Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayı piyasası gelse de ucuzdan mal toplasak. Benim emeklilik hedefim 2030.Yalnız BTC ilk defa bu kadar iyi duruyor.
50 binde de uzun süre kaldı, hacimlere bakmadım da.
Elon ve yatırım şirketleri iyi destek oldu yoksa çoktan patlamıştı.
20-22 bine düşmesi gerekiyor normal şartlarda ama, 43 ve 28 binlerde salmayabilirler.
Dolayısıyla önceki hareketlerden farklı noktaya geldi mevzu. Tabii herkes girdi herkes kazanıyor, bu yatırımcıları küstürmek lazım biraz.
Testere devam mı yoksa 72 mi gelecek merak ediyorum bayağı.
Evet 20 bin gelmeli acilenAyı piyasası gelse de ucuzdan mal toplasak. Benim emeklilik hedefim 2030.
Olm ben onu unutmuşum sen söyleyince hatırladım ordanda kazanmışız :dThodex sagolsun verdiği beleş 150 doge'yi engin ileri görüslüğümle btt'ye cevirip ufak bir servet sahibi olmuş bulunmaktayım
Sende de ne unutkanlık varmış yav?Verge dedik dinlemediniz.
Kısa sürede 2.5 katına çıktı.
Unuttuğum 30 dolar 220 dolar olmuş keşke 30 bin dolar unutsaymışım.
Bir miktar kaldığını biliyordum da giremiyordum hesaba.Sende de ne unutkanlık varmış yav?
Milli piyangoyu kazanip almayan biri vardı. O sen olmayasin adminim iyi bak köşeye filanBir miktar kaldığını biliyordum da giremiyordum hesaba.
Teli değiştirmiştim doğrulama yapamayınca bakamıyordum vs
Bir kaç ayda oldu ama bu olay muhtemelen 30 dolar önce 10 sonra 200 küsür dolar oldu.
Milli piyangoyu kazanip almayan biri vardı. O sen olmayasin adminim iyi bak köşeye filan
Btt treni kaçtı gibitrx ve btt konusunda fikirler nedir
alım fırsatı veriyor mu biraz daha beklemeli mi
@Keramettin TANRIVERDİ @Oğuzhan Ölmez
Verge dedik dinlemediniz.
Kısa sürede 2.5 katına çıktı.
Unuttuğum 30 dolar 220 dolar olmuş keşke 30 bin dolar unutsaymışım.
Oğuzhanla konuşmuştuk 20 civarıyken, burdadır muhtemelen de dalgasına diyorum.nerede dedin üstad yav göremedik
Btt hacmi itibariyle bana büyük bir balon gibi geliyor.Bir yerden sonra tıkanır.Trx araştırmadım.trx ve btt konusunda fikirler nedir
alım fırsatı veriyor mu biraz daha beklemeli mi
@Keramettin TANRIVERDİ @Oğuzhan Ölmez