Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.280
- 91.175
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedefi sırası ile 180 ve 240.Avax muhteşemsin yav. 1 sene önce buna yatırım yaptım ATH üzerine ATH geliyor son günlerde. Nereye kadar gider bu daha?
Yani teknolojiye yatırım yapacaksaniz bence bu ikisi yerine avaxa yatirim yapın veya en azından 3 e bölün yatiriminizi. amaç kisa vade kazançlar ise o konuda birsey söyleyemeyecem çünkü millet shiba ve doge gibi shit coinler ile bile kazandi. şans da lazım biraz.Solana ve Polkadot sizce 2-3 sene içerisinde ne olma ihtimali var?
11 ay önce bu avaxin bloomberght de haberi çıkmıştı orda görüp direk girdim. duygusal bir bağ oluştu bunlaHedefi sırası ile 180 ve 240.
Btcden bağımsız harkeet ediyor
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nasıl alınır bu metaverse bir turlu anlayamadım.video link var mı asama asamanasıl alınır diyeMng arastirin bir metaverse oyunu. Aralik ayinda beta sürümü cikacak ceo sunun dedine göre ilk bes borsanin birisine girecek.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Metaverse alakali bir durum degil alimi, misal MNG hotbit de var veya pancakeswap dan alinir.nasıl alınır bu metaverse bir turlu anlayamadım.video link var mı asama asamanasıl alınır diye
Solana ve Polkadot sizce 2-3 sene içerisinde ne olma ihtimali var?
Reis #Raca hakkında düşüncelerin neler merak ettim illa denk gelmiştir sanada ? Metaverse başını çekiyor ne diyorsun bu sıralar düşüşe geçti görüşlerini merak ettimSolanoya 30 dolarken 1000 dolar demiştim ama şu ara dinlenmeli bir süre. Zincire sürekli token ekliyorlar, bu tempoyla ETH, BNBden ardından gelecek olan Solano olacak.
Polkadot da iyi noktalara gelir ama bunların olması için 2-3 sene içerisinde BTC 250 bin dolar olmalı.
Dün işyerinde konuştuk.Gelecek de milleti zengin edecek.Ytd!
Dün işyerinde konuştuk.Gelecek de milleti zengin edecek.Ytd!
İşyerinde bu işle ilgilenen 2 kişiyiz zaten yav...Dont panicİş yerine kadar düştüyse y yedik demektir.

Fiyat tahminin var mı? Uzun süre tutacak biri için