Kripto Para Birimleri ve Coinler

Devletler desteklemediği sürece volatilite hep yüksek olacak. Kumar gibi maalesef. Oturup analiz yapılacak, grafik çizip şurdan düşüp şurdan çıkar tahmini yapmak aptalca. Sen ne analiz yaparsan yap bir tweetle bir anda sıfırlıyor.
Yapılacak en mantıklı hareket düşük bütçeyle işlem yapmak. Hem fırsatları hem riskleri fazla. Bakalım toparlayacak mı.

Bu arada herhalde 2 aydır ayık olun, 1 aydır da karınız dışında para tutmayın diyorum.

Ama gördüğüm kadarıyla herkes sermayeyi içerde bırakmış :D

Üstad 2-3 hafta önce btc 55.000 civarındayken max 60binde 30binlere düşecek gibisinden bir şey yazmıştın. Bu kadar çabuk bekliyor muydun?

Rengim dogeye 1 milyon basmış olsan hesabı yapsana :D Bu boğada acayip fırsatlar vardı. Bir daha böyle bir donem yasanmaz.

Rengim, “üstad” keşke aramızda olsa ve engin bilgisiyle coinler konusunda bizi yönlendirseydi dediğin oluyor mu?

Üstad 2-3 hafta önce btc 55.000 civarındayken max 60binde 30binlere düşecek gibisinden bir şey yazmıştın. Bu kadar çabuk bekliyor muydun?
Elliott dalgalarına göre max 58 görüp sonra düşmeliydi de bu kadar hızlı beklemiyordum açıkçası. Tabii gözümüze soka soka birileri satacak bu sinyali dikkate almalıyız demiştim, Tesla 1 ay önce 300 milyon dolarlık bitcoin sattığını açıkladı, aslında o sinyali daha fazla ciddiye almak lazımdı çünkü 1 aya BTC çok enerji harcıyor vs. demeye başladı.

Öyle olunca da kötü haberler art arda geldi.

Şimdi sıra Amerika'da, dünyada bu alana yatırım yapan insanların % 80'i zararda an itibarıyle, ABD de denetleme ve kısıt getirirse geçmiş olsun belini zor toparlar.

Rengim, “üstad” keşke aramızda olsa ve engin bilgisiyle coinler konusunda bizi yönlendirseydi dediğin oluyor mu?
Üstadın yorumlariyla para kaybetmeyi özledim. Bir kere buna tenis bahsi aldırıp para kaybettirmistim onu hatirlayip huzur buluyorum :D

Sevgili hocamiza tepki gösterdikten sonra 1 ay ban yedim forumdan neyse o gün den bugüne kripto ya giris yaptim 500 euro ile
1 ay icinde kripto uzmani oldum kriptoinsider siteleri inceleyerek yetmemis gibi tanidiklara da tavsiyede bulundum kripto alan da oldu sayemde isin özeti hepimiz avucladik ve sevgili hocamizi birdaha elestirmeme karari aldim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu bende yapmak istiyorum.Lakin % 10-20 arası görünce dayanamayıp satıyorum.
Bu dediğimi yapmak için ekranı kapatmak şart yoksa rahat olunmaz.

Mesela 100e alıp 500e koyacaksın emri, ne zaman satılırsa artık. Ayda bir bakarsın.

Paribudan alanlar listeleme, yükselme durumlarında falan satarken falan çok sıkıntı yaşadı dikkat etmek gerek. Chilizde de o sıkıntılar yaşanmış ama ben yaşamadım bilmiyorum
Hacim çok yüksekken bazen donuyor ya en fazla. Dün o yoğunlukta sıkıntı çıkarmadı.

Zaten 1 sene vade var, trade yapma niyetinde değilim bu kez.

-500 TL zararla ben çıktım. Yapacak bir şey yok bunun yön daha aşağı. Haftalığı kapatır gibi 33knın altında. 23lerden alırım artık.. Boşu boşuna 500 lük olduk o paraya bir garibanı sevindirseydim keşke

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o parayı bir garibana versen o gariban da parayı coine yatırıp batıracaktı zaten. cok da sey yapma.

Geri
Üst Alt