Kripto Para Birimleri ve Coinler

Coinliste Casper için aktarım yapıcam. Yeni üye oluyorum yabancı birinin ref linki i kullanmayım forumdan bir arkadaş yollasın ref buranın altına ordan katılıyım.
1 kaç sayfa önce paylasmistim :)

bu arada paysafe kurmanızı tavsiye ederim ilkinden 140 tane almistim 400 dolar civarı idi sattigimda

yeni software wallet acin
phrase key kurun

oradaki islemleri halledince açılacak sayfada wallet holder çıkar üstte banner oraya tıklayıp
sirayla islemleri tamamlayın
baska gorevleride yaparak daha çok kazanabilirsiniz

ref WZZDU5
share kısmında beni paylasirsaniz ikili kazanırız

Son düzenleme:
1 kaç sayfa önce paylasmistim :)

bu arada paysafe kurmanızı tavsiye ederim ilkinden 140 tane almistim 400 dolar civarı idi sattigimda

yeni software wallet acin
phrase key kurun

oradaki islemleri halledince açılacak sayfada wallet holder çıkar üstte banner oraya tıklayıp
sirayla islemleri tamamlayın
baska gorevleride yaparak daha çok kazanabilirsiniz

ref WZZDU5
share kısmında beni paylasirsaniz ikili kazanırız
Bu arada bu mesaj coinlist için değil
Walletler ile alakalı

safepal wallet sfp ve tko veriolar

Btc üzerinden alt coinlerin hepsinden çıktım. Haftasonu kapanışta btcleri zaten satmıştım. Destekten tekrar aldım, artışa göre kademeli stop koyarak gidiyorum. Nakit üzerinden aldığım altlarında hepsine stop koydum. Hafta sonu kapanışa kadar pozisyonum bu.. 50k bandına düşerse serbest düşüşe geçebilir. Şu anda risk barındırdığını düşünüyorum. (artadabilir, azaladabilir, olduğu yerde de sayabilir - best of ömer üründül) Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Ben bu USDT’yi bir türlü anlamlandıramıyorum.
Pazar gecesi USD kuru 8.40’lardayken USDT 7.40’lardan satılıyordu, bankaların bile satışı 8.50, alışı 7.70’ti ama USDT 7.40’ta seyir etti. Haliyle ben dahil çevremde birçok kişi USDT’ye hücum etti 7.40-7.50’den.
Piyasalar açıldıgında USD 7.90’lardayen USDT 7.70’lerdeydi. Şu an USD 7.84’lerdeyken USDT 7.95’lerde.
Er ya da geç eşitleniyor yani, hal böyleyken insanlar USD yerine USDT aliyor artik kura göre hangisi uygunsa. Bu nasıl bir mantık veya nasıl bir bug bu konuda bilgisi olan var mi?
Nasıl olur da birileri banka aracılığıyla 7.70’ten dolar satarken kripto kesimi 7.40’tan dolar alabiliyor?

Ben bu USDT’yi bir türlü anlamlandıramıyorum.
Pazar gecesi USD kuru 8.40’lardayken USDT 7.40’lardan satılıyordu, bankaların bile satışı 8.50, alışı 7.70’ti ama USDT 7.40’ta seyir etti. Haliyle ben dahil çevremde birçok kişi USDT’ye hücum etti 7.40-7.50’den.
Piyasalar açıldıgında USD 7.90’lardayen USDT 7.70’lerdeydi. Şu an USD 7.84’lerdeyken USDT 7.95’lerde.
Er ya da geç eşitleniyor yani, hal böyleyken insanlar USD yerine USDT aliyor artik kura göre hangisi uygunsa. Bu nasıl bir mantık veya nasıl bir bug bu konuda bilgisi olan var mi?
Nasıl olur da birileri banka aracılığıyla 7.70’ten dolar satarken kripto kesimi 7.40’tan dolar alabiliyor?

Usdtyi 7.40tan alip onu bankadan 7.70e satabiliyor musun? Ayrı piyasalar olarak bakmak lazım.

Geri
Üst Alt