Kripto Para Birimleri ve Coinler

@Keramettin TANRIVERDİ
Adminim ben bugunde yaşamak istemiyorum 2-3 ay sonrasına götürürmüsün beni ?

İşin esprisi bir yana 2-3 aylık süreçte klasikleşen yerel ve global eski-yeni tartışmalar çıkacağını varsayarsak ekonomik olarak nasıl bir aksiyon almak daha kazançlı görünüyor şuan için senin bakış açından?

Ben kriptodan altına döndüm büyük kısmı , kalanda tl/tether dönüşümlü tutuyorum.Nasıl bir hamle bizi 2-3 ay sonra sürünün geleceği noktaya erken götürür-götürebilir.

(Varsayım-sallamasyon-tahmin tarzı yorumlar bekliyorum tabiki , kesin hükmü baronlar hariç verebilecek yok)
İdo-İco inceledim baktımda beni aşıyor yav onlardada çekimser kaldım , bist desen aman ağzımı açmayım spk var.
Az çok demeden tüm arzlarada katılan biriydim(eşit dağıtım) orayı patlattılar tahmin ettiğim gibi.

Ayrıca bu testere çok uzun sürmedi mi yav ? Ne ATH ne çakılma oldu

@Keramettin TANRIVERDİ
Adminim ben bugunde yaşamak istemiyorum 2-3 ay sonrasına götürürmüsün beni ?

İşin esprisi bir yana 2-3 aylık süreçte klasikleşen yerel ve global eski-yeni tartışmalar çıkacağını varsayarsak ekonomik olarak nasıl bir aksiyon almak daha kazançlı görünüyor şuan için senin bakış açından?

Ben kriptodan altına döndüm büyük kısmı kalanda tl/tether dönüşümlü tutuyorum.Nasıl bir hamle bizi 2-3 ay sonra sürünün geleceği noktaya erken götürür-götürebilir.

(Varsayım-sallamasyon-tahmin tarzı yorumlar bekliyorum tabiki , kesin hükmü baronlar hariç verebilecek yok)
İdo-İco inceledim baktımda beni aşıyor yav onlardada çekimser kaldım , bist desen aman ağzımı açmayım spk var.
Az çok demeden tüm arzlarada katılan biriydim(eşit dağıtım) orayı patlattılar tahmin ettiğim gibi.
Bist bence mantıklıydı 1300 düşüşü sonrası, şu an 1460 ve dirence geldi, burada kar satışı gelebilir. 2 hissemde hedefler gelmedi, gelenlerin bazılarını sattım. Burayı geçerse yine 1580 gelecektir ya da orayı denecektir eğer banka endeksi çalışırsa.

Altında 19xx bekliyoruz onsta, bence gelecek ve bugün diğer konuya yazdım gram tekrar bir 540 hareketi yapabilir, sonrasında yine düzeltme yiyecektir. Düzetmeden güçlü dönerse 2300ler hedef

Uzun vade devri geçti artık küçük karlara oynama ve coşkuda kenara çekilme zamanı.

Düşüşlerde destek noktalarında stoplu alım ve hedefe bağlı kar realizasyonu şeklinde devam ama strateji şart.

Icoları deniyoruz ama sağlam projelere talep şart, almak zor.

BTCTürk 3 saattir paraları avuçlamış diyorlar doğrumudur?
Havaleleri gerçekleştirmemişler Banka -> BTCTürk hesabına

33 den shiba aldım 35 e sattım sonra şeytan dürttü 37 den aldım 25 e kadar düştü neyse 30 u gördü sattım zararın neresinden dönersem kardır hesabı 39 a çıktı :D gittim mal gibi 37 den aldım 1 cent arttıkça al sat yapayım zararı kurtarayım diye bu sefer de 34 e düştü :D benden bir bok olmaz

33 den shiba aldım 35 e sattım sonra şeytan dürttü 37 den aldım 25 e kadar düştü neyse 30 u gördü sattım zararın neresinden dönersem kardır hesabı 39 a çıktı :D gittim mal gibi 37 den aldım 1 cent arttıkça al sat yapayım zararı kurtarayım diye bu sefer de 34 e düştü :D benden bir bok olmaz
Bence bu iş sabır işi borsacılar sizin gibi böyle yapanlara keriz silkeleme diyorlar :) Ve bizim millette sabır yok :) Tipik bir Turksun kardeşim hayırlı olsun

doge ile kapıstırıyorlar
muhtemelen listeden doge nin üstüne kadar çıkaracaklar sonra da dusus egilimine gecer

Borsalarda global bir çöküş var. S&P, Nasdaq, Dow Jones borsalarını takip edin. Eğer bu gün açılış düşüş yönündeyse emtialar uçar, kripto ve geleneksel borsalar çöker. Para güvenli limana geçer. Kriptoda btc zaten hali hazırda hacimsiz ve ara bölgede; o da ciddi şekilde nasibini alır.

Not: Bunlar yatırım tavsiyesi değil sadece benim düşüncem...

yatırım tavsiyesi değil
Dün merak ettim bir coin yayınına girdim 2 3 k kişi izliyor herifi soru alıp grafik felan anlatıyor. Her sureye besmeleyle başlar gibi soru başına yatırım tavsiyesi olamamakla beraber diye girdi o geldi aklıma :asd:

Dün merak ettim bir coin yayınına girdim 2 3 k kişi izliyor herifi soru alıp grafik felan anlatıyor. Her sureye besmeleyle başlar gibi soru başına yatırım tavsiyesi olamamakla beraber diye girdi o geldi aklıma :asd:
Çok ciddi cezaları var. Ve çok ciddi ceza yiyenler var. Direk manipülasyona giriyor.. Spk'nın 6362 sayılı yasaya göre öyle...
Espirili anlatılırsa(yasayla dalga geçmiyorum) 3 yıldan 5 yıla kadar misafir ederken, üstelik misafirhane parası da alıyorlar(5bin gün adli para cezası veriyorsun). Tek bir cümlenin önemi buradan geliyor.

Burada yazan arkadaşlar da bilmeden tavsiye verebilir. Ortalıkta dolaşan avukatlık bürolarından habersiz olabilir. Sadece bunun için kazanç kapısı sağlayan yerler olabilir(!). Bir gün kapınız bunun için çalabilir. diye düşünüyorum. Yani düşününce suç olmuyor biliyorsunuz.

Altı boş ve yanlış bilgi içeren yorumlardan kaçınalım, burası twitter değil.

O fiyattan kim aldı 106 ETH'ı bu mevzu doğruysa?
Bir ara Türkiye'de böyle düşüşler olup birileri yok fiyattan döviz ve altın almıştı.

Başta bug dedim de alım varsa sıkıntı.20210511_113315.webp

Geri
Üst Alt