Kripto Para Birimleri ve Coinler

20211101_170457.webpMilyar dolarlar kaldırıp kaçtılar piyasadan

İlerde çoğunuzun aldığı token ve coinin sonu böyle olacak, ders olsun, hiç bir şeye körü körüne bağlanmayın.

Meta projeleri tutarli bir hal alabilir
Vr ile birlesince blokchain anlam kazanacak bir noktada ,ben cokts shit olarak bakamam.
Proje mantigi ve evrenleri hosuma gitti acikcasi.
Bir oyunu konsolla degilde vr ile gercek gibi oynamak,konsere ozel bir blockchain zincirinden bilet alip evden katilmak falan hayali degilller.
Hepimizin elinde telefonla zaten ywterince sanal dunyadsyiz
Web3 ve meta evreni bana parasaldan ziyade kullanilabilir projeler olarak yansiyor
🙂

İş yapmaz demiyorum, sırf o mevzu yüzünden 100 tane coin/token milyar dolar değere ulaşıyorsa bu saçmalık diyorum.

Bu token ve coinler hayal satıyor, gerçekler ortaya çıktığında %99u silinecek, herkes kendi projesini pohpohluyor şu an.

Hedef koy, gelince çık, %10 bırak ilerde belki zengin eder seni kafasını uygulamak en doğrusu.

İş yapmaz demiyorum, sırf o mevzu yüzünden 100 tane coin/token milyar dolar değere ulaşıyorsa bu saçmalık diyorum.

Bu token ve coinler hayal satıyor, gerçekler ortaya çıktığında %99u silinecek, herkes kendi projesini pohpohluyor şu an.

Hedef koy, gelince çık, %10 bırak ilerde belki zengin eder seni kafasını uygulamak en doğrusu.
Kadinların altın günü gibi
Bir kaç 100k kişi toplanıp birini zengin ediyoruz
😂

İki yükseliş olunca yine herkes uzman, herkes büyük yatırımcı oldu.

60 binden 30 bine düşerken aynı herifler 150 bin olacak diyordu, sonra düşünce sesleri çıkmadı ama şimdi yine ötmeye başladılar.

6 ay önce tüm coin/tokenlara grafik yaparken Mana'yı yazmış, bugün alıntılayıp ben demiştim diyor, millet de mal hemen peşlerinden gidiyor.

Allah'ın bok coini Shib için sayısız analizler yapılıyor, 500 trilyon adet olan coin için 2 aya 1 dolar olacak hedefleri veriyorlar. Daha market cap nedir bunu bile bilmeyen tipler.

Madenciliği olmayan yani parasal karşılığı olmayan bir coin, 550 trilyon dolar hacme sahip olacak ha, hem de 2 ay sonra?

Doğru ve mantıklı yaklaşayanlara lafım yok ama gaza gelmeyin, öyle Metaverse falan diye de hikaye anlatmayın, şu anki piyasa = ponzi

Doğru zamanda satmadığınız sürece batmaya mahkumsunuz, yatırdığınız X'i 2X olduğu anda çekin, kalan X isterse 10 sene beklesin, maliyetiniz sıfır olduktan sonra problem yok.

Geçen shib twit attı Musk'a elinde ne kadar shib var diye, o da yok dedi doge, bitcoin falan var dedi işte zaten biliyorsundur mevzuyu. Shib'in normalde dibi görmesi lazım, göstermelik düştü sonra hayvan gibi fırladı. Danışıklı dövüş oldu resmen, belki düşünce Musk aşağıdan topladı sonra. Bu tip coinlerde anında liq edebilirler, klavyede 2 tuşa basmaya bakıyor. Şu anda bencede ponzi. Kazancı alan çıksın.

Misal biraz daha doge toplasın dogeyi de uçuracak bence ama toplayana kadar kaç tane garibanı liq de yapacak.

Reef için ne düşünüyorsun? Almadım ben bu arada.

Senin teoriye göre uzun vadeli coin yatırımı yapmak çok mantıklı değil.

Senin teoriye göre uzun vadeli coin yatırımı yapmak çok mantıklı değil.

Aynen abi ana zincirler dışındaki her coin, özellikle de tokenlar batmaya açık. Hele iş realize olursa zaten her ülke veya bölge kendi dijital parasını çıkaracak.

Her bir teknoloji ağı için sayısız yeni proje çıkıyor, 1 tanesinin bilr kullanılması şüpheli ileride.

Aynen abi ana zincirler dışındaki her coin, özellikle de tokenlar batmaya açık. Hele iş realize olursa zaten her ülke veya bölge kendi dijital parasını çıkaracak.

Her bir teknoloji ağı için sayısız yeni proje çıkıyor, 1 tanesinin bilr kullanılması şüpheli ileride.
1 tane ETH ve BTC hariç çok güvendiğin projesiyle token var mı ?

Geçen shib twit attı Musk'a elinde ne kadar shib var diye, o da yok dedi doge, bitcoin falan var dedi işte zaten biliyorsundur mevzuyu. Shib'in normalde dibi görmesi lazım, göstermelik düştü sonra hayvan gibi fırladı. Danışıklı dövüş oldu resmen, belki düşünce Musk aşağıdan topladı sonra. Bu tip coinlerde anında liq edebilirler, klavyede 2 tuşa basmaya bakıyor. Şu anda bencede ponzi. Kazancı alan çıksın.

Misal biraz daha doge toplasın dogeyi de uçuracak bence ama toplayana kadar kaç tane garibanı liq de yapacak.

Ulan tamamen tesadüf, yazarken 0.031 küsürdü, 0.035 oldu.

1 dolar olması için neredeyse 50 trilyon dolarlık işlem hacmi olması lazım o da imkansız.
şu haliyle evet ama bu halde kalmayacağı için mümkün.

zira şuan satıp bir daha almayanlarınkipiyasada boş olarak bekliyor. boş arzlarda shiba da devamlı yakılıyor. yakım biraz hızlanırsa 1 değil 10 dolar da olur. ama bu arz miktarı böylece kalırsa, 1 cent bile olmaz. ama arz miktarı bu halde kalmayacağına göre en azından bi 3-5 senesi var bir şeyler elde etmek için

bu arada 2 ayı sezonunu da karla kapadım. son ayıyı 2x karla kapattım. varlığınız değer kaybettiği için üzülenlere söylüyorum. asıl kazanç düşüşlerde oluyor.

1 kaldıraçtan uzak durdum
2 stop loss, hayatta kullanmadım kullanmam da

Reef hakkında bilgim yok reis.

1 tane ETH ve BTC hariç çok güvendiğin projesiyle token var mı ?

Solano'ya güveniyorum BNB de iyi işler yaptı kendi zincirini oluşturup çok fazla token ekledi. Ripple'ı da Amerika destekliyor, bunlara kolay kolay bir şey olmaz. Ada da kendi teknolojisini oluşturamayan ülkeler için alternatif para birimi olmaya uygun.

IOT tabanlılar, sanal gerçeklik tabanlılar, yapay zeka teknolojilerine hizmet edenlerden de kullanılanlar olacaktır ama hepsi için sayısız token/coin var şimdiden, hangisi olacağını öngöremiyorsak al-sat yaparak ilerlemek en doğrusu.

şu haliyle evet ama bu halde kalmayacağı için mümkün.

zira şuan satıp bir daha almayanlarınkipiyasada boş olarak bekliyor. boş arzlarda shiba da devamlı yakılıyor. yakım biraz hızlanırsa 1 değil 10 dolar da olur. ama bu arz miktarı böylece kalırsa, 1 cent bile olmaz. ama arz miktarı bu halde kalmayacağına göre en azından bi 3-5 senesi var bir şeyler elde etmek için

Satıp bir daha almayanlarınki piyasada boş olarak mı bekliyor? Sen ciddi misin bu söylediğinde?

Ayrıca yakım dediğin şey market cap ile birlikte değerlendirilmesi gereken bir kavram.

Solano'ya güveniyorum BNB de iyi işler yaptı kendi zincirini oluşturup çok fazla token ekledi. Ripple'ı da Amerika destekliyor, bunlara kolay kolay bir şey olmaz. Ada da kendi teknolojisini oluşturamayan ülkeler için alternatif para birimi olmaya uygun.

IOT tabanlılar, sanal gerçeklik tabanlılar, yapay zeka teknolojilerine hizmet edenlerden de kullanılanlar olacaktır ama hepsi için sayısız token/coin var şimdiden, hangisi olacağını öngöremiyorsak al-sat yaparak ilerlemek en doğrusu.

Satıp bir daha almayanlarınki piyasada boş olarak mı bekliyor? Sen ciddi misin bu söylediğinde?

Ayrıca yakım dediğin şey market cap ile birlikte değerlendirilmesi gereken bir kavram.
Yanlış anlama birşey soracağım ? 250binlik yatırım amaçlı token alsan hangisini alırdın yoksa sepet mi yapardın ? SOL baya ilerledi senin gözünden kaçları görür mesela tamamen fikir almak amaçlı soruyorum yasaksa bilmiyorum

evet ciddiyim, elden çıkardığın miktar başkasının alabileceği miktardır. neden şaşırdınız bu kadar. eğer satmayıp cüzdanımda tutarsam bana ait olur. yani onu kimse alamaz. sattığım zaman alınabilir.

Arkadaşlarım toplamda 5-6 bin dolarlık Kishu, Hamster ve Catecoin yatırımları yaptılar. Bana da ısrar ediyorlar ama çok güvenemiyorum. Tabii bir fırsatı daha da kaçırmak istemiyorum. Varsa burada ilgilenen, takip eden, elinde bulunduran ne düşünüyor merak ediyorum.
Zaten 0 atacaksa 100 dolara bile 12 milyar tane alabiliyorsun riskte yok sadece 1.000 TL alip unutmak lazim

evet ciddiyim, elden çıkardığın miktar başkasının alabileceği miktardır. neden şaşırdınız bu kadar. eğer satmayıp cüzdanımda tutarsam bana ait olur. yani onu kimse alamaz. sattığım zaman alınabilir.

"Satıp bir daha alamayanlarınki piyasada boş olarak bekliyor." ifaden hatalı. Belki onu kastetmedin ama o anlam çıkıyor buradan.

Sen başkasına satıyorsun, başkası da bir başkasına satıyor. Kimse almazsa kimseye de satamazsın. Senin ifadenden çıkan, arz edenlere gittiği yönünde, kriptoda böyle bir piyasa yok ki genel borsada da yok.

Bahsettiğin hususla yakımın bir alakası yok o yüzden. Yakım miktarını sahiplerin elindeki miktarla ilişkilendirebilirsin, satıp almayanlar boşa çıkıyor diye bir şey yok.
Yanlış anlama birşey soracağım ? 250binlik yatırım amaçlı token alsan hangisini alırdın yoksa sepet mi yapardın ? SOL baya ilerledi senin gözünden kaçları görür mesela tamamen fikir almak amaçlı soruyorum yasaksa bilmiyorum

Sol için 30ken 1000 dolar demiştim, arkasındayım ama kısa vadede olmaz bu.

250 binlik yatırım yapsam güncel olarak piyasayı iyi takip etmek gerekir ben şu an bu kadar sıkı takip edemiyorum maalesef, iyi projeler söyleyebilirim ama şunu alırdım dersem de beklentin gerçekleşmezse bu beni üzer o yüzden bir şey demesem daha iyi.

Bence ICOlara yönel düşük meblağlar ile.

Web 3.0la ilişkili olan projelerde de gelecek görüyorum, onlara da bakabilirsin.

"Satıp bir daha alamayanlarınki piyasada boş olarak bekliyor." ifaden hatalı. Belki onu kastetmedin ama o anlam çıkıyor buradan.

Sen başkasına satıyorsun, başkası da bir başkasına satıyor. Kimse almazsa kimseye de satamazsın. Senin ifadenden çıkan, arz edenlere gittiği yönünde, kriptoda böyle bir piyasa yok ki genel borsada da yok.

Bahsettiğin hususla yakımın bir alakası yok o yüzden. Yakım miktarını sahiplerin elindeki miktarla ilişkilendirebilirsin, satıp almayanlar boşa çıkıyor diye bir şey yok.

Sol için 30ken 1000 dolar demiştim, arkasındayım ama kısa vadede olmaz bu.

250 binlik yatırım yapsam güncel olarak piyasayı iyi takip etmek gerekir ben şu an bu kadar sıkı takip edemiyorum maalesef, iyi projeler söyleyebilirim ama şunu alırdım dersem de beklentin gerçekleşmezse bu beni üzer o yüzden bir şey demesem daha iyi.

Bence ICOlara yönel düşük meblağlar ile.

Web 3.0la ilişkili olan projelerde de gelecek görüyorum, onlara da bakabilirsin.
Yok gerçekten direk söylediklerine yönelmem. Sadece senin fikrini merak ettim İCO ve Web3.0 ilişkili proje dediğin bir örnek var mı ? Yoksa sen söyledin diye direk oynamam bilgin var diye söylüyorum mesela SOL'u buradan alırmıydın ? DOT'a nediyorsun ? Yada başka direk token verebileceğin.

Web 3 lerden BICO ön satışdan aldım ,bakalım neler olucak

Solana ve Cardano ya uzun vadeli yatırım yaptım. Bunlarda batarmı sence?

Geri
Üst Alt