Kripto Para Birimleri ve Coinler

Borsa başlığını bulamadım. Hektaş bölünmüş yine. Kutsal yürüyüş başlar mı?

Hektaş 8den 16’ya çıkar bölünürdü bu sefer biraz daha tepede böldüler. Normalde bölündükten sonra tekrar 16’ya çıkması 3-4 ayda olur.
arcelik le tavhl güzel bilanço açıkladı

$ARPA ceo’su @felixmxu google ile görüştüklerini duyurdu.
Yakında @arpaofficial @Google ortaklığını duyabiliriz.

Diye haberler dolaşıyor

Ytd

35 gelirse almaya gerek yok 28in altına inince alırsın.
Sen diyorsan bu konuda bir şey dikkate alırım Admin Bey , teşekkür ederim.
O rakamlara inerse altyapısı olan geleceği gerçekten olan coinleri seçmek lazım orasıda önemli.
Bu rakamlara gelmeden 70-80-100 'e giderse üzücü bir şekilde Ülkelerden ''ağır kripto darbesi'' beklerim oda üzücü olur gelecek adına.

Bu mecranın piyasa olabilmesi için (kalıcı) eleminasyon/temizlik şart.
Sonra burası yatırım ortamı olur , nacizane görüşüm.

Sen diyorsan bu konuda bir şey dikkate alırım Admin Bey , teşekkür ederim.
O rakamlara inerse altyapısı olan geleceği gerçekten olan coinleri seçmek lazım orasıda önemli.
Bu rakamlara gelmeden 70-80-100 'e giderse üzücü bir şekilde Ülkelerden ''ağır kripto darbesi'' beklerim oda üzücü olur gelecek adına.

Bu mecranın piyasa olabilmesi için (kalıcı) eleminasyon/temizlik şart.
Sonra burası yatırım ortamı olur , nacizane görüşüm.
Açıkçası çok fazla öne çıkan coin ve token var şu an. 2018 başında 10 tane falandı öne çıkanlar. Piyasa dönüp bunlar geçmişteki XVG ve IOTA gibi batınca nolacak merak içerisindeyim.

IOTA %97 düşmüştü.

Açıkçası çok fazla öne çıkan coin ve token var şu an. 2018 başında 10 tane falandı öne çıkanlar. Piyasa dönüp bunlar geçmişteki XVG ve IOTA gibi batınca nolacak merak içerisindeyim.

IOTA %97 düşmüştü.
Şu son düzeltmede yeni katılan,bilgisiz yatırımcıların %60'ı falan satmamıştır şimdide geri rakamlar toplamaya başladı.
Satanlarda ah keşke satmasaydım diyor.
Mürid toplayanlarda satmadıkça kaybetmiş sayılmazsın bak ben demiştim diyor.
Bu bilgisiz profillerin sayısı azımsanamayacak derecede Dünyada çok bence.
Eğer btc 62 falan görüp 2 gün yatay yaparsa ATH muhabbetine deli gibi nakit girmeye başlayacak bence , bu son düzeltmede alım yapmayıp pişman olan da dünya kadar adam vardır.
Ordan btc düştükçe bu pişman olanlar bu sefer kaçırmayım diye alacak ve o düşüş belkide son bulmayacak :ayyas:
senaryo yazdık ama bakalım ben işlem açmıyordum adam akıllı 1 aydır , son düzeltmede çok ufak miktar almıştım 54-55 seviyelerine yaklaştığında nakit oranımı %80-85'lere çıkarmıştım şimdi iyice nakdi yükselttim.
Fakirlerin parasını tamamen sömürüp , umudunu yitirecek hamle gelmedi bunu elbet bekliyorum.

Bakalım bol kazançlar hepimize , umarım yatırımlık mecra olur burası.

Şu son düzeltmede yeni katılan,bilgisiz yatırımcıların %60'ı falan satmamıştır şimdide geri rakamlar toplamaya başladı.
Satanlarda ah keşke satmasaydım diyor.
Mürid toplayanlarda satmadıkça kaybetmiş sayılmazsın bak ben demiştim diyor.
Bu bilgisiz profillerin sayısı azımsanamayacak derecede Dünyada çok bence.
Eğer btc 62 falan görüp 2 gün yatay yaparsa ATH muhabbetine deli gibi nakit girmeye başlayacak bence , bu son düzeltmede alım yapmayıp pişman olan da dünya kadar adam vardır.
Ordan btc düştükçe bu pişman olanlar bu sefer kaçırmayım diye alacak ve o düşüş belkide son bulmayacak :ayyas:
senaryo yazdık ama bakalım ben işlem açmıyordum adam akıllı 1 aydır , son düzeltmede çok ufak miktar almıştım 54-55 seviyelerine yaklaştığında nakit oranımı %80-85'lere çıkarmıştım şimdi iyice nakdi yükselttim.
Fakirlerin parasını tamamen sömürüp , umudunu yitirecek hamle gelmedi bunu elbet bekliyorum.

Bakalım bol kazançlar hepimize , umarım yatırımlık mecra olur burası.
Ters testere devam eder 65 ve üstü gelmezse. Bunun için de sağlam para girişi lazım, BNB, NFT, Defi, ETH hikayeleri tuttu piyasayı bir de 39 binde Teslanın 1.5 milyar dolarlık BTC aldığını açıklaması. Tesla 3 binden de 5 binden de 10 binden de 20 binden de aldı ve bu yükseltmeler artık onlar için satış fırsatı. Geçenlerde Tesla bilançosundaki 272 milyon dolarlık BTC kar etkisi bence ilk sinyaldi, bir daha böyle yüklü satış açıklarsalar satış derinleşebilir.

Ha ben zaten kar dışında durmam artık piyasada, ico kovalıyorum ancak onları da alamıyoruz şans yok :asd:

Bugün 10a yakın coin inceledim, daha nereye gidecek daha kaç milyar dolar girecek piyasaya diyorum baktıkça, o yüzden marjlara oynamak lazım tabii 1 günlük düşüşü piyasa 6 günde geri alabildi, çoğu coin anca düşüş öncesi fiyatına geldi; bu açıdan da artık stop koyup her yükselişte stopu yukarı çekmek de şart oldu.

Bir de 2018e göre avantaj şu an tether var, o dönemde yoktu çıkınca BTCde beklersen de o da düşüyordu o yüzden paraları çekiyordu herkes şimdi ise tetherde kalmak biraz durultuyor piyasayı.

son ağaç kesildiğinde, son balık yakalandığında ve son nehir kirlendiğinde beyaz adam kripto paranın yenmeyeceğini anlayacak.

Arkadaslar bedava PI var. Telefona indiriyorsun ve minen yapiyorsun. 2022 de borsayami nedir, oraya cikacakmis. Yani gercek coin olacakmis.

Bedava. Tas attimda kolummu yoruldu

I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link Pi Network and use my username (CryptoWorld66) as your invitation code.

Sifre: CryptoWorld66

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalan yav inanmayin, geçen ayda telegram botu vardı piyada paso bonus veriyordu bir ara 42bin tane olmuştu güya para çekmeye geince kekonun birine 6 dolar atıp tokatlananlardan birisi olacaktık.
Pi falan boş projeler.

Yalan yav inanmayin, geçen ayda telegram botu vardı piyada paso bonus veriyordu bir ara 42bin tane olmuştu güya para çekmeye geince kekonun birine 6 dolar atıp tokatlananlardan birisi olacaktık.
Pi falan boş projeler.

10 referans verip 10 kişiyi heveslendirmiştim bir de zengin olacaksınız diye

Pi dolu proje olsa bile telefondan mining etmek tam boş is ya bende de var hergun tikliyorum 650 pi coinim olmuş artik oyun gibi geliyor namussuz bağımlılık yaptı ...Farz edelim piyasaya girdi muhtemelen 0.0005 USD gibi bir rakamdan girer yoksul filminde Kemal Sunal'ın çay ocağına binde sıfır virgül bilmem kaç ortaklığı gibi 😆
Yani bu coinden para kazanmak için milyonlarca milyarlarca bulundurmak lazım miningle de bunu 100 senede başaramazsiniz.Soyle düşünün bu coin piyasaya çıksa 1000 liralık bile alan biri sizin milyonlarca katınız coine sahip olacak muhtemelen ..

Pi falan boş projeler.
Valla ben yaptim. Gunde 1x tikliyorsun 24 saat minen yapiyor. Pilde daha cabuk bitmiyor yani zarari yok. Indirsin dursun, neolur neolmaz. 14 milyon kisi yapiyormus suan. Bende 9 PI var simdiden.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt