Kripto Para Birimleri ve Coinler

Haber veya yeni proje beklentisi mi yoksa tamamen manipulatif bir beklenti mi bu?
Takip ettiğim , etmediğim tüm ''fenomenler ( :) ) '' deli gibi hype'lıyor 1 aydır.
Hak ettiği yer bu değil , buraya gelecek , grafik işliyor , daha yeni başlıyoruz..

Doge
Btt
Dent

5 kuruş ne kazandım ne kaybettim , zerre de umrumda değil.
Sxp daha önce trade geçmişim olan bir coin ama bu muhabbetlerden bu yana onuda hiç almadım.

Takip ettiğim , etmediğim tüm ''fenomenler ( :) ) '' deli gibi hype'lıyor 1 aydır.
Hak ettiği yer bu değil buraya , gelecek , grafik işliyor , daha yeni başlıyoruz..

Zaten bu piyasada 3-5 kişi var adam akıllı takip edilecek, diğerlerinin hepsi manipulasyon peşinde.

Nasılsa her şey yükseliyor diye, çok artmamış olanı bulup öneriyorlar, niye önerdin desen sebep bu; "çok artmadı, teknik göstergeler şişik değil." :asd:

Sxp nin haziran sonu 10 milyon yakımı var ve defi entegresi geliyomus

Beklediğim cevabı alamadım SXP konusunda.

10 milyonluk yakım da bir şey değil 200 milyon yakmadılar mı daha yeni

Bildiğim kadarıyla BNB gibi bunlar da kendi zincirlerini kuracaklar, BNB ilk çıktığında ortada SmartChain falan yoktu ne zamanki o mevzu geçti, ETH'a rakip gördüler.

Hedef : 100 milyon dolaşımla kendi zincirleri

Bu da 100 dolar demek eğer ayı bitmezse.

Son düzenleme:
NWC'ye de bir göz atın derim, sanki çok sağlam geliyorlar

Binance tr olanından mı yabancı sitesinden mı?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok bilmemekle beraber fark edeceğini sanmıyorum böyle bir bilgi mevcut

Hangi Binance ‘a Üye Olmalıyım?​

Aslına bakarsanız her iki Binance ‘ı da kullancaksınız. Bu bakıma üyelikler ücretsizken; bugün Global Binance ve TrBinance ‘a kayıt olabilirsiniz.

• Eğer havale / eft ile para yatıracak & çekecekseniz ; TrBinance ‘ı kullanmanız gerekecektir.
  • Eğer kredi kartı / swift ile para yatıracak & çekecekseniz ; Global Binance ‘ı kullanmanız gerekecektir.

çok bilmemekle beraber fark edeceğini sanmıyorum böyle bir bilgi mevcut

Hangi Binance ‘a Üye Olmalıyım?​

Aslına bakarsanız her iki Binance ‘ı da kullancaksınız. Bu bakıma üyelikler ücretsizken; bugün Global Binance ve TrBinance ‘a kayıt olabilirsiniz.

• Eğer havale / eft ile para yatıracak & çekecekseniz ; TrBinance ‘ı kullanmanız gerekecektir.
  • Eğer kredi kartı / swift ile para yatıracak & çekecekseniz ; Global Binance ‘ı kullanmanız gerekecektir.
Teşekkürler

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt