Kripto Para Birimleri ve Coinler

bu evren nerede yani gta gibi bi haritası mı var. oraya ne kullanarak gidiliyor. kimden nasıl alınıyor onlar. konuya epey uzağım
Evet örnek veriyorum decentraland sitesine girip orada misafir olarak gezebilirsin şu an 2d . VR gözlükler geliştiriliyor şu anda onlar ile yapacaksınız bunu. şöyle düşün bunların hepsi bir şehir yola yakın yerden arazi almak 150bin dolardan başlıyor şu anda decentralandda.

Decentraland bir şehir düşün
Bloktopia başka şehir
Her şehirin arsa fiyatları farklı. Hepsinin kendine özel paralarıyla (tokenları) ile alabiliyorsun.

Önce virüs
Sonra insanlarn eve kapanması
Sonra kriptolar
Sonra nft
Finally metaverse
Arsa alımları
Her gün çıkan yeni evrenler
Şimdiden o evrenlerde hakimiyet kurma çabaları

Zincirin böyle kolay birleşmesi insanı düşündürüyor.

Zenginlerin sanalda da oyuncağı olucaz herhalde.

Önce virüs
Sonra insanlarn eve kapanması
Sonra kriptolar
Sonra nft
Finally metaverse
Arsa alımları
Her gün çıkan yeni evrenler
Şimdiden o evrenlerde hakimiyet kurma çabaları

Zincirin böyle kolay birleşmesi insanı düşündürüyor.

Zenginlerin sanalda da oyuncağı olucaz herhalde.
Aynen öyle insanlar evden alışverişe alıştırıldı.
Şimdi de metaverse olayı
Hepsi nasıl da birleşiyor değil mi ?

renktas sana göre şu an 1 sene içinde hangi coinslar yükselir

daha doğrusu: hangi coinleri araştırmam gerekiyor

her ay 100 avro cryptoya yatırmaya düşünüyorum

hürmetler
Şuna yatır buna yatır diyemem ama geleceğin coinleri metaverse tabanlı coinleri inceleyebilirsin benim sepetimde bunlar var büyük coinlerden #bnb diyebilirim geleceğin coini olduğunu düşünüyorum ama tavsiye değil araştırmanı lütfen güzelce yap.

Şuna yatır buna yatır diyemem ama geleceğin coinleri metaverse tabanlı coinleri inceleyebilirsin benim sepetimde bunlar var büyük coinlerden #bnb diyebilirim geleceğin coini olduğunu düşünüyorum ama tavsiye değil araştırmanı lütfen güzelce yap.

Aynen araştıracağım, lakin o kadar coin var ki nereden başlasam bilemedim. Saol metaverse bı göz atayım

Faiz arttırım haberi geldiğinden saldı.

Son 2 aydır kimse para kazanmıyor, kazananların çoğu da kardan zararda, kimisi kar gördü ama satmadı.

Ana kural sermayeyi çekip karı bırakmak, bunu ne kadar çok yaparsanız o karlar bir noktada size ciddi kazandırabilir.

Antin kuntin ve özellikle türklerin hypeladığı projelerden uzak durun.

Faiz arttırım haberi geldiğinden saldı.

Son 2 aydır kimse para kazanmıyor, kazananların çoğu da kardan zararda, kimisi kar gördü ama satmadı.

Ana kural sermayeyi çekip karı bırakmak, bunu ne kadar çok yaparsanız o karlar bir noktada size ciddi kazandırabilir.

Antin kuntin ve özellikle türklerin hypeladığı projelerden uzak durun.
Emekli olma hayaliyle atılan ilk risk adımı ile ilgili görüşlerini almak isterim admirim

Geri
Üst Alt