Kripto Para Birimleri ve Coinler

1111.webp

Akşam üstü 5 gibi short açanlar sağlam kazanmıştır şimdi..

Bay tukaş gibi masalara çıkıp ekranı endikatörlerle dolduramayız biz..!

Her gördüğü bombeye tobo form. diyenler, eresaycılar macitciler hiç bitmez..

Tabi endikatör kullanmıyoruz ya biz kimiz ki..! bilmeyiz..!

30-40 arası testereye devam ettiği sürece her gün daha fazla acı çekeceksiniz, bu piyasada da stratejik davranmayan kimse kar edemez, 2 ay geçer olduğu yerde takılır zaten çoğunuz zarardasınız.

Olabildiğince en kısa sürede eski tepeyi kırdığı noktaya dönerse piyasa durulur, yeni maliyetlenmeler olur ve trend çökmezse daha net hareketler olur.

Piyasa algısı pozitif olmasına rağmen 40 bini kırdıran hamleyi Tesla alım yaptığını açıklayarak yapmıştı, benzer bir hikaye gelmediği sürece ters testere devam edecek ve piyasayı takip etmiyorum diyenlerin dahi bir yerde zarara bakmayıp ekranı kapatacağı noktaya geleceğiz.

Ben burada 50 binken de benzer şeyleri söyledim, o gün bir çoğunuz maliyetleniyordu, piyasa o güne göre % 50 aşağıda şu an. Sosyal medyadaki bir kaç kolpacının rüzgarına kapılmayın derim.

Benim 8 bin hedefim, önceki 11 binden 3 bine düşüşüyle paralel yani benim hedefimin gerçekleşmesi için kötü bir senaryo fiyatlanmalı, o hedeften bağımsız söylüyorum bunları. Eğer gelecekte gerçekleşecek ve bu piyasayı direkt etkileyecek kötü senaryo gelmezse 20 bine düşüp orada yatay takılması sonrası piyasa dönüşü daha hızlı olacaktır ama böyle yedire yedire düşmeye devam ederse emin olun daha kötü olacak.

30-40 arası testereye devam ettiği sürece her gün daha fazla acı çekeceksiniz, bu piyasada da stratejik davranmayan kimse kar edemez, 2 ay geçer olduğu yerde takılır zaten çoğunuz zarardasınız.

Olabildiğince en kısa sürede eski tepeyi kırdığı noktaya dönerse piyasa durulur, yeni maliyetlenmeler olur ve trend çökmezse daha net hareketler olur.

Piyasa algısı pozitif olmasına rağmen 40 bini kırdıran hamleyi Tesla alım yaptığını açıklayarak yapmıştı, benzer bir hikaye gelmediği sürece ters testere devam edecek ve piyasayı takip etmiyorum diyenlerin dahi bir yerde zarara bakmayıp ekranı kapatacağı noktaya geleceğiz.

Ben burada 50 binken de benzer şeyleri söyledim, o gün bir çoğunuz maliyetleniyordu, piyasa o güne göre % 50 aşağıda şu an. Sosyal medyadaki bir kaç kolpacının rüzgarına kapılmayın derim.

Benim 8 bin hedefim, önceki 11 binden 3 bine düşüşüyle paralel yani benim hedefimin gerçekleşmesi için kötü bir senaryo fiyatlanmalı, o hedeften bağımsız söylüyorum bunları. Eğer gelecekte gerçekleşecek ve bu piyasayı direkt etkileyecek kötü senaryo gelmezse 20 bine düşüp orada yatay takılması sonrası piyasa dönüşü daha hızlı olacaktır ama böyle yedire yedire düşmeye devam ederse emin olun daha kötü olacak.
Şimdi 8 bin yazıyorsun ya..

Eminim bazıları diyordur ki, ulan adama bak nasıl kolpaliyi : D

Halbuki bir kere ağaçtan düşen bir adama sorsan der ki 8 değil 5 bile olur..

Biz ne hisselerin nerelere düştüğünü gördük..

Mevzu 8,20 ,30 değil..Mevzu ne olursa ne yaparım..

100 kat hedef verenler, by kolpalar vs hiç bitmez..

Önce hayal kurdururlar sana..Dersin ki 3000 dolarlık alsam 300 bin dolar olur hadi 300 olmasın 100.000 dolar olsun gider güzel bir daire alırım..

Dertleri bu zaten..

Twitte bir gün oturdum sadece piyasa yazanları takip ettim..Adamlar roket emojisi atıp hayal satmaktan başka hiçbir şey yapmıyor..

Hele bir tanesi var 4 tane coin yazdı..Yazdıktan sonra yüzde 1 bile yapamadan -4 -5 yaptı yazdığı coinler..

Bu kadar kişi almasına rağmen coini bile götüremiyorlar..

En sonunda giricem oraya hepsini paspas edicem..Çünkü fakir fukaranın 3-5 kuruşuna göz dikenlerden her zaman nefret etmişimdir..
Bu adamlar takipçilere satmazlarsa, hiçbirşeyler..

1623101674488.png

Bakın bu THYAO hissesinin 2006'dan bu yana haftalık grafiği. Bu grafikte gezi var, 17-25 aralık olayları var, 15 Temmuz var, Erken Seçim var, Başkanlık sistemi var. Var oğlu var. Yükseliş sonrası hareketler genelde birbirine benzer.

1623101853193.png

Bu BTC'nin son yükseliş hareketi.

1623101906788.png

Bu da bir önceki boğa hareketi. Yeşil yeşil giden yerlerin her zaman kırmızı kırmızı dönüşleri oluyor, bunu iyi okuyun.

Bu grafiklerde de pandemi var, Elon musk var, diğer kurumsal alımlar var, Binance'ın açılışı var.

Piyasalar her zaman kendi nedenlerini yaratır, sürekli değerlenen bir yatırım aracında dahi ciddi düzeltmeler olur o yüzden önceki seferdeki gibi 100xleri falan kısa/orta vadede beklemeyin. Bunu uzun vadede beklemiyorsanız zaten piyasayı takip etmenize de gerek yok.

Şimdi 8 bin yazıyorsun ya..

Eminim bazıları diyordur ki, ulan adama bak nasıl kolpaliyi : D

Halbuki bir kere ağaçtan düşen bir adama sorsan der ki 8 değil 5 bile olur..

Biz ne hisselerin nerelere düştüğünü gördük..

Mevzu 8,20 ,30 değil..Mevzu ne olursa ne yaparım..

100 kat hedef verenler, by kolpalar vs hiç bitmez..

Önce hayal kurdururlar sana..Dersin ki 3000 dolarlık alsam 300 bin dolar olur hadi 300 olmasın 100.000 dolar olsun gider güzel bir daire alırım..

Dertleri bu zaten..

Twitte bir gün oturdum sadece piyasa yazanları takip ettim..Adamlar roket emojisi atıp hayal satmaktan başka hiçbir şey yapmıyor..

Hele bir tanesi var 4 tane coin yazdı..Yazdıktan sonra yüzde 1 bile yapamadan -4 -5 yaptı yazdığı coinler..

Bu kadar kişi almasına rağmen coini bile götüremiyorlar..

En sonunda giricem oraya hepsini paspas edicem..Çünkü fakir fukaranın 3-5 kuruşuna göz dikenlerden her zaman nefret etmişimdir..
Bu adamlar takipçilere satmazlarsa, hiçbirşeyler..

Abi vallahi o roket emojisinden öyle nefret ettimki, bir de yükselirse hemen ortaya çıkıyorlar, düşünce "stop olun demedim mi" diyor o tipler genelde. Yükselişe de düşüşe de hep bir neden vardır nasıl olsa, onu söyleyip geçiyorlar.

Geçen bir tanesi kitap yazmış 100 sayfa falan dijital ve 50 liradan satıyor :D 80 bin tane mi ne satmış tam komedi :D

Geri
Üst Alt