Kripto Para Birimleri ve Coinler

Sahsi fikrim uzun vadede Solana da güvenilmeyecek projedir ,isin arkasında şahıs var , istese tosuncuk gibi ceketi alır çıkar gider .

Bitcoin bir deger, etheriumun ise etherium olması disinda ,Avax ekosistemi ,WEB 3 destekleyenler ve Trend olma disinda işlevselliğe donecek Meta tokenlari , bir kaç kedi kopek tokenida transferde yer kaplamamasi ile kendine yer bulur .

Aralarda bu coinlere değişik destekler sunacak deger token ve coinlerde hayat bulur .

Dünyada 80 trilyon dolarlık bir hacim sözkonusuyken , 2,7 si sadece kriptoda ,su an aslında hicbirsey olduğu yok.

bunlar tamamen kendi şahsi yaklasimlarim.

crypto currencyden ziyade nft marketinde enteresan şeyler dönüyor son zaman..

960x0.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 141153Milyar dolarlar kaldırıp kaçtılar piyasadan

İlerde çoğunuzun aldığı token ve coinin sonu böyle olacak, ders olsun, hiç bir şeye körü körüne bağlanmayın.
Aşırı ilham alıcı bir fuhuş stili değil mi adminim. Adamlar satılamayan token yapmış ve kekolar para aktarmış.
Gerçek dünyada squid game oynayıp no:1'e parayı vermişler :asd:

Bir avuç keriz sayesinde herif yüzlerce milyon dolarlık oldu şahane yav çok şahane.

şu sxp ve flm’de koyulan hedefin yarısına gelseler en azından be.

CRO crypto com nasıl yükselmiş öyle yahu , hatirliomusun @Keramettin TANRIVERDİ konuşuyorduk 0.04 civarındayken , borsa coinlerileri iyidir diye

Matt Damon reklamı iyi hype yapmış :)

sayfa 26 da sanırım önermişiz :)

Ortalığı artık harbi bok götürüyor ya. Dün quack diye bir tokene baktım inceledim epey peşine bu ne lan hayvanat bahçesi oldu dedim üzerine %116 artmış.
Bize göre uçuk ama Avrupalı için 10 bin koyup parayı 1 günde 20 bin Euro'ya çıkarma gibi ihtimalleri var. Bildiğin çoluk çocuk eğlencesine döndü piyasa.
Parası olan eğlencesini yapıp parasını değerlendiriyor.
Vay arkadaş ya.

Ortalığı artık harbi bok götürüyor ya. Dün quack diye bir tokene baktım inceledim epey peşine bu ne lan hayvanat bahçesi oldu dedim üzerine %116 artmış.
Bize göre uçuk ama Avrupalı için 10 bin koyup parayı 1 günde 20 bin Euro'ya çıkarma gibi ihtimalleri var. Bildiğin çoluk çocuk eğlencesine döndü piyasa.
Parası olan eğlencesini yapıp parasını değerlendiriyor.
Vay arkadaş ya.
Huobi imx vardi , 200 dolar atıp ,sira çıkarsa alinan.
2400 kisiden cikti bana 0,16 centten , 7,8 den açtı ,5,5 dolardan anca satabildim iğnede kaldı .
söyle bi kaç şey yakaladin mi keyifli :)

Huobi imx vardi , 200 dolar atıp ,sira çıkarsa alinan.
2400 kisiden cikti bana 0,16 centten , 7,8 den açtı ,5,5 dolardan anca satabildim iğnede kaldı .
söyle bi kaç şey yakaladin mi keyifli :)
Onun projesi iyi. Eth tabanli 2. Katman gas ucretleri baya düşük nft ve gaming marketi

#Raca çok kazandırdı bana x2 yaptı 2 haftada. Hedef ×1000 diyorlar görüşleriniz bilgileriniz var mı

Geri
Üst Alt