Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.523
- 1.363
Bende bunlar varHerkes korkudan titrerken alinir
Nakit, t**sak ve sabirli olanlar kazanir.
Aliyim o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bunlar varHerkes korkudan titrerken alinir
Nakit, t**sak ve sabirli olanlar kazanir.
Ne kadar daha düşebilir bu. Alım yapılır mı acaba @Keramettin TANRIVERDİ adminim ne söyler
Buralardan toplanmaya başlanılır.
8k gelebilir ama gelse bile kısa süreli olacaktır.
Doğru projelerde olmanız gerekiyor çünkü bazıları asla çıktığı noktayı göremeyecek bir daha.
????3ac öldü,celcius
Avax market makeri bu adamlar
Su tablodski coinlere dikkat
Ekli dosyayı görüntüle 163008
3 arrow capital
1 nisan derkenTurkiye saatiyle gece 03,35 ten itibaren elinde mal olan biri bu piyasaların hammalıdır…Bugün olmasa yarın batar
Ama batar
Bakın arkadaşlar piyasalar sizin sandığınızdan çok daha acımasızdır
Ben bir o..yum..
Bu hayat beni o.. yaptı
Sizi de uyarıyorum
Bu yüzden de size tavsiyem tüm sosyal medyayı kapatmanız, YouTube daki çöpleri kapatmanız ve kendinize bir söz vermeniz
Geçen sene de aynı şeyleri söyledik
Hala zararda olmanız yanlışlara devam ettiğinizi gösteriyor
Hele 1 nisandan itibaren elinde mal varsa borsa hesabını bile kapatman gerekiyor
Parçalı alım yapip bir sonraki rally de deli gibi kar yapmakta bir seçenek değil mi? Neden hammallik olsun.Turkiye saatiyle gece 03,35 ten itibaren elinde mal olan biri bu piyasaların hammalıdır…Bugün olmasa yarın batar
Ama batar
Bakın arkadaşlar piyasalar sizin sandığınızdan çok daha acımasızdır
Ben bir o..yum..
Bu hayat beni o.. yaptı
Sizi de uyarıyorum
Bu yüzden de size tavsiyem tüm sosyal medyayı kapatmanız, YouTube daki çöpleri kapatmanız ve kendinize bir söz vermeniz
Geçen sene de aynı şeyleri söyledik
Hala zararda olmanız yanlışlara devam ettiğinizi gösteriyor
Hele 1 nisandan itibaren elinde mal varsa borsa hesabını bile kapatman gerekiyor
Luna saçma değildi yanlızParçalı alım yapip bir sonraki rally de deli gibi kar yapmakta bir seçenek değil mi.
2 sene önce ne alsan şuan halen çok kâr etmiş olurdun. Ben, kriptoda doğru zamanda alınmış (luna gibi saçma sapan olmayan) coinlerin hodl ile ciddi kazançlar yaptirabilcegini düşünüyorum. Kısa vade al sat iyi ama herkesin yapabileceği bişey değil
Benim elimde coin vardı taşıdığım 29 martta sattım..1 nisan derken
Geçmişe atıf bir mesajmıydı bu reis?
Lunada stake muhabbeti ve ust bana göre baya sıkıntılı konuydu. Stake den bukadar yüksek getiri ve teminatı belli sayida BTC olan ust gibi bir stabil coine şahsen hiç guvenmedim ve mantıklı gelmedi. İkinci olarak bir coini alıp hodl yapicaksam takımı düzgün olmalı. Luna nin sahibi geçmişi pekte düzgün olmayan biri.Luna saçma değildi yanlız
Sen gidip rally nin ortasında tepeden all in girip hodl yapacaksan düşüncede satar gg olursun. Yada uzun seneler beklersin az kar yaparsın değmez. Paramı doguruyosun düşünce alacaksın.. Kimse sana para doğur demedi. Parani yavaş yavaş kullan bulduğun diplerden al bunun mantığını anlamak zor degil. Parçalı ve yavaş almak diye birşey var. Mesela BTC 30 a geldi yüzde 30 al. 20k ya geldi yüzde 40 daha al. 9k geldi. Kalan paranada al. Ve tek coin alma sepet yap hepsinden al. Bu şekilde yapamiyosan kısa sürede batman çok daha olası. Hepsini geçtim ne öneriyosun. Hani bu benim dediğim yanlış diyelim. Sen ne öneriyosun neye göre yanlış anlatırsan sevinirim.Benim elimde coin vardı taşıdığım 29 martta sattım..
Yüzde 100 kazandım
Ve çıktım
Ama 1 nisanda genel olarak borsaya yatırım yapan birisinin çıkması gerekiyordu
Geçen sene Mayıs ayında da yazdım
@Keramettin TANRIVERDİ de çok yazdı
Baya yazıyordum..
Yahu bir de parası olan adam YouTube a gider 3-5 lira coin sepeti mi yapar
Twittekilerin yüzde 99 u sahtekar
Benim 40 bin takipçisi hesabım var.Hergün şu coini yaz bunu yaz diye öneriler geliyordu
Hepsini kovdum pezemenklerin
Ama benim kabul etmediğim bir antlaşmayı başkaları kabul eder
Ve o yazılan coini size satarlar ve siz zarar ederken onlar para kazanır
@Özgür Özel
Değil !
Para mı doğuruyorum ben her düştüğünde alıyım
20 dolar olmuş bişey 1,60 a gelmiş..!
Çok ucuzlamışmış…!
Öyle diyorlar ya biz uzun vadeli yatırımcıyız..!
Düştükçe alırlarmış
Sepeti sizin kolunuza takarlar 10 sene taşırsınızSen gidip rally nin ortasında tepeden all in girip hodl yapacaksan düşüncede satar gg olursun. Yada uzun seneler beklersin az kar yaparsın değmez. Paramı doguruyosun düşünce alacaksın.. Kimse sana para doğur demedi. Parani yavaş yavaş kullan bulduğun diplerden al bunun mantığını anlamak zor degil. Parçalı ve yavaş almak diye birşey var. Mesela BTC 30 a geldi yüzde 30 al. 20k ya geldi yüzde 40 daha al. 9k geldi. Kalan paranada al. Ve tek coin alma sepet yap hepsinden al. Bu şekilde yapamiyosan kısa sürede batman çok daha olası. Hepsini geçtim ne öneriyosun. Hani bu benim dediğim yanlış diyelim. Sen ne öneriyosun neye göre yanlış anlatırsan sevinirim
Girmek için değil ama araştırmak için iyi bir zamanInsanların elinde 3 kuruş para var tl de kalsa eriyor. Dolara/Altına girse operasyon yapıp garibanın parasına çöküyorlar millette dediğiniz gibi youtube dan izleyip gaza geliyor. Zaten finansal okur yazarlık ülkede en az bulunan şeylerden. Birkaç kez bende niyetlenmiştim yalan değil ama bu forumdaki bu konu başlığı hiçbirşey bilmediğim coin piyasasına girmemem gerektiğini farkettirdi bana. Bu vesileyle teşekkür ederim burada değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlara.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi