Kripto Para Birimleri ve Coinler

Avax muhteşemsin yav. 1 sene önce buna yatırım yaptım ATH üzerine ATH geliyor son günlerde. Nereye kadar gider bu daha?

Solana ve Polkadot sizce 2-3 sene içerisinde ne olma ihtimali var?
Yani teknolojiye yatırım yapacaksaniz bence bu ikisi yerine avaxa yatirim yapın veya en azından 3 e bölün yatiriminizi. amaç kisa vade kazançlar ise o konuda birsey söyleyemeyecem çünkü millet shiba ve doge gibi shit coinler ile bile kazandi. şans da lazım biraz.

nasıl alınır bu metaverse bir turlu anlayamadım.video link var mı asama asamanasıl alınır diye
Metaverse alakali bir durum degil alimi, misal MNG hotbit de var veya pancakeswap dan alinir.

Misal sirf Metaverse Coinleri ariyorsan

Solana ve Polkadot sizce 2-3 sene içerisinde ne olma ihtimali var?

Solanoya 30 dolarken 1000 dolar demiştim ama şu ara dinlenmeli bir süre. Zincire sürekli token ekliyorlar, bu tempoyla ETH, BNBden ardından gelecek olan Solano olacak.

Polkadot da iyi noktalara gelir ama bunların olması için 2-3 sene içerisinde BTC 250 bin dolar olmalı.

Solanoya 30 dolarken 1000 dolar demiştim ama şu ara dinlenmeli bir süre. Zincire sürekli token ekliyorlar, bu tempoyla ETH, BNBden ardından gelecek olan Solano olacak.

Polkadot da iyi noktalara gelir ama bunların olması için 2-3 sene içerisinde BTC 250 bin dolar olmalı.
Reis #Raca hakkında düşüncelerin neler merak ettim illa denk gelmiştir sanada ? Metaverse başını çekiyor ne diyorsun bu sıralar düşüşe geçti görüşlerini merak ettim

Girdiğimden beri yatay seyrediyor, gerçi önemli değil kumbara misali yatırım yapıyorum al-sat vs beni aşar takip edemiyorum zaten. Köşede duracak olan artan paralar ile çeşitli coinler alıyorum sonra da unutuyorum hedefim en az 1-1.5 yıl beklemek. Yaptığım şey mantıklı mı değil mi çözemedim.

Geri
Üst Alt