Kripto Para Birimleri ve Coinler

Allah trade yapanlara sabır versin. bu kadar volatilitenin olduğu yere yatırım yapmayı bırak 1 kuruşumu sokarken 100 kere düşünürüm.
5 adet bnb alacaktım 285e inmişken sonra s.et bunun stresiyle mi uğraşıcam deyip kapattım binance ı

Dolar yükselince su kadar fakirlesdik diyoruz ya ülkede coine girmeyen kimse kalmadığını varsayarsak bugün ülkemizin epey bir kısmi ortalama %30 fakirleşti diyebiliriz. Paralar buhar olup gitti. Sisteme bak.

Allah trade yapanlara sabır versin. bu kadar volatilitenin olduğu yere yatırım yapmayı bırak 1 kuruşumu sokarken 100 kere düşünürüm.
5 adet bnb alacaktım 285e inmişken sonra s.et bunun stresiyle mi uğraşıcam deyip kapattım binance ı
Normalde böyle değil ya, şu anki durum ekstra biraz.

31e alış yazan şu an %15 karda, anlık yakalamak çok zor zaten önceden alış satış yazmak lazım.

5k ile girdim geçen ay eridim şimdi eth 17 bin tl oldu hemen ziraatten aktardım hesaba düşmeden 1 dk önce yükselmeye basladı hesaba düştü alayım dedim 18 bin tl oldugu için almadım 17 ye düşmesini bekledim 22 yi görüyor şu an :D

3 dk para transferi gecikmesi ile 5 bin tl kar gitti 20 dk lık süreçte zararı alıp çıkacaktım ne güzel talihim yok bahtıma sokayım

Normalde böyle değil ya, şu anki durum ekstra biraz.

31e alış yazan şu an %15 karda, anlık yakalamak çok zor zaten önceden alış satış yazmak lazım.
G*t de istiyor ustat. Ben yakaladim ama elim gitmedi almaya. Çöpe atacak param olsa alirdim orasi ayri.

Geri
Üst Alt