- 23 Aralık 2008
- 65.453
- 63.405
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fitfiyi ilk çıkışından beri takip ediyorum ancak artık hiç bir p2e m2e lere girmem bi yerden sonra paylatıyorlar. Güvenmiyorum artık.2025 q3 e kadar piyasadan tam verim alınmaz zaten
M2E kovalmak lazım
Fitfi yi dene
oda resmî açıklanan bence yüzde yüz50 de . Yani doğru tercih yapmış olman imkansız.kalan 130 tlmi bunlara pay edeyim bari0.5den ride
0.20den ceek
1 dolardan Azero
için pusudayım.
Parayı koklayalım o vakit0.5den ride
0.20den ceek
1 dolardan Azero
için pusudayım.
Hepsi paketimde var =)0.5den ride
0.20den ceek
1 dolardan Azero
için pusudayım.
Maliyet önemli, bende de var da.Hepsi paketimde var =)
Maliyetler ceek 0.42 olması lazımMaliyet önemli, bende de var da.
Ceek maliyetim sıfır mesela
Yunus bak ben seni daha önce de uyarmıştım, yine uzun vade demiştinMaliyetler ceek 0.42 olması lazım
Ride 1 dolar
kısa vade beklemiyorum zaten uzun dönem 2025 is coming.
Keramettin yapacak birşey yok başka Raca NFT'de elimize verdiler 10k Dolara aldığım NFT şu an 100 Dolar :/Yunus bak ben seni daha önce de uyarmıştım, yine uzun vade demiştin
Gözü karartma daha fazla.
Hangi NFT yav o vay şerefsizlerKeramettin yapacak birşey yok başka Raca NFT'de elimize verdiler 10k Dolara aldığım NFT şu an 100 Dolar :/
Metamon hocam ya 3.250.000 adetim vardı Raca'da. 800K'dan aldım 800k O zamanlar 10k Dolar ediyordu. Şu an metamon 120K 90 dolar ediyor :/Hangi NFT yav o vay şerefsizler
Sanirim seni kaziklamislarMetamon hocam ya 3.250.000 adetim vardı Raca'da. 800K'dan aldım 800k O zamanlar 10k Dolar ediyordu. Şu an metamon 120K 90 dolar ediyor :/
ortalama düşüre düşüre elimde 4 metamon var şu anda. Şimdi çıksam desem 500K Racam oluyor 2.750.000 raca kayıp. Anca Metamonlar 800k Ya çıkar o zaman ben adetimi kurtarmış oluyorum. :/
O yüzden P2e oyunlarına birdaha girmem . Starsharkta'da elimize verdiler zaten 3k Dolarda orada gitti500 dolara aldım balığı 6 adet . şimdi 20 dolar
![]()
Tek beni olsa yine iyi kaç bin kişi ekside. p2e oyunlarında kesinlikle artık giriş yapmam resmi olarak admin olduğum bir tane var daha tokeni ön satışı yapıldı onda da hype yapsın çıkarım.Sanirim seni kaziklamislar
☆☆☆☆