Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.748
Kıvanç özbilgiç var twiter da arayın görürsünüz onun verdiği linkten üye olursanız komisyonu yüzde 20 az ödüyosunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıvanç özbilgiç var twiter da arayın görürsünüz onun verdiği linkten üye olursanız komisyonu yüzde 20 az ödüyosunuz
Referans linkini forumdan birisi verebilir. Yine %20 kazanır en azından içeriden birisi de kazanmış olur.Kıvanç özbilgiç var twiter da arayın görürsünüz onun verdiği linkten üye olursanız komisyonu yüzde 20 az ödüyosunuz
Binance'e üye olup BinanceTR üzerinde binance hesabıyla oturum aç diyebilirsin.Binance tr olanından mı yabancı sitesinden mı?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nesine.com
Bilseydim buradan biriyle üye olurdum hiç bir bilgim olmadığı için direk üye oldum , şimdi benim kafama takılan neden herkes dolar üzerinden oynuyor doge mesela try olarak var bi sebebi mı varReferans linkini forumdan birisi verebilir. Yine %20 kazanır en azından içeriden birisi de kazanmış olur.
Binance'e üye olup BinanceTR üzerinde binance hesabıyla oturum aç diyebilirsin.
Çünkü TL zaman zaman değer kaybediyor ve dolardaysan ordanda kazanmış oluyorsun. Ayrıca dolarda daha hızlı al sat oluyor TL'ye göre.Bilseydim buradan biriyle üye olurdum hiç bir bilgim olmadığı için direk üye oldum , şimdi benim kafama takılan neden herkes dolar üzerinden oynuyor doge mesela try olarak var bi sebebi mı var
O anki dolar kurundan çevirmiyor mu zaten Try'e. Şimdi ben hangisine para yatıracağım tr ye mı normale mi havale ile yatırmak istiyorumÇünkü TL zaman zaman değer kaybediyor ve dolardaysan ordanda kazanmış oluyorsun. Ayrıca dolarda daha hızlı al sat oluyor TL'ye göre.
O iş biraz karışık hocam binance trden binance hesabına aktarma yapıyorsun ikisinde de hesabın olması gerekiyor. Yatırmayla ilgili YouTube videoları izlerseniz daha açıklayıcı olurO anki dolar kurundan çevirmiyor mu zaten Try'e. Şimdi ben hangisine para yatıracağım tr ye mı normale mi havale ile yatırmak istiyorum
Anladım sanırım ilk tr hesabına atıyorsun oradan aktarmaya basıp diğer yabancı siteye gönderiyorsun ben bastığımda doğrulama gerekli diyor ben trde doğrulama yaptim herhalde birde yabancı sitede de doğrulama yapacağızO iş biraz karışık hocam binance trden binance hesabına aktarma yapıyorsun ikisinde de hesabın olması gerekiyor. Yatırmayla ilgili YouTube videoları izlerseniz daha açıklayıcı olur
Hiç belli olmaz bence ters bisey söylerse dibe de giderDoge yarın yükselir mi acaba? Elon 8 Mayıs’la ilgili tweet atmıştı projesi vardı.