSU’lar. Dediği yere gidince ekstra bir artısı var mı ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ne zaman denesem SSU veriyor. Bir halta da yaramıyor sanırım SSU’lar. Dediği yere gidince ekstra bir artısı var mı ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmıyorum

bu arada yakalasakta pek bir anlamı yok sanırım
Çunkü withdraw için 400chz olması lazım

Geri
Üst Alt