Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bitcoin almak için hangi platform güvenli? Hangi uygulama indirilmeli?

Fiyat tahminin var mı? Uzun süre tutacak biri için

20 dolar

Güncel fiyatı henüz tek borsada listelenmiş olan bir coin için pahalı. Çok fazla hype oldu kendisine.

İşin derinine inip henüz sadece swap borsalarında olan tokenları yakalamak lazım.

Ceek’i geç fark ettim, 0.30’dan 3 bin dolarlık kadar almıştım, şimdi keşke daha fazla alsaymışım diyorum. Henüz tren kaçmış değil, daha çok kazandırır ama asıl erken fark edenlere güzel kazandıracak.

20 dolar

Güncel fiyatı henüz tek borsada listelenmiş olan bir coin için pahalı. Çok fazla hype oldu kendisine.

İşin derinine inip henüz sadece swap borsalarında olan tokenları yakalamak lazım.
Hocam bir coin
Probit
hotbit
hitbtc
mexc
Borsalarinda listelenmişse shit coin değildir diyebilirmiyiz?
1.5 yıl önce proje aşamasında yüklü miktarda aldığım btcbam sırasıyla bu borsalarda işlem görmeye başladı.sirada bittirex cex gate ve kucoin var deniliyor.
Bu girdiği 4 borsa 3 kuruş parayla girilebilen hacimsiz borsalar gibi senin fikrini merak ediyorum?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam bir coin
Probit
hotbit
hitbtc
mexc
Borsalarinda listelenmişse shit coin değildir diyebilirmiyiz?
1.5 yıl önce proje aşamasında yüklü miktarda aldığım btcbam sırasıyla bu borsalarda işlem görmeye başladı.sirada bittirex cex gate ve kucoin var deniliyor.
Bu girdiği 4 borsa 3 kuruş parayla girilebilen hacimsiz borsalar gibi senin fikrini merak ediyorum?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mexcye girdiyse potansiyel var demektir ama gate.io son dönemde az seçici olmaya başladı ve giriş fiyatının altında fiyatlamalar oluyor.

20 dolar

Buraya gelmeden starter firlatma yerlerinden çıkıyorlar ,swap geldiğinde çoktan 2,3x leri buluyor
Fractal.id den artık bir çoğu kyc onayı istiyor

Adapad gibi meşhurları 2k falan ada istiyor
1 yıla kadar starterler de pump olur ,meta etiketlilerle birlikte.
Starlaunch ilk idosu 140x yaptı ,stake istiyor şimdi yeni idolar için
Firestarter flame keza aynı idi şimdi 2500 flame stakelersen yeni idolara garanti veriyor. Fiyatı 2 dolar civarı

Solano ağları için solraz vardı ,şanslı çekiliş için 4 solr yeterli ,garanti 50k istiyor tanesi 3,30 $

Peki neden? uygun bütçeli bir starter yakalarsanız 1 yıl civarı ido lardan maaş gibi kazanç sağlamak mümkün
Stake süreleride artık çok uzun olmuyor kaçıladabilir .

Buraya gelmeden starter firlatma yerlerinden çıkıyorlar ,swap geldiğinde çoktan 2,3x leri buluyor
Fractal.id den artık bir çoğu kyc onayı istiyor

Adapad gibi meşhurları 2k falan ada istiyor
1 yıla kadar starterler de pump olur ,meta etiketlilerle birlikte.
Starlaunch ilk idosu 140x yaptı ,stake istiyor şimdi yeni idolar için
Firestarter flame keza aynı idi şimdi 2500 flame stakelersen yeni idolara garanti veriyor. Fiyatı 2 dolar civarı

Solano ağları için solraz vardı ,şanslı çekiliş için 4 solr yeterli ,garanti 50k istiyor tanesi 3,30 $

Peki neden? uygun bütçeli bir starter yakalarsanız 1 yıl civarı ido lardan maaş gibi kazanç sağlamak mümkün
Stake süreleride artık çok uzun olmuyor kaçıladabilir .
Tamamen taleple alakalı ya. Icolardan kazananlar diğerlerine söyledi herkes kovalıyor şimdi öyle olunca da borsalar mevduat tutmak için stake mevzularına girdiler.

Kısmen mantıklı dediğin gibi temettü aylığı gibi oluyor her ico o durumda, eğer garanti veriyorsa.

Geri
Üst Alt