Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ben o kadar soğukkanlı olamıyorum. Kendimi denedim, trade yapmayı. O girdabın içine girince insan çelik gibi sabrı olmalı. Ben o kadar tecrübeli değilim. Kazandıkça veya kaybettikçe o belirlediğim politikadan ayrılıyorum yani. Ondan dolayı sabit gidiyorum. Evet biraz uzun sürecek normale göre ama kaybedecek birşeyim yok. Çift maaş, ev araba var çok şükür. Yoksa senin dediğini geçen sene eth 300lerde btc 10binlerdeyken yapmaya başladım. Kazandım kaybettim sonra bir matematik hesabı yaptım kaybettiklerim daha fazla. Dedim bu trade işi bana göre değil. Kişi kendini bilmeli bence.
Sürekli trade yap demiyorum, sürekli trade çelik gibi psikoloji ister. Stratejiye bağlı trade diyorum.

5 binken 4 bine stop loss koyup 3 bine tekrar alım koymak gibi sınırlı hamleler benim kastım. Aksi taktirde kazanç her düşüşte x2 azalıyor benim gözümde. Beklemek de maliyettir çünkü.

Düşüş olur da esas mevzu hacimsizliktir. Ayı yemiştir, kış uykusuna yatar. Karnı acıkana kadar da hareket etmez, her şey durağandır.

Ayı ne zaman gelir, sert düşüşlerden sonra, borsalar için zirveden %25 aşağısı olarak kabul edilir bu ama konjonktüre göre değişir.
Bugün için baktım btc hacimi artmış doğru değil mi ?
Çok soru soruyorum ama birde seyreltilmiş değer birşey var ne farkı var değeri ile ?

Sürekli trade yap demiyorum, sürekli trade çelik gibi psikoloji ister. Stratejiye bağlı trade diyorum.

5 binken 4 bine stop loss koyup 3 bine tekrar alım koymak gibi sınırlı hamleler benim kastım. Aksi taktirde kazanç her düşüşte x2 azalıyor benim gözümde. Beklemek de maliyettir çünkü.
Bir de senin dediğin gibi yapayım bakalım.

Bugün için baktım btc hacimi artmış doğru değil mi ?
Çok soru soruyorum ama birde seyreltilmiş değer birşey var ne farkı var değeri ile ?
Zirvelerde yüksek hacimli düşüş de genelde iyi değildir, diplerdeyken hacim artışı olması yükselişe işarettir.

Bazı coinler dolaşımda 100 milyon adet oluyor ama maksimum arzı 1 milyar; coin fiyatını maksimum arzla çarptığındaki değere seyreltilmiş değer deniliyor. Bence önemsiz bir parametre çünkü dolaşımdaki sayı arttıkça coin fiyatı düşmeye başlıyor. Örneğin SXP mayıstaki adedinin 2 katında neredeyse, o yüzden fiyatı o dönemki 5 dolarları bir türlü göremedi.

Zirvelerde yüksek hacimli düşüş de genelde iyi değildir, diplerdeyken hacim artışı olması yükselişe işarettir.

Bazı coinler dolaşımda 100 milyon adet oluyor ama maksimum arzı 1 milyar; coin fiyatını maksimum arzla çarptığındaki değere seyreltilmiş değer deniliyor. Bence önemsiz bir parametre çünkü dolaşımdaki sayı arttıkça coin fiyatı düşmeye başlıyor. Örneğin SXP mayıstaki adedinin 2 katında neredeyse, o yüzden fiyatı o dönemki 5 dolarları bir türlü göremedi.
Bazı coinlerde dolaşımda ki arz ve toplam arz arasında dağlar kadar fark oluyor. Bunu gördüğüm an kaçarak uzaklaşıyorum.

Bazı coinlerde dolaşımda ki arz ve toplam arz arasında dağlar kadar fark oluyor. Bunu gördüğüm an kaçarak uzaklaşıyorum.
BNB de öyleydi, milyar adet falandı

Yaka yaka 100 milyon falan kaldı

Enflasyon kontrolü için bence mantıklı ama bir plan dahilinde olmalı.

Çıkar gibi ya. Hem futbol, hem oyun, hem oynadıkça kazanma filan. Kağıt üzerinde de iyi duruyor ama tabiki garantisi yok hocam. IDO için kayıt filan olmamız lazımmış, bi bakalım.
orada 1 wl linkleri var ,gleam falan
ben baska bir platformdan alacağım ,ilk proje bu olacak orada , sozde 6 ay boyunca garantili alim hakkim var idolarda , bakalım ne olacak

orada 1 wl linkleri var ,gleam falan
ben baska bir platformdan alacağım ,ilk proje bu olacak orada , sozde 6 ay boyunca garantili alim hakkim var idolarda , bakalım ne olacak
O konuda bir bilgim yok, eğer dediğin gibiyse çok iyi. Ayreten Polygon üzerinden çalışacak, Allah'tan Ethereum değil. Ben bir IDO için kayıt olayım, 1800 şanslı kişiye token'i alma imkanı verilecek diyor. Yaklasik 1.3 milyon kişi kayıt olmuş.

O konuda bir bilgim yok, eğer dediğin gibiyse çok iyi. Ayreten Polygon üzerinden çalışacak, Allah'tan Ethereum değil. Ben bir IDO için kayıt olayım, 1800 şanslı kişiye token'i alma imkanı verilecek diyor. Yaklasik 1.3 milyon kişi kayıt olmuş.
oran baya iyi 😂
diger opsiyon Dao da 12bin dolar kitlemek :D

Üst limit olarak 500 dolar diyor eğer yanlış okumuyorsam. @Keramettin TANRIVERDİ ustamızın görüşlerini oğrenebilirmiyiz acaba 🤗
alim limitimi ?

ok gordum , fiyatta iyiymiş , total supply falan bakayım bir
each wallet will be able to purchase a min. of $100 USDT and a max. of $500 USDT

👉 1750 spots for lucky winners, 50 spots for top referrals

👉 The token price is $0.030 (USDT on Polygon network)

Geri
Üst Alt