- 1 Ağustos 2009
- 46.917
- 49.190
- 4.708
bu iş boka sardı beyler yüklü miktarda paramı çekmek durumundayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka zaten 1000 katına çıktı kısa sürede.
Arzı : 1 katrilyon
dolaşımda : 400 trilyon
Elon var bunun da arkasında yoksa Binance listelemezdi.
Eterium kurucusunun cüzdanın da 15 milyar dolarlık SHİB varmış.
Aynen bu durumBu paylaşım eksik. Böyle paylaşınca da bunu okuyan Butterin geldi de 15 milyar dolarlık Shib aldı sanacak ve bu şekilde haber yayacaklar.
Shib Ethereum ağı üzerinde bir token, kurucu arzı 1 katrilyon yapıyor, 500 trilyon kadarını da Butterin'e hediye ediyor, Butterin çıkıp da token/coin satacak birisi değil, bunun amacı arzın limitli olması ve yakım yerine % 50'nin tek kişinin eline bırakılması, Butterin'in de bu projeyi desteklediği anlamı çıkıyor zira aksi durumda kendi zinciri üzerinde olmazdı zaten.
Haklısın Renktaş.Bu paylaşım eksik. Böyle paylaşınca da bunu okuyan Butterin geldi de 15 milyar dolarlık Shib aldı sanacak ve bu şekilde haber yayacaklar.
Shib Ethereum ağı üzerinde bir token, kurucu arzı 1 katrilyon yapıyor, 500 trilyon kadarını da Butterin'e hediye ediyor, Butterin çıkıp da token/coin satacak birisi değil, bunun amacı arzın limitli olması ve yakım yerine % 50'nin tek kişinin eline bırakılması, Butterin'in de bu projeyi desteklediği anlamı çıkıyor zira aksi durumda kendi zinciri üzerinde olmazdı zaten.
Bunun net garantisi yok ama sanmıyorum çünkü böyle bir şey yapması ona olan güveni zedeler, ETH artık coin dünyasının direği olmuşken bu riske girmez.Haklısın Renktaş.
Bende yeni okudum ayrıntıyı.
Yakım için yollamışlar.
Bir daha kullanıma girmez değil mi onlar?
Binance'de listeleme olduğu an 3-5 dk belki 10dk bekleyip yükseldiğini düşündüğün an satacaksın. Gözün doymazsa eldekinden olursun.300 dolar sıktım binance de listenince 400 e cıktı satmadım 250 ye düştüsonra 325 oldu 25 dolar kar yeter len cıkayım risk büyük dedim sattım cıktım şeytan dürttü sonra 325 i yine bastım 250 lerde sürünüyor param su an
![]()
öyle oldu zaten 100 dolar arttı bir den satmadımBinance'de listeleme olduğu an 3-5 dk belki 10dk bekleyip yükseldiğini düşündüğün an satacaksın. Gözün doymazsa eldekinden olursun.
Göz göre göre bu noktaya geldi yav. 750 dolardı alacaktım avaxa falan attım küçük yatırıyorum diye. Eth 5k olacak dedim ama yıl sonuna sarkar diye girmedim girmedikçe yükseldi.Ethereum da saflarımızı sıklaştıralım.