Kripto Para Birimleri ve Coinler

Demek istediğim herkes kazanamaz ,birilerinin kaybı ile kazanılıyor para bu borsada ,gökten gelmiyor
Alıp cebine koymadıkça ,borsadaki para kazanç değildir.

o arkadaşın çektiği parayı gördünmü babında sormuştum.( genele soruduğum soru bu aslında)

yolda yerde 500 lira bulmasıyla hiçbir farkı yok o kazandığı paranın eğer araştırıp zamanından feragat etmiyorsa yakın zamanda batacaktır

Neden yalan söylesin ki Ayrıca bana ne arkadaşlar hiç anlamadığım bir konu. Sadece bilen varsa sordum bu olayı sonunda ne olur diye.

Ayrıca anladığım kadarıyla hırs yapmadan ufak paralarla ufak ek gelir yapmanın kimseye zararı yok. Batarsa da ufak batar. Kazandıkları kar kalır kendisine. İddaa oyununda kasa yapma olayı gibi sanırım.

O kadar arttı ki cevrede bu işle ugrasan. Herkesin elinde telefon kafayı gömmüş gidiyor. Birbirini gaza getiren mi ararsın 300-500 aldım diyerek ulan ben niye almayım diyerek baskalarını da piyasa cekip nedir ne degildir arastırmadan atlayan cok coinlere. Bu nedir ne degildir grafik nedir indikatörler ne işe yarar terimler nedir arastırma yok bodozlama dalınıyo. Aha pump yapıyolar girelim diyo retest yapınca kalıyo biz girdik dustu oluyo finalde de. Twitterda youtubeda da kazanınca gayet guzel yayınlar paylasımlar, ama patlayınca da ses yok. Olan dediğiniz gibi kredi cekip borc alıp girene oluyo. İnsanlara da kızılmıyo ki napsın adam ekonominin durumu ortada ek bir gelir elde etme pesinde avrupada 1. ydik heralde en son kripto para işine giren

Neden yalan söylesin ki Ayrıca bana ne arkadaşlar hiç anlamadığım bir konu. Sadece bilen varsa sordum bu olayı sonunda ne olur diye.

Ayrıca anladığım kadarıyla hırs yapmadan ufak paralarla ufak ek gelir yapmanın kimseye zararı yok. Batarsa da ufak batar. Kazandıkları kar kalır kendisine. İddaa oyununda kasa yapma olayı gibi sanırım.
Defans yapma yahu
Sana demiyorum bunu .

evet kazançlı aylar geçmekte ama para uzaydan gelmiyor diyorum,birileri kaybetmek zorunda ,bir şekilde kazanan olduğu gibi o kazançları finans edenler de kaybetmiş olucak

Bir abimin 3000$ kârı gitti.. abicim neden satmadın sert düşmeye başladığında diyorum. Bilmiyorum diyor. Hala düşmeye devam ediyor hala kârdasın şimdi sat bari diyorum. Yok satmam diyor. Ulan sat işte..
Bu kafada olanlar eninde sonunda kaybeder zaten. Hiç bir şey sonsuza kadar çıkmaz veya düşmez kârdan ufak bir zarar edersem affetmem satarım ben daha çıkarsa da hiç üzülmem fırsatı değerlendirmişimdir, artık yapacak bir şey yoktur.
Biri sırf inadı uğruna yanımda kaybederkende üzülmüyor değilim. Kârdasın işte sat gitsin.

Yok derdim değil batmasın insanlar bana ne ek gelir kazanıyorlar ne güzel. Ama denildiği gibi herkesin kazandığı bir sistem olabilir mi!
Olabilir kısa vadede.

Kısa vadede aldığın karla köşene çekilmeyi başarıyorsan sorun yok ama doymayacaklar fazlasını isteyecekler.

Sonunda da çoğu batacak.

Çıkarken %1000 çıkabilir ama inerken %100 düşer.

Geri
Üst Alt