Kripto Para Birimleri ve Coinler

15 nisanda yakım var onu fiyatlıyor.

BNB şu an en desteklenen coin hatta baştan beri öyle. Arkasında Binance var yani daha nolsun.

Bu coin yakılması şuan elinde bulunduranları olumlu veya olumsuz etkiliyor mu ? Yakıldıktan sonra falan?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an 5 kuruş olup gelecek yıl 5 lira olacağını tahmin ettiğin Coin ve token önerilerine açığım.
Ben piyasayı inceledim biraz, herifler birinden çıkıp birine giriyor

Piyasa şartlarına bakarsak XVG çok ucuz kalmış, 3 sene önce şu anki fiyatının 5 katıydı ama ondaki para dogecoine akmış.

O yüzden haberleri takip etmek lazım şu an çat diye söylemek zor.

@Emrah Yıldırım mina diyordu ona bak bir, güzel proje gibi.

Bu coin yakılması şuan elinde bulunduranları olumlu veya olumsuz etkiliyor mu ? Yakıldıktan sonra falan?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır.

Dolaşımda olmayanları yakıp sayıyı azaltıyorlar, az olan değerlidir mantığıyla da yükseliyor.

Piyasa şartlarına bakarsak XVG çok ucuz kalmış, 3 sene önce şu anki fiyatının 5 katıydı ama ondaki para dogecoine akmış.

Dent ve Sia'nın grafiği iyi gibi duruyor.Diğerleri dengesiz...Bu ikisi hiç gözüne çarptı mı?

Yav söylemeseydin onu biz alamıyoruz sonra :asd:

Dent ve Sia'nın grafiği iyi gibi duruyor.Diğerleri dengesiz...Bu ikisi hiç gözüne çarptı mı?
ICXte çanak kulp var o çalışırsa 4 doları geçer.

Dent zaten 10 günde %100 yapmış duymuştum onu :D

Sia'yı hiç duymadım.

Geri
Üst Alt