- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.185
- 4.708
Elon Müsk
Senden şikayetçiyiz
Senden alacaklıyız
Musalla taşına geldiğinde haklarımızı helal etmeyeceğiz
Senden şikayetçiyiz
Senden alacaklıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elon : Müsk Allah’ındırElon Müsk
Senden şikayetçiyiz
Senden alacaklıyız
Yatırmaları değil sorun bu zeka ile bu kadar parayı toplamaları![]()
Yerli Yatırımcı Hayali Kripto Paraya 1.5 Milyon TL Yatırım Yaptı - Koin Bülteni
İstanbul'daki iş insanı İ.T., internette tanıştığı birinden duyduğu TRS adlı bir kripto paraya 1.5 milyon lira değerinde yatırım yaptı. Parasını çekmeyekoinbulteni.com
1.5 ay önce 100dolar attım.5k tl sıktım 3 felan kaldı muhtemelen bir kaç haftaya 0 olur elimi attığım yer kuruyor![]()

Benim ilk yatirimim 10 etheriumdu. iki aya yakin tuttum sonra alt coinler yukselirken ulan bu niye yukselmiyo diye bir pazar sabahi uyanir uyanmaz sattim. Satmamla beraber bir saat icinde zipladi sanki beni bekliyormus gibi serefesiz olusum. Sonra bi daha hic almadim. Digerlerinden kazandim ama eth tutup zirvede satsaydim yuzde 900luk bir karim olacakti. Neyse her an bi hiyarlik yapmaya musait biri oldugumu bildigim icin once yatirim miktarini cektim. Sonra coinbase fazla oyun oynamaya basladi oradan cektigim karimi RH ve Binance'e gomdum. Gecen iki hafta onlar da fazla oynasmaya basladi ve sorusturmalar acilcagi soylentileri gelince onlardan da herseyi geri cektim. Hatta hesaplarimi kapatmayi dusunuyorum.4500den 3 bine düşen ethereumda stop olan var mı?
Kazanınca herkes yazıyor da kaybedince kimse söylemiyor yav.
Ç yerine s olur mu
geldiğinin düşünenler mi var ciddi ciddiYanlış anons sabahleyin sert gitmişti.geldi.H.o toplamaya hazırlanın
Ytd!!!