Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.565
- 12.547
- 2.868
AnlamadımCro mu gate.io mu
Ico katılımı için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AnlamadımCro mu gate.io mu
Ico katılımı için
Crypto.com mu gate.io mu hangi borsa daha iyi binance öncesi salınan coinler için. Fikrin var mıAnlamadım![]()
gate.io hiç kullanmadım , crypto.com da pek öyle koin olmuyor Binance oncesi.Crypto.com mu gate.io mu hangi borsa daha iyi binance öncesi salınan coinler için. Fikrin var mı
3 kagitci olduğu anlasilinca bir süre sonra piyasa da pek sallamamaya başladı adami
Her gün CHZ pazarlıyor, o herifi diyorsanız.Tipi at hırsızı gibi doğru da 3 kağıtçılık ne yaptı bu adam?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reale gidenleri salmışlar.Chz arz mı yükseltti
Hunt 6 da 6 chz verdi![]()
Chz arz mı yükseltti
Hunt 6 da 6 chz verdi![]()
göz atabilirsiniz . Tipi at hırsızı gibi doğru da 3 kağıtçılık ne yaptı bu adam?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
app.intotheblock.com
ytd!bi bu birde borsada olan bittorrent aklımda kaç haftadır.Student Coin diye bi proje keşfettim, fikirleri güzel siteleri de açıklayıcı güzel, ico programı devam ediyor nisan sonuna kadar. Mayis 7de borsalarda listelenme hedefleri var. https://stctoken.com/?ref=Ex6atv32ph (refli) kurucuları da at hırsızı değilgöz atabilirsiniz .
Ayrica bahsedildi mı bilmiyorum Nba Topshot diye bir olay var Nba deki nadir anları nft paket olarak satıyorlar şuan beta sürüm olmasına rağmen acayip ilgi var 229 dolara alınan paketten 10 bin dolarlık nadir an düşürüp satan var nft rüzgarı devam ederken yararlanılabilir.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim piyasam %50 artıda biladerMatic 2.75 düştü.Piyasa çökmüş durumda...Toplayınytd!
Student Coin diye bi proje keşfettim, fikirleri güzel siteleri de açıklayıcı güzel, ico programı devam ediyor nisan sonuna kadar. Mayis 7de borsalarda listelenme hedefleri var. https://stctoken.com/?ref=Ex6atv32ph (refli) kurucuları da at hırsızı değilgöz atabilirsiniz .
Ayrica bahsedildi mı bilmiyorum Nba Topshot diye bir olay var Nba deki nadir anları nft paket olarak satıyorlar şuan beta sürüm olmasına rağmen acayip ilgi var 229 dolara alınan paketten 10 bin dolarlık nadir an düşürüp satan var nft rüzgarı devam ederken yararlanılabilir.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi