Kripto Para Birimleri ve Coinler

Elon Müsk

Senden şikayetçiyiz
Senden alacaklıyız
Musalla taşına geldiğinde haklarımızı helal etmeyeceğiz

Bitcoin cok centralized diye laf atan Musk, Dogenin 27% RobinHood'da olan coinu nasil böyle begeniyor?

CHZ ye her şekilde teşekkürlerimi iletiyorum. Beni hiç üzmedi

Juventus 1400 olunca basiyorum parayi cikiyor aliyorum hemen. 1400 e dusunce yine aliyorum aliskanlik oldu

5k tl sıktım 3 felan kaldı muhtemelen bir kaç haftaya 0 olur elimi attığım yer kuruyor :D
1.5 ay önce 100dolar attım.
Shiba+akita+safemars aldım
100 dolar 40 dolara düştü, koyarım öyle işe dedim çektim coinler 1 tane sıfır attı:asd::asd:
Baktım pig gelmiş 10 doları buna attım 30 doları gate tokene vurdum. Gate token aşağıya gitti para 21 dolara düştü (ebesininki dedim 26dolara cikinca 2.30'dan çektim. 1 gate 12 dolar oldu)
Hepsini pige vurdum 40 dolara çıktı bunun daha yolu var dedim 2 gün sonra 31 doları zorla kurtardım.
Feg gelmişti gate borsasına yeni bir firsatti tabiki. Sabah 100 dolarla çıktığım yolda param 8 dolara düşmüştü. Çektim shibaya attım şimdi 7 dolar.
Bu hızla giderse 1-2 haftaya coin borsasına 100dolar borclanacagim sanırım :asd:
Bunu öncesinde de thodex tarafından beleş verilen 150 dogeden bir bok olmaz diye btt'ye atıp 150 doge 320tl olurken beb parayı en son 1 kilo kıyma parası şeklinde hesaba atıp tövbe etmiştim.
Kumarbazlik kotu bir sey

Son düzenleme:
ptctrk heklendik ama azıcık heklendik minvalinde açıklama yapmış.
Noldu yav sıkıntı yoktu?
ben bile ulaştım çalınanların verilerine kepaze herifler sizi.

Balık baştan kokar , ülkede çoğu kurum-kişi aynı yav.
işin draması hekleyen grup heklediğini ispat etmek için baya çaba sarfetti bunlar yalanlıyor diye :D
Adamlar 16 Mayısa kadar ödemezseniz yayıyoruz dedi birazda yaydı veya bunlara yolladı herhalde , bunlarda ortaya çıkacak diye açıklama yaptı.
Bu açıklamayı bile ülkenin geneli yapamıyor.Bakın hata yaptık açıklaması değil , hata yaptığı ortaya çıkmasına rağmen hatasını kabullenme açıklaması.

Hukuki ayağını bilmiyorum bilsemde malum Tr'deyiz çok bir şey değişmezdi ama bunlar yüklü toplu tazminat ödeme gibi bir şeye mahkum edilse sonuç ne olur size söyleyeyim mi?
Topuk...

Moderatör tarafında düzenlendi:
4500den 3 bine düşen ethereumda stop olan var mı?

Kazanınca herkes yazıyor da kaybedince kimse söylemiyor yav.
Benim ilk yatirimim 10 etheriumdu. iki aya yakin tuttum sonra alt coinler yukselirken ulan bu niye yukselmiyo diye bir pazar sabahi uyanir uyanmaz sattim. Satmamla beraber bir saat icinde zipladi sanki beni bekliyormus gibi serefesiz olusum. Sonra bi daha hic almadim. Digerlerinden kazandim ama eth tutup zirvede satsaydim yuzde 900luk bir karim olacakti. Neyse her an bi hiyarlik yapmaya musait biri oldugumu bildigim icin once yatirim miktarini cektim. Sonra coinbase fazla oyun oynamaya basladi oradan cektigim karimi RH ve Binance'e gomdum. Gecen iki hafta onlar da fazla oynasmaya basladi ve sorusturmalar acilcagi soylentileri gelince onlardan da herseyi geri cektim. Hatta hesaplarimi kapatmayi dusunuyorum.

Geri
Üst Alt