Kripto Para Birimleri ve Coinler

Kanka zaten 1000 katına çıktı kısa sürede.

Arzı : 1 katrilyon
dolaşımda : 400 trilyon

Elon var bunun da arkasında yoksa Binance listelemezdi.

Biliyorum elon puştu ilk yazdiginda almak lazimdi. Bu elonu biri çekip vurmalı yaw boku çıktı iyice. Medya maymunu pislik.

Eterium kurucusunun cüzdanın da 15 milyar dolarlık SHİB varmış.

Bu paylaşım eksik. Böyle paylaşınca da bunu okuyan Butterin geldi de 15 milyar dolarlık Shib aldı sanacak ve bu şekilde haber yayacaklar.

Shib Ethereum ağı üzerinde bir token, kurucu arzı 1 katrilyon yapıyor, 500 trilyon kadarını da Butterin'e hediye ediyor, Butterin çıkıp da token/coin satacak birisi değil, bunun amacı arzın limitli olması ve yakım yerine % 50'nin tek kişinin eline bırakılması, Butterin'in de bu projeyi desteklediği anlamı çıkıyor zira aksi durumda kendi zinciri üzerinde olmazdı zaten.

Bu paylaşım eksik. Böyle paylaşınca da bunu okuyan Butterin geldi de 15 milyar dolarlık Shib aldı sanacak ve bu şekilde haber yayacaklar.

Shib Ethereum ağı üzerinde bir token, kurucu arzı 1 katrilyon yapıyor, 500 trilyon kadarını da Butterin'e hediye ediyor, Butterin çıkıp da token/coin satacak birisi değil, bunun amacı arzın limitli olması ve yakım yerine % 50'nin tek kişinin eline bırakılması, Butterin'in de bu projeyi desteklediği anlamı çıkıyor zira aksi durumda kendi zinciri üzerinde olmazdı zaten.
Aynen bu durum
Sanki satın almış gibi gözüküyor diğer türlü

Haklısın Renktaş.
Bende yeni okudum ayrıntıyı.
Yakım için yollamışlar.

Bir daha kullanıma girmez değil mi onlar?

Haklısın Renktaş.
Bende yeni okudum ayrıntıyı.
Yakım için yollamışlar.

Bir daha kullanıma girmez değil mi onlar?
Bunun net garantisi yok ama sanmıyorum çünkü böyle bir şey yapması ona olan güveni zedeler, ETH artık coin dünyasının direği olmuşken bu riske girmez.

300 dolar sıktım binance de listenince 400 e cıktı satmadım 250 ye düştü :D sonra 325 oldu 25 dolar kar yeter len cıkayım risk büyük dedim sattım cıktım şeytan dürttü sonra 325 i yine bastım 250 lerde sürünüyor param su an :D

300 dolar sıktım binance de listenince 400 e cıktı satmadım 250 ye düştü :D sonra 325 oldu 25 dolar kar yeter len cıkayım risk büyük dedim sattım cıktım şeytan dürttü sonra 325 i yine bastım 250 lerde sürünüyor param su an :D
Binance'de listeleme olduğu an 3-5 dk belki 10dk bekleyip yükseldiğini düşündüğün an satacaksın. Gözün doymazsa eldekinden olursun.

Biriside twiterda xlm yazsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt