Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.316
- 91.244
- 5.093
Düşecekse düşsün artık ulan!TL de kalmaktan ciğerim soldu.Güzel haberler geliyorsa sağlam bi düşüşe hazırlık var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşecekse düşsün artık ulan!TL de kalmaktan ciğerim soldu.Güzel haberler geliyorsa sağlam bi düşüşe hazırlık var
Kanka sxp almistim sattım ya ne bilim hiç hareket yok ama çok duyuyorum adını nedir necidir bu coin? Bende btt matic ve flm var şimdilik sxp vardı sattımAl satı bıraktım. Uzun vade dusunuyorum artık. Fırsat geldikce para oldukca sxp ve flm ye eklemeler yapmayı dusunuyorum. Ytd
Matic icin öyle böyle diyorlar.Kanka sxp almistim sattım ya ne bilim hiç hareket yok ama çok duyuyorum adını nedir necidir bu coin? Bende btt matic ve flm var şimdilik sxp vardı sattım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanka sxp almistim sattım ya ne bilim hiç hareket yok ama çok duyuyorum adını nedir necidir bu coin? Bende btt matic ve flm var şimdilik sxp vardı sattım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uzun vadede uzmeyecegini dusunuyorum. YtdTek twiitle yüzde 20 düşüyoBitcoin konferansı ne ya
Rezalet bir tanımlama.
Güya teknolojisini övüyorsun o zaman BlockChain koy adını.
Tek tweetle %20 değer kaybedebilen bir şey ama milletin derdi para kazanmak değil de teknoloji
Yalanınızı seveyim sizin.
Teşekkürler birdaha ki düşüşte 5k TL alayım bari.Bende de sadece sxp ve flm var.
Swipe cüzdanı ve kendi kredi kartı var visa anlasması var. Binance arkasında. Kendi blockchainin kuruyo. Defi projelerinden. Haizran sonuna kadar coin yakımı var gecmişte de yakımları oldu. Sxp elinde bulunduranlara Kredi kartında avantajları faln var. İndirimli uyelikler vs. Bu yuzden bile elinde tutanlar var. Binance ın sahibi cz arkasında. Yeterince patlama yapmadı bence henüz. Yakında cz nin swipe ilgili proje bazlı açıklamalr yapabilir bence. Duygusal bag kurmamak lazım ama sxp ye karsı oyle bir durum var gibi bendeuzun vadede uzmeyecegini dusunuyorum. Ytd
Derken ? hiç bir bilgim yok ama çok popüler. Ben düz yatarımcıyım araştırmıyorum kendim buluyorum en dip yapmışları alıyorum genellikle rastgele düşüşte olanlardanMatic icin öyle böyle diyorlar.
Matic ekibi elindeki coinleri piyasaya alırmış diye iddia var.Derken ? hiç bir bilgim yok ama çok popüler. Ben düz yatarımcıyım araştırmıyorum kendim buluyorum en dip yapmışları alıyorum genellikle rastgele düşüşte olanlardan![]()
Var mı bilginYaptığım su zaman kadar 0.77 den BTT ve 1k TL Shıb aldım 0,30 dan ilk girdiğinde
![]()
Anlamadım yazdığından birşeyMatic ekibi elindeki coinleri piyasaya alırmış diye iddia var.
Hay böyle telefonun otomatik düzeltme uygulamış süzme gerizekalı alet.Anlamadım yazdığından birşey![]()
Hepsi öyle değil mi kankaHay böyle telefonun otomatik düzeltme uygulamış süzme gerizekalı alet.
Matic ekibinin elindeki coinleri tepeden sattığı iddia ediliyor.

Binance bi ara $ 1000,-- uzeri olmustu (top)..Bugün #SAFEMOON AMA de blockchaini açıkladı (bridges) eski token oluyor coin
Yani şöyle aciklayayim. Butun blockchainleri 'bridges (köprü)' ile birbirlerine baglanacak ve merkezde safemoon olacak.
Artik bnb veya smartchain yerine safemoon ile exchange yapilacak + hepsini safemoondan alip wallette saklayabileceksin.
Bence cok buyuk bir haber buBinance bi ara $ 1000,-- uzeri olmustu (top).
+ bu hafta Gambiada gorusmeler olacak. Official para olarak kullanilacak Gambiada ve ardindan diger ulkelere yayilacak
+ 15 haziranda bèta wallet cikacak zaten. Yaz sonu hardwallet diyorlar
+ minecraft oyununda simdi bazi testler yapiliyor eger bu tamamlanirsa diger oyunlarda da safemoon ile odeme yapilabilecek. NFT
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi