Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.318
- 91.246
- 5.093
An itibari ile piyasa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet orası öyle o riski bir kere alsak şu an bu sohbetimizi Miami plajlarında iş konuşurken yapıyor olabilirdikRisk olmadan kazanç olmaz.
Yakında milyoner olarak aranızda yer alacağım

Komedi daha düzgün düşüş görmediler btc için bunlar hafif silkeleme diyebiliriz gerçekten düşse ortalık toz duman olur
Renç rovırını sattı bir dostum..Uzaktan tanıdığım bir şahıs 350 bin yatırmış bitcoine ve altcoinlere.
Geçenlerde istifasını verdi ve çalışma hayatını noktaladı.
Böyle hikayeler de var ama nadir. Şahsen 350 bin yatırmaya elim gitmez benim.
Renç rovırını sattı bir dostum..
Kriptoya girdi..
Mejazım bu kadar..
Egcey e 600.000 tl basan diğer bir doktor arkadaşımı da burdan anmış olalım..

Güven özveri ve tecrübe ister. Benim de 350 bin yatırmaya elim gitmez. Şuandaki durumumda 50-75k basabilirim anca.Uzaktan tanıdığım bir şahıs 350 bin yatırmış bitcoine ve altcoinlere.
Battılar mı çıktılar mı reis? Önemli olan o.
Bir de belirli bir refah seviyesinden sonra yapmak çok zor sayılmaz bence, giden Range Rover olur en fazla
Benim bahsettiğim elindeki tüm nakiti gömdü.
Güven özveri ve tecrübe ister. Benim de 350 bin yatırmaya elim gitmez. Şuandaki durumumda 50-75k basabilirim anca.
ve bu para o dönem için sadece bir hisseden ettiğim kardan daha azdı, onu gömmeyi düşünmüştüm.Para bol olduktan sonra saçması kolay ne olucak ki ondan ama gerçek şudur 2017 Aralık'ta gördüğü zirveyi bir daha 2020 Aralık'ta gördü şimdi btc bi düşse belki 5 yıl bekleticek altcoinlere hiç girmiyorum bile daha önce aynı bu senaryo oldu çünkü her duyan girdi sonrası mâlum.
Uzaktan tanıdığım bir şahıs 350 bin yatırmış bitcoine ve altcoinlere.
10+ milyon bence, net bilgim yok.Ne kadar kaldırmış
10+ milyon bence, net bilgim yok.
Ama herkes piyasadan kaçarken aldı eleman, 5-10 bin arasından topladı yani.
Oradan diğerlerine de dağıtmıştır.
Kısa sürede gelinen bir nokta değil.
Ya da kendimizi iple asmış olabilirdik. Ne hayatlar gitti bu yolda.Evet orası öyle o riski bir kere alsak şu an bu sohbetimizi Miami plajlarında iş konuşurken yapıyor olabilirdik![]()
Stratejik ilerlersem muhtemelen olurdu.Demek biraz ciddiye alsan bir miktar bitcoini 2 bin dolardan kenara atsaydın, bugün sen yapacaktın aynısını