Kripto Para Birimleri ve Coinler

Manyak güzel alım fırsatları doğdu ADA ve AVAX sırasıyla 1,30 ve 35’tan tersteydim 1,05 ve 25ten alıp ortalamayı düşürdük. Şu oynak dönemde break evena geldiğin an gün içinde nakite dönüp düşüşü beklemek en mantıklısı gibi gelmeye başladı.

31 Mart’a kadar sanki böyle öldürmeyip süründürecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece ripple 0.45'e kadar indi
Alım fırsatı mıydı acaba, şimdiden 0.49 olmus

Bitcoin toparlayıp yukarı gidecekse tüm coinlerde alım fırsatı vardı ama düşecekse hiçbiri için alım fırsatı diyemeyiz. Bu da biraz işin riski. Her halükarda alım ve satım çok yapmamak lazım şu dönemde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BTC 1 düşerse altcoinler 10 düşecek; ayıyı o zaman göreceksiniz.

Bir kaç alt coin negatif ayrışabilir yine, BNB gibi.
Admirim USDT yine 8.22'lerde geziyor, eninde sonunda 7.90'a eşitlenecek, sanki yine büyük bir açıkla karşı karşıyayız gibime geliyor. Simdiden TRY'ye geçip 7.90'a eşitlenince USDT almak mantıklı gibi geliyor bana, bir fikrin var mi

BTC 1 düşerse altcoinler 10 düşecek; ayıyı o zaman göreceksiniz.

Bir kaç alt coin negatif ayrışabilir yine, BNB gibi.
Ben coin alıp satmıyorum ama genel olarak ayı veya ayı piyasası tabiri çok yanlış kullanılıyor.3-5 günlük düşüş veya %5-10 düşüş ile ayı piyasası olmaz ayı pıyasası genel trend için kullanılır bazen 3-5 yıl bile sürebilir.Hele coinler için %30 düşüş ancak ayı düşüncesini aklımıza getirmeli bence.Senin için değil genel olarak yazdım.

Ben coin alıp satmıyorum ama genel olarak ayı veya ayı piyasası tabiri çok yanlış kullanılıyor.3-5 günlük düşüş veya %5-10 düşüş ile ayı piyasası olmaz ayı pıyasası genel trend için kullanılır bazen 3-5 yıl bile sürebilir.Hele coinler için %30 düşüş ancak ayı düşüncesini aklımıza getirmeli bence.Senin için değil genel olarak yazdım.

Normalde borsalarda % 20lik düşüşler için kullanılır ayı zaten mantığı da belli yedi yedi doydu ve köşesine çekildi anlamı taşır.

Yukarıda benim kastım da zaten daha uzun vadeli bir hareket olması gerekliliği ile ilgiliydi keza psikolojik olarak da her düşüş kendisini alım fırsatı olarak gösterir, döndü/dönecek derken o noktalarda toplayanların hepsi uzun vadeli yatırımcı olur.

Coinlerde net bir ayıdan söz edemeyiz borsa gibi sınırlı marj yok çünkü lakin % 30-60 arası düşüş olmalı minimum.

Önceki seferde 20 binden 5 bine düşmüştü.

Ondan önceki seferde de 800 dolardan 200 dolarlara kadar gerilemişti diye hatırlıyorum.

Tabii o dönemler alt coin falan yoktu, vardı da böyle değildi piyasa, alt coinlerin düşüşleri %90'a kadar olabiliyor.

Benim aldığım coin ne uzuyor ne kısalıyor kaç haftadır aynı aralıkta gidip geliyor. Belki aylar sonra 600 liramı 2000 lira yapar

Normalde borsalarda % 20lik düşüşler için kullanılır ayı zaten mantığı da belli yedi yedi doydu ve köşesine çekildi anlamı taşır.

Yukarıda benim kastım da zaten daha uzun vadeli bir hareket olması gerekliliği ile ilgiliydi keza psikolojik olarak da her düşüş kendisini alım fırsatı olarak gösterir, döndü/dönecek derken o noktalarda toplayanların hepsi uzun vadeli yatırımcı olur.

Coinlerde net bir ayıdan söz edemeyiz borsa gibi sınırlı marj yok çünkü lakin % 30-60 arası düşüş olmalı minimum.

Önceki seferde 20 binden 5 bine düşmüştü.

Ondan önceki seferde de 800 dolardan 200 dolarlara kadar gerilemişti diye hatırlıyorum.

Tabii o dönemler alt coin falan yoktu, vardı da böyle değildi piyasa, alt coinlerin düşüşleri %90'a kadar olabiliyor.

Altcoinlerin bu kadar fazlalaşıp üstüne talep görmesi yukarıda bahsettiğin kadar büyük düşüşlerin olmasına engel olabilir mi ?

Altcoinlerin bu kadar fazlalaşıp üstüne talep görmesi yukarıda bahsettiğin kadar büyük düşüşlerin olmasına engel olabilir mi ?

Coinlerin geneli belli grupların elindeyse belki ama dağılmışsa olmaz ki zaten ayıda da malı elinde tutan kazanıyor.

Bitcoin 1 sene önce 5 bin dolar falandı, oralardan topladılar mesela ellerinde o maliyetlerde bitcoinler var hala.

Sana 60 binde de satacaklar 50de de 40ta da 30ta da ama 20yi göstermeleri lazım normal şartlarda. Diğer türlü o kadar malı toplamış olan adam nasıl satsın hepsini, tekte piyasayı % 50 düşürür.

Ha mal çok dağılmışsa bu sefer de panik havası olur 60tan 50ye düştü mü, biraz düzeltme olur baktılar yine düşüyor bir yerde herkes satmaya başlar o psikoloji yıkabilmek için Elon Musk gibi adamların çıkması lazım ki dün sahip mi çıktı yoksa bitcoini yükseltip elindeki bitcoinleri millete mi çaktı belli değil.

Altcoinlerin talep görmesi konusu ise suni, yükseliyor diye alıyor herkes, pratikte kullanılanı falan yok hala ki 8000 coin var baştan beri diyorum % 99'u çöp olacak.

Şu an haber lazım 58 bini kıramadı, 61 bin olması kırdı anlamına gelmiyor, hacimli olarak % 20 üstüne atması lazım yani 72 bin görülmediği sürece coin piyasasında temkinli olmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt