Kripto Para Birimleri ve Coinler

Kanka sxp almistim sattım ya ne bilim hiç hareket yok ama çok duyuyorum adını nedir necidir bu coin? Bende btt matic ve flm var şimdilik sxp vardı sattım

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende de sadece sxp ve flm var.
Swipe cüzdanı ve kendi kredi kartı var visa anlasması var. Binance arkasında. Kendi blockchainin kuruyo. Defi projelerinden. Haizran sonuna kadar coin yakımı var gecmişte de yakımları oldu. Sxp elinde bulunduranlara Kredi kartında avantajları faln var. İndirimli uyelikler vs. Bu yuzden bile elinde tutanlar var. Binance ın sahibi cz arkasında. Yeterince patlama yapmadı bence henüz. Yakında cz nin swipe ilgili proje bazlı açıklamalr yapabilir bence. Duygusal bag kurmamak lazım ama sxp ye karsı oyle bir durum var gibi bende uzun vadede uzmeyecegini dusunuyorum. Ytd

Bitcoin konferansı ne ya

Rezalet bir tanımlama.

Güya teknolojisini övüyorsun o zaman BlockChain koy adını.

Tek tweetle %20 değer kaybedebilen bir şey ama milletin derdi para kazanmak değil de teknoloji

Yalanınızı seveyim sizin.
Tek twiitle yüzde 20 düşüyo

Buna büyük para koyunca ben gün içinde alıpsatıyorum

Bu şerolara güvenip yatağa yatsam sabaha yüzde 40 bin içerde olacaktım..
100-200 dolar olsa düştükçe alttan eklerdim..

Bu kadar volatil olması çok eksi puan

Ve sürekli açık olması da büyük bir saçmalık

7/24 açık borsa olmaz..olmamalı bence..

Bende de sadece sxp ve flm var.
Swipe cüzdanı ve kendi kredi kartı var visa anlasması var. Binance arkasında. Kendi blockchainin kuruyo. Defi projelerinden. Haizran sonuna kadar coin yakımı var gecmişte de yakımları oldu. Sxp elinde bulunduranlara Kredi kartında avantajları faln var. İndirimli uyelikler vs. Bu yuzden bile elinde tutanlar var. Binance ın sahibi cz arkasında. Yeterince patlama yapmadı bence henüz. Yakında cz nin swipe ilgili proje bazlı açıklamalr yapabilir bence. Duygusal bag kurmamak lazım ama sxp ye karsı oyle bir durum var gibi bende uzun vadede uzmeyecegini dusunuyorum. Ytd
Teşekkürler birdaha ki düşüşte 5k TL alayım bari.

Matic icin öyle böyle diyorlar.
Derken ? hiç bir bilgim yok ama çok popüler. Ben düz yatarımcıyım araştırmıyorum kendim buluyorum en dip yapmışları alıyorum genellikle rastgele düşüşte olanlardan :D
Var mı bilgin :) Yaptığım su zaman kadar 0.77 den BTT ve 1k TL Shıb aldım 0,30 dan ilk girdiğinde :)

Derken ? hiç bir bilgim yok ama çok popüler. Ben düz yatarımcıyım araştırmıyorum kendim buluyorum en dip yapmışları alıyorum genellikle rastgele düşüşte olanlardan :D
Var mı bilgin :) Yaptığım su zaman kadar 0.77 den BTT ve 1k TL Shıb aldım 0,30 dan ilk girdiğinde :)
Matic ekibi elindeki coinleri piyasaya alırmış diye iddia var.

Bugün #SAFEMOON AMA de blockchaini açıkladı (bridges) eski token oluyor coin

Yani şöyle aciklayayim. Butun blockchainleri 'bridges (köprü)' ile birbirlerine baglanacak ve merkezde safemoon olacak.
Artik bnb veya smartchain yerine safemoon ile exchange yapilacak + hepsini safemoondan alip wallette saklayabileceksin.

Bence cok buyuk bir haber bu Binance bi ara $ 1000,-- uzeri olmustu (top).

+ bu hafta Gambiada gorusmeler olacak. Official para olarak kullanilacak Gambiada ve ardindan diger ulkelere yayilacak

+ 15 haziranda bèta wallet cikacak zaten. Yaz sonu hardwallet diyorlar

+ minecraft oyununda simdi bazi testler yapiliyor eger bu tamamlanirsa diger oyunlarda da safemoon ile odeme yapilabilecek. NFT

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün #SAFEMOON AMA de blockchaini açıkladı (bridges) eski token oluyor coin

Yani şöyle aciklayayim. Butun blockchainleri 'bridges (köprü)' ile birbirlerine baglanacak ve merkezde safemoon olacak.
Artik bnb veya smartchain yerine safemoon ile exchange yapilacak + hepsini safemoondan alip wallette saklayabileceksin.

Bence cok buyuk bir haber bu Binance bi ara $ 1000,-- uzeri olmustu (top).

+ bu hafta Gambiada gorusmeler olacak. Official para olarak kullanilacak Gambiada ve ardindan diger ulkelere yayilacak

+ 15 haziranda bèta wallet cikacak zaten. Yaz sonu hardwallet diyorlar

+ minecraft oyununda simdi bazi testler yapiliyor eger bu tamamlanirsa diger oyunlarda da safemoon ile odeme yapilabilecek. NFT

.20210607_030501.webp

Geri
Üst Alt