Kripto Para Birimleri ve Coinler

Eninde sonunda eşitleniyor demek istediğim o aslında. Sonuçta 1 gün için almıyoruz doları, şu an USDT’yi 7.40’tan alanlar 7.96’dan satıyor
8.40da esitlenirler diye pazar gecesi 7.80den o yuzden almadınız mi zaten. Çok fazla oynakligin oldugu dönemlerde günlük farklılıklar olabiliyor demek ki onu diyorum farkli piyasa olarak bakmak lazım diye.

8.40da esitlenirler diye pazar gecesi 7.80den o yuzden almadınız mi zaten. Çok fazla oynakligin oldugu dönemlerde günlük farklılıklar olabiliyor demek ki onu diyorum farkli piyasa olarak bakmak lazım diye.
Farklılıklar tabii ki oluyor ona bir lafim yok ama ben burada büyük bir açık olduğunu düşünüyorum.
Pazar gecesi 8.40 olan USD kuru pazartesi sabahı sabahı yüzde 6-7’lik düşüşle 7.90’a kadar geriledi. Düşüş olmasa USDT de şu an 8 üzerinde seyir edecekti.
Bu kur eninde sonunda eşitleniyor, genelde de 4-5 saat sürüyor eşitlenmesi ani bir yükseliş-düşüş olduğu için henüz tam anlamıyla eşitlenmedi. Dediğim gibi kimse zaten 1-2 gün vadeli dolar almıyor, uzun vadeli alıyor uzun vadede de her türlü eşitleniyor zaten. USD şu an seyrine oturduğunda USDT ile aynı miktara gelecek.
Pazar gecesi asya piyasalarin acilmasiyla 8.40 olan USD’yi, USDT olarak 7.40’tan kendim bizzat aldım, USD o gece yüzde 5-6 düşüşle 7.80’e kadar gerilemesine rağmen şu an ben 7.40’tan aldığım USDT’yi 7.96’dan satabiliyorum yüzde 5 karla. Keza USD 8.40larda tutunsaydı şu an USDT de o civarlara gelecekti.
Tabii ki farkli piyasalar ama burada bir açık olduğunu düşünüyorum, açığı değerlendirenler de ciddi kar yapti şu an için

Farklılıklar tabii ki oluyor ona bir lafim yok ama ben burada büyük bir açık olduğunu düşünüyorum.
Pazar gecesi 8.40 olan USD kuru pazartesi sabahı sabahı yüzde 6-7’lik düşüşle 7.90’a kadar geriledi. Düşüş olmasa USDT de şu an 8 üzerinde seyir edecekti.
Bu kur eninde sonunda eşitleniyor, genelde de 4-5 saat sürüyor eşitlenmesi ani bir yükseliş-düşüş olduğu için henüz tam anlamıyla eşitlenmedi. Dediğim gibi kimse zaten 1-2 gün vadeli dolar almıyor, uzun vadeli alıyor uzun vadede de her türlü eşitleniyor zaten. USD şu an seyrine oturduğunda USDT ile aynı miktara gelecek.
Pazar gecesi asya piyasalarin acilmasiyla 8.40 olan USD’yi, USDT olarak 7.40’tan kendim bizzat aldım, USD o gece yüzde 5-6 düşüşle 7.80’e kadar gerilemesine rağmen şu an ben 7.40’tan aldığım USDT’yi 7.96’dan satabiliyorum yüzde 5 karla. Keza USD 8.40larda tutunsaydı şu an USDT de o civarlara gelecekti.
Tabii ki farkli piyasalar ama burada bir açık olduğunu düşünüyorum, açığı değerlendirenler de ciddi kar yapti şu an için
Ya ona bakarsan binancela paribu arasında aynı coinde bile makas oluyor. Hatta buraya da yazmıştım aynı anda chz binanceda 30 kuruş aşağıdan işlem görüyordu. Farklı piyasalar olduğu icin bu farklar normal aynı şeyi konuşuyoruz.

Tetheri kendi borsasına göre değerlendirmeniz lazım. Her borsanın kendi döngüsü var.

Chz paribuda 7.50 oldu mu hiç? Öyle düşünün. Tek piyasadan işlem görse neyse.

Tetherin amacı belli, dolara hep yakınsar ama bire bir aynı değerde olmayabilir.

Ha pazar günü 7.50yken ya sa ctesi 7.30ken almak çok mantıklıydı çünkü yükseliş kesindi ve görülüyordu yani bedava para vardı orada.

Student Coin diye bi proje keşfettim, fikirleri güzel siteleri de açıklayıcı güzel, ico programı devam ediyor nisan sonuna kadar. Mayis 7de borsalarda listelenme hedefleri var. https://stctoken.com/?ref=Ex6atv32ph (refli) kurucuları da at hırsızı değil göz atabilirsiniz .
Ayrica bahsedildi mı bilmiyorum Nba Topshot diye bir olay var Nba deki nadir anları nft paket olarak satıyorlar şuan beta sürüm olmasına rağmen acayip ilgi var 229 dolara alınan paketten 10 bin dolarlık nadir an düşürüp satan var nft rüzgarı devam ederken yararlanılabilir.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 kişi kaydolmuş teşekkürler arkadaşlar 3-5 yatırın da biz de yararlanalım referanstan :D

Tetheri kendi borsasına göre değerlendirmeniz lazım. Her borsanın kendi döngüsü var.

Chz paribuda 7.50 oldu mu hiç? Öyle düşünün. Tek piyasadan işlem görse neyse.

Tetherin amacı belli, dolara hep yakınsar ama bire bir aynı değerde olmayabilir.

Ha pazar günü 7.50yken ya sa ctesi 7.30ken almak çok mantıklıydı çünkü yükseliş kesindi ve görülüyordu yani bedava para vardı orada.
Cüzdan'da boşta duran TL varsa eğer mantıkliydi.
Yoksa herhangi bir coin'de olan parayı tether yapmak zaten dolara endeksli olduğu için bir anlam ifade etmiyor gibiydi.

Arkadaşlar paribuda hesap açtım da,

Daha çok yeniyim burda..

Normalde veri terminali olarak matriks var.Ama matrikste türk lirası olarak yok grafikler

Fakat paribuda tl bazlı alıp satıyoruz anladığım kadarıyla Ve dolayısıyla tr bazlı çizim yapabileceğim grafik sitesi yok mu?

Mesela waves her yerde farklı gözüküyo?

Arkadaşlar paribuda hesap açtım da,

Daha çok yeniyim burda..

Normalde veri terminali olarak matriks var.Ama matrikste türk lirası olarak yok grafikler

Fakat paribuda tl bazlı alıp satıyoruz anladığım kadarıyla Ve dolayısıyla tr bazlı çizim yapabileceğim grafik sitesi yok mu?

Mesela waves her yerde farklı gözüküyo?
traidinviewde ana coinler var. Ama sen yine usdt olarak düşün. Bu kadar spekülatif ve oynak bir para birimi için grafik, analiz yapılamaz zaten.

Cüzdan'da boşta duran TL varsa eğer mantıkliydi.
Yoksa herhangi bir coin'de olan parayı tether yapmak zaten dolara endeksli olduğu için bir anlam ifade etmiyor gibiydi.
Yani o kısım anlaşılmıştır diye düşündüm, dolarla tether almak dediğim şeyin yapısına ters olurdu.

Elon bu yola baş koymuş ya herif 50 bin altını hissettiği an çakıyor haberi.

Paribuda neden bu kadar çok komisyon alınıyor.TRY için
Mesela bu komisyon oranlarıyla gün içi trade edilemez..Çünkü her işleminin doğru olması gerekir..

Nasıl bunun önüne geçilebilir sizce

50bin altına düşürenlerden birisi de o. Sonra 50k altından topladı yukarı çıkarttılar hemen.
Adam 2 binden beri alıyor zaten ama o olmasa çoktan 30 bine düşerdi, şu ana kadar böyle sahip çıkan olmadı. Geçen seferkinde 4te 1ine düşmesinin temel sebebi oydu.

Mesela bu komisyon oranlarıyla gün içi trade edilemez..Çünkü her işleminin doğru olması gerekir..

@Alp Çelik daha doğru fikir verir, her borsanın bu konuda trickleri var az komisyon için, bence binance'a geçin.

Paribudan çok şikayet var özellikle büyük çıkış ve büyük iniş zamanlarında çöküyormuş, en mantıklısı binance gün ici değil saatlik bile yaparsın

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt