Kripto Para Birimleri ve Coinler

Olabilir kısa vadede.

Kısa vadede aldığın karla köşene çekilmeyi başarıyorsan sorun yok ama doymayacaklar fazlasını isteyecekler.

Sonunda da çoğu batacak.

Çıkarken %1000 çıkabilir ama inerken %100 düşer.

Hırs ve yatırdığın paranın miktarını belirleme, duracağın yeri bilip bilmeme konusunda iddaa gibi bir şey o zaman. Hırslı ve kumar zaafı olanların canı çok yanabilir gibi sanırım.

Hırs ve yatırdığın paranın miktarını belirleme, duracağın yeri bilip bilmeme konusunda iddaa gibi bir şey o zaman. Hırslı ve kumar zaafı olanların canı çok yanabilir gibi sanırım.
Hayır kardeşim yatırım.

Kripto da bir yatırımdır ancak manipülasyona açıktır. Değişkeni çoktur o yüzden de her şeye hazırlıklı olup bu bilinçle girmek gerekir.

Eğer oyun gözüyle bakarsan kaybedersin eninde sonunda çünkü bir gece yatıp sabaha tüm paran yok şekilde uyanabilirsin bu piyasada.

O yüzden xle giriyorsan 2x olunca x'i çekeceksin ve karla devam edeceksin. Strateji hep bu olmalı.

Bir yorumlar okuyorum adamın biri 300 k kredi çekmiş CVC sanırım battım bittim diyor. Öbürü telefonunu satmış bilgisayarını satmış 8 bin yatırdım battım diyor hemen panikle satmışlar Twitterdan şu adama güvendik bizi bitirdi falan yazıyorlar

Bir yorumlar okuyorum adamın biri 300 k kredi çekmiş CVC sanırım battım bittim diyor. Öbürü telefonunu satmış bilgisayarını satmış 8 bin yatırdım battım diyor hemen panikle satmışlar Twitterdan şu adama güvendik bizi bitirdi falan yazıyorlar

Komedi daha düzgün düşüş görmediler btc için bunlar hafif silkeleme diyebiliriz gerçekten düşse ortalık toz duman olur

Uzaktan tanıdığım bir şahıs 350 bin yatırmış bitcoine ve altcoinlere.

Geçenlerde istifasını verdi ve çalışma hayatını noktaladı.

Böyle hikayeler de var ama nadir. Şahsen 350 bin yatırmaya elim gitmez benim.
Risk olmadan kazanç olmaz.

Yakında milyoner olarak aranızda yer alacağım

Geri
Üst Alt