Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.566
- 12.547
- 2.868
Oh maasallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döndü31e geldi bakalım ne olacak
Allah trade yapanlara sabır versin. bu kadar volatilitenin olduğu yere yatırım yapmayı bırak 1 kuruşumu sokarken 100 kere düşünürüm.
Vurmazlarsa bi daha kafasına burdan roket
Allah trade yapanlara sabır versin. bu kadar volatilitenin olduğu yere yatırım yapmayı bırak 1 kuruşumu sokarken 100 kere düşünürüm.
5 adet bnb alacaktım 285e inmişken sonra s.et bunun stresiyle mi uğraşıcam deyip kapattım binance ı
Normalde böyle değil ya, şu anki durum ekstra biraz.Allah trade yapanlara sabır versin. bu kadar volatilitenin olduğu yere yatırım yapmayı bırak 1 kuruşumu sokarken 100 kere düşünürüm.
5 adet bnb alacaktım 285e inmişken sonra s.et bunun stresiyle mi uğraşıcam deyip kapattım binance ı
fotoyu silsende gördük, o siyah siyah kadın sekmesi neydi açıkla
Bunu dünya üzerinde bir tek Warren Buffet yapıyor.Normalde böyle değil ya, şu anki durum ekstra biraz.
31e alış yazan şu an %15 karda, anlık yakalamak çok zor zaten önceden alış satış yazmak lazım.
P.rno uzantılarını görmediysen sorun yok üstad...fotoyu silsende gördük, o siyah siyah kadın sekmesi neydi açıkla
G*t de istiyor ustat. Ben yakaladim ama elim gitmedi almaya. Çöpe atacak param olsa alirdim orasi ayri.Normalde böyle değil ya, şu anki durum ekstra biraz.
31e alış yazan şu an %15 karda, anlık yakalamak çok zor zaten önceden alış satış yazmak lazım.
sen de nazar olabilir reis bi kurşun felan döktür ben üzülüyorum senin olaylara3 dk para transferi gecikmesi ile 5 bin tl kar gitti 20 dk lık süreçte zararı alıp çıkacaktım ne güzel talihim yok bahtıma sokayım
Paranı hesapta hazır tutsana renkdaş. Neyse 5 bin liraya borsa dersi almis oldun.3 dk para transferi gecikmesi ile 5 bin tl kar gitti 20 dk lık süreçte zararı alıp çıkacaktım ne güzel talihim yok bahtıma sokayım