Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Yakında yine iyi bir düzeltme gelebilir gibi sanki. Şu 8 mayıs mevzusu bitsin soğuk cüzdana geçip 1 hafta 10 gün bekleyeceğim, kıllandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizide silkelesinler bende silkelenmek istiyorumBatmak istiyorsan gate.io'ya gel. Sürekli yeni coin borsaya giriyor fena bir keriz silkeleme var.
Reis Twitterda biri telegram sohbet grubu paylaşmış bi girdim teyzeler, dayılar her çeşit insan var bilgi desen yok. muhabbet; kızlar ay girsem mi ya, beyler kredi çıktı neye yatırayım doge 3 dolar olacak diyorlar, en bombası teyzenin biri bilezikleri satmış oğlum kandırdı ben de takip ediyorum diyor. Ne çeşit şeyler var insanın aklı hayali dururOtomobil forumlarına bakıyorum coin
Futbol forumuyuz burası coin
Sözlükler desen hep bir coin muhabbeti
Twitter zaten ölüyor coin muhabbetinden
Herkes "şuradan alsaydım şu kadar olacaktı." minvalinde ifadelerle gerek hayıflanıyor gerek de "girsem mi acaba." kafasında.
Bu işin sonu ne olacak, gerçekten merak ediyorum.
Otomobil forumlarına bakıyorum coin
Herkes "şuradan alsaydım şu kadar olacaktı." minvalinde ifadelerle gerek hayıflanıyor gerek de "girsem mi acaba." kafasında.
değil alalımValla bir kişiyi takip ediyorum analizlerini izliyorum oynuyorum 1 haftadır yaklaşık olarak hep kazanma eğrisindeyim . İsim vermek yasak değilse Twitter adresini vereyim takip edin kafanıza yatarsa oynarısnız.
rockerfellerxau diye biri analizlerini youtube paylaşıyor hoşuma gidiyordeğil alalım)))
Normalde çoktan patlaması gerekiyordu ama bu sefer süreci uzun yaptılar sanırım kaldıraç sistemi işlerine geliyor geceleri aşağı iğne atıp stopları , longları patlatıp baya para kaldırıyorlar sonra yine yukarı doğru devam ediyor.
Pandemie basladigindan beri herkes Coin veya borsa ya sardi. Sican cok fazla amaOtomobil forumlarına bakıyorum coin
geçen biri kayınbabasının araba parasını basmıştı . anlaşmışlar kapanmadan sonra alacakmışReis Twitterda biri telegram sohbet grubu paylaşmış bi girdim teyzeler, dayılar her çeşit insan var bilgi desen yok. muhabbet; kızlar ay girsem mi ya, beyler kredi çıktı neye yatırayım doge 3 dolar olacak diyorlar, en bombası teyzenin biri bilezikleri satmış oğlum kandırdı ben de takip ediyorum diyor. Ne çeşit şeyler var insanın aklı hayali durur
Allah belasını versin shiba ile akitadan çıktım çılgın atıyor bir sıfır atacaklar
Ne var yav hacim yoktur, çekerler fiyatı yukarı![]()
Shiba Inu (SHIB) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Shiba Inu bugünkü fiyatı ₺0.0002646 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺2,787,738,014.57 TRY.SHIB / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Şu saçmalığı bana açıklar mısın? @Keramettin TANRIVERDİ
100 dolar da olsa ethereum en sağlam projeEthereum 3800 doları geçmiş cidden sağlam bir proje olduğunu düşünüyorum.. düşüşlerde en az etkilenen coin istikrarlı bir yükseliş grafiği de var öyle bir gecede uçup kaçmıyor..ben coin olsam ethereum olmak isterdim![]()
100 dolar da olsa ethereum en sağlam proje
Bunun fiyatıyla ilgisi yok
Batacak herkes, toplasınlar bakalım malları yüksekten. Biraz daha yükseltip dibi gösterecekler.Otomobil forumlarına bakıyorum coin