Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ne bileyim üstad hoşuma gitti gönül bağı kurdum projeyi sevme sebebim fiyatindan ziyade istikrarlı duruşu
Bir çok proje Ethereum tabanlı, tek başlarına değiller zaten, blokzincirlerinde çok fazla token var.

Dün gece maçı kazanırız diye biraz GALATASARAY token aldım%. 17 arttı.
Şimdi biraz düştü % 10'lara

Ne dersiniz tutayım mi satayım mi?
Binance'ta listelenme durumu olur diye tutmak istiyorum

Dün gece maçı kazanırız diye biraz GALATASARAY token aldım%. 17 arttı.
Şimdi biraz düştü % 10'lara

Ne dersiniz tutayım mi satayım mi?
Binance'ta listelenme durumu olur diye tutmak istiyorum
Şahsi fikrim

Borsada sezon bitince spor hisseleri düşer

Burda da aynı durum olabilir ama olabilir, kesin diyemem.

Doge'a sağlam koymuşlar.
Canlı izlemek güzeldi. 5 dakikada 63ten 70 yaptılar program başladıktan 2 dk sonra 70ten 60a 20 saniyede indi falan

Edit: bu arada adminim 52den bir miktar aldım ben de 3 4 güne 60-65 leri görüp tekrar düşüş yaşar diye tahmin ediyorum sen ne dersin

Canlı izlemek güzeldi. 5 dakikada 63ten 70 yaptılar program başladıktan 2 dk sonra 70ten 60a 20 saniyede indi falan

Edit: bu arada adminim 52den bir miktar aldım ben de 3 4 güne 60-65 leri görüp tekrar düşüş yaşar diye tahmin ediyorum sen ne dersin
Düşüşün yarısını geri alıyor genelde, 70ten 47ye düştüyse 60lara kadar bir tepkisi olur muhtemelen.

"Elon Musk, dün gece katıldığı programda dogecoinin dolandırıcılık (hustle) olduğunu söyledi.

Musk’ın yaptığı bu küçük “şaka” sonucunda dogecoin %30 değer kaybetti.

Musk, canı sıkıldıkça sosyal medya hesaplarından dogecoin’in yükseleceğine dair tweetler atıyordu."

"Elon Musk, dün gece katıldığı programda dogecoinin dolandırıcılık (hustle) olduğunu söyledi.

Musk’ın yaptığı bu küçük “şaka” sonucunda dogecoin %30 değer kaybetti.

Musk, canı sıkıldıkça sosyal medya hesaplarından dogecoin’in yükseleceğine dair tweetler atıyordu."
şakadir kesin

bu herife yaptırım uygulamaya abdnin adalet/yargı sistemini s*

Bakalım yine kurtarıcaklar mı dogeyi

6r805fq.png

Doge'daki 1 dolar hedefli çanak-kulp hala bozulmadı, 0.41lerde kalırsa stoplu alım denenebilir.

Gel gelelim 12 saat önce 0.75 olan şey 0.45'e düştü, umarım biraz ders alınıyordur bu tarz düşüşlerden.

Dün buraya gelip 0.71ken alalım mı diyenler vardı, sayısız kişi vardır o fiyatlardan alan

Şu troll coinden bu güne kadar 1 liralık dahi alım yapmadım üstad...Risk olayından falan değil de acayip ayar oluyorum o kodumun coinine
Ben de hiç almadım da daha 0.5 tl iken burada patlayacak balon cart curt diyorduk lakin dün 6 tlyi gordu. Alemin kerizi olduğumuzu kabul edelim rengim.

Geri
Üst Alt