Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Umarım bolca almissindir renktas 3.5X iyi kar
bizim yegen 250.000€‘ya aldi 977‘den .
Biz o kadar degil tabi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bolca almissindir renktas 3.5X iyi kar
Doge ciddi ciddi 1 doları görecek gibi 2 günde geldiği yer 0,360'lardan 0,645 muazzam
Şu coini alanların bir yerde eline patlayacak ama öyle böyle değil.Az daha zorlarsa BNB'yi geçecek. BNBnin bir ton projesi var, borsa coini ama Doge kadar anca oldu.
Her yükselişte elinde yüksek oranda tutanlar satıyor.
Doge tek başına kaç tane ülkeyi satın alabilir hale geldi de asıl önemli olan soruyu sorayım.
Doge 1 dolar oldu diyelim, kaç kişi 1 dolardan satabilir?
8 mayıs meselesi ne?8 mayıs mevzusuyla bir yere kadar gidiyor bakalım 14 milyar işlem hacmi azımsanacak bir sayı da değil
Peki sonuç ? duruyor mu hala önemli olan o. Benim arkadaş 6-7 senedir mining yapıyor çıkarttıklarını saklasa şuan ali koç kadar serveti vardıben tanesini 977€‘ya aldim .

Sxp ne zaman ucacak fazla yerınde kaldı artık yav
Cidden boyle bir coin var miŞu $ass bir çıksa da kurtulsam 2 hafta önce satsam emekli olacaktım
Cidden boyle bir coin var mi
Dogenin olayi twitter+ Twitch+ elon olduVar. Doge bu noktalara gelince, doge benzeri gırgır coinleri çıkıyor her gün, ya tutarsa diye.
Bu hafta 7 dolar olur diye konuşuluyordu. Büyük hedef 66 deniyor ama gece operasyonu gene geriye attı.Niye uçsun SPX?