- 19 Şubat 2009
- 22.406
- 4.005
- 2.483
Uzun vadede Btc yi geçeceğini düşünüyorum ben.100 dolar da olsa ethereum en sağlam proje
Bunun fiyatıyla ilgisi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun vadede Btc yi geçeceğini düşünüyorum ben.100 dolar da olsa ethereum en sağlam proje
Bunun fiyatıyla ilgisi yok
Bir çok proje Ethereum tabanlı, tek başlarına değiller zaten, blokzincirlerinde çok fazla token var.Ne bileyim üstad hoşuma gitti gönül bağı kurdum projeyi sevme sebebim fiyatindan ziyade istikrarlı duruşu
Şahsi fikrimDün gece maçı kazanırız diye biraz GALATASARAY token aldım%. 17 arttı.
Şimdi biraz düştü % 10'lara
Ne dersiniz tutayım mi satayım mi?
Binance'ta listelenme durumu olur diye tutmak istiyorum
Canlı izlemek güzeldi. 5 dakikada 63ten 70 yaptılar program başladıktan 2 dk sonra 70ten 60a 20 saniyede indi falanDoge'a sağlam koymuşlar.
Düşüşün yarısını geri alıyor genelde, 70ten 47ye düştüyse 60lara kadar bir tepkisi olur muhtemelen.Canlı izlemek güzeldi. 5 dakikada 63ten 70 yaptılar program başladıktan 2 dk sonra 70ten 60a 20 saniyede indi falan
Edit: bu arada adminim 52den bir miktar aldım ben de 3 4 güne 60-65 leri görüp tekrar düşüş yaşar diye tahmin ediyorum sen ne dersin
şakadir kesin"Elon Musk, dün gece katıldığı programda dogecoinin dolandırıcılık (hustle) olduğunu söyledi.
Musk’ın yaptığı bu küçük “şaka” sonucunda dogecoin %30 değer kaybetti.
Musk, canı sıkıldıkça sosyal medya hesaplarından dogecoin’in yükseleceğine dair tweetler atıyordu."
Dogede alim fırsatı mi var ustadSon bir aydır elim adam akıllı alım yapmaya gitmiyor yav![]()
Şu troll coinden bu güne kadar 1 liralık dahi alım yapmadım üstad...Risk olayından falan değil de acayip ayar oluyorum o kodumun coinineDogede alim fırsatı mi var ustad
Ben de hiç almadım da daha 0.5 tl iken burada patlayacak balon cart curt diyorduk lakin dün 6 tlyi gordu. Alemin kerizi olduğumuzu kabul edelim rengim.Şu troll coinden bu güne kadar 1 liralık dahi alım yapmadım üstad...Risk olayından falan değil de acayip ayar oluyorum o kodumun coinine
Ben de hiç almadım da daha 0.5 tl iken burada patlayacak balon cart curt diyorduk lakin dün 6 tlyi gordu. Alemin kerizi olduğumuzu kabul edelim rengim.