- 18 Temmuz 2009
- 82.017
- 239.576
- 5.263
Dogenin olayi twitter+ Twitch+ elon oldu
Biliyorum da ortaya çıkışı tamamen şaka üzerine. Her köpek ismine/türüne coin çıkarıyorlar gırgır için şimdi.
Hiçbir projesi yok, temeli yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogenin olayi twitter+ Twitch+ elon oldu
Bu hafta 7 dolar olur diye konuşuluyordu. Büyük hedef 66 deniyor ama gece operasyonu gene geriye attı.
Takip ettiğim , etmediğim tüm ''fenomenler (Haber veya yeni proje beklentisi mi yoksa tamamen manipulatif bir beklenti mi bu?
Takip ettiğim , etmediğim tüm ''fenomenler () '' deli gibi hype'lıyor 1 aydır.
Hak ettiği yer bu değil buraya , gelecek , grafik işliyor , daha yeni başlıyoruz..

Peki sonuç ? duruyor mu hala önemli olan o. Benim arkadaş 6-7 senedir mining yapıyor çıkarttıklarını saklasa şuan ali koç kadar serveti vardı![]()
shiba, akita, dogVar. Doge bu noktalara gelince, doge benzeri gırgır coinleri çıkıyor her gün, ya tutarsa diye.
Aynen yok bukadar olmasi xidden manyak olayBiliyorum da ortaya çıkışı tamamen şaka üzerine. Her köpek ismine/türüne coin çıkarıyorlar gırgır için şimdi.
Hiçbir projesi yok, temeli yok.
binance
Binance tr olanından mı yabancı sitesinden mı?binance
çok bilmemekle beraber fark edeceğini sanmıyorum böyle bir bilgi mevcutBinance tr olanından mı yabancı sitesinden mı?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkürlerçok bilmemekle beraber fark edeceğini sanmıyorum böyle bir bilgi mevcut
Hangi Binance ‘a Üye Olmalıyım?
Aslına bakarsanız her iki Binance ‘ı da kullancaksınız. Bu bakıma üyelikler ücretsizken; bugün Global Binance ve TrBinance ‘a kayıt olabilirsiniz.
- Eğer havale / eft ile para yatıracak & çekecekseniz ; TrBinance ‘ı kullanmanız gerekecektir.
- Eğer kredi kartı / swift ile para yatıracak & çekecekseniz ; Global Binance ‘ı kullanmanız gerekecektir.