Kripto Para Birimleri ve Coinler

Kıvanç özbilgiç var twiter da arayın görürsünüz onun verdiği linkten üye olursanız komisyonu yüzde 20 az ödüyosunuz
Referans linkini forumdan birisi verebilir. Yine %20 kazanır en azından içeriden birisi de kazanmış olur.
Binance tr olanından mı yabancı sitesinden mı?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Binance'e üye olup BinanceTR üzerinde binance hesabıyla oturum aç diyebilirsin.

Dog yarım saatte 62den 51e düştü geri 60a çıktı heyt birileri fena parayı kaldırıyor

FLM için 120 gün sonu 4 dolar hedef biçilmiş konuşulanlara göre.2021 sonu için 20 dolar deniyor. 4 ayı bekleyip bakıcam

Referans linkini forumdan birisi verebilir. Yine %20 kazanır en azından içeriden birisi de kazanmış olur.

Binance'e üye olup BinanceTR üzerinde binance hesabıyla oturum aç diyebilirsin.
Bilseydim buradan biriyle üye olurdum hiç bir bilgim olmadığı için direk üye oldum , şimdi benim kafama takılan neden herkes dolar üzerinden oynuyor doge mesela try olarak var bi sebebi mı var

O iş biraz karışık hocam binance trden binance hesabına aktarma yapıyorsun ikisinde de hesabın olması gerekiyor. Yatırmayla ilgili YouTube videoları izlerseniz daha açıklayıcı olur
Anladım sanırım ilk tr hesabına atıyorsun oradan aktarmaya basıp diğer yabancı siteye gönderiyorsun ben bastığımda doğrulama gerekli diyor ben trde doğrulama yaptim herhalde birde yabancı sitede de doğrulama yapacağız

Doge yarın yükselir mi acaba? Elon 8 Mayıs’la ilgili tweet atmıştı projesi vardı.

.20210508_004407.webp

1 dolar hedefli çanak kulp var günlük grafikte. RSI da benzer oluşum göstermiş. Doge'un yüzüne bakmam ama grafiğin gösterdiği bu.

Konuya girenler de altı boş mesajlara son verirse sevinirim.

Doge yarın ya 1 dolar olur yada yarı yarıya değer kaybeder gibi

Geri
Üst Alt