Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.306
- 91.205
- 5.093
Toplama keyfi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayı böyle bir şey değilAyı yeter kardeşim b.kunu çıkarma da meydanı boğaya bırak artık!
Gece ripple 0.45'e kadar indi
Alım fırsatı mıydı acaba, şimdiden 0.49 olmus

Admirim USDT yine 8.22'lerde geziyor, eninde sonunda 7.90'a eşitlenecek, sanki yine büyük bir açıkla karşı karşıyayız gibime geliyor. Simdiden TRY'ye geçip 7.90'a eşitlenince USDT almak mantıklı gibi geliyor bana, bir fikrin var miBTC 1 düşerse altcoinler 10 düşecek; ayıyı o zaman göreceksiniz.
Bir kaç alt coin negatif ayrışabilir yine, BNB gibi.
Hepsi düşerken aralıksız yükselen yerli ve milli One![]()
Ben coin alıp satmıyorum ama genel olarak ayı veya ayı piyasası tabiri çok yanlış kullanılıyor.3-5 günlük düşüş veya %5-10 düşüş ile ayı piyasası olmaz ayı pıyasası genel trend için kullanılır bazen 3-5 yıl bile sürebilir.Hele coinler için %30 düşüş ancak ayı düşüncesini aklımıza getirmeli bence.Senin için değil genel olarak yazdım.BTC 1 düşerse altcoinler 10 düşecek; ayıyı o zaman göreceksiniz.
Bir kaç alt coin negatif ayrışabilir yine, BNB gibi.
Ben coin alıp satmıyorum ama genel olarak ayı veya ayı piyasası tabiri çok yanlış kullanılıyor.3-5 günlük düşüş veya %5-10 düşüş ile ayı piyasası olmaz ayı pıyasası genel trend için kullanılır bazen 3-5 yıl bile sürebilir.Hele coinler için %30 düşüş ancak ayı düşüncesini aklımıza getirmeli bence.Senin için değil genel olarak yazdım.
Geceler süren arastirmalar ve analizlerin sonucu rengim. Emeğimizin karşılığını alıyoruz.Sabah criptolarin halini görünce aklıma sen geldin One a da baktım bu nasıl öngörü yiğidim
Normalde borsalarda % 20lik düşüşler için kullanılır ayı zaten mantığı da belli yedi yedi doydu ve köşesine çekildi anlamı taşır.
Yukarıda benim kastım da zaten daha uzun vadeli bir hareket olması gerekliliği ile ilgiliydi keza psikolojik olarak da her düşüş kendisini alım fırsatı olarak gösterir, döndü/dönecek derken o noktalarda toplayanların hepsi uzun vadeli yatırımcı olur.
Coinlerde net bir ayıdan söz edemeyiz borsa gibi sınırlı marj yok çünkü lakin % 30-60 arası düşüş olmalı minimum.
Önceki seferde 20 binden 5 bine düşmüştü.
Ondan önceki seferde de 800 dolardan 200 dolarlara kadar gerilemişti diye hatırlıyorum.
Tabii o dönemler alt coin falan yoktu, vardı da böyle değildi piyasa, alt coinlerin düşüşleri %90'a kadar olabiliyor.
Altcoinlerin bu kadar fazlalaşıp üstüne talep görmesi yukarıda bahsettiğin kadar büyük düşüşlerin olmasına engel olabilir mi ?