Kripto Para Birimleri ve Coinler

Bence dibi gördük. Bir kez daha 18k gelebilir.

Ha korona gibi bir şey patlarsa bilemem ama Fed etkisi artık bitti, yükselişe başlama zamanı.

Bu geceki haftalık ve aylık kapanış çok önemli 24.5 üzerine atarsa bence oradan yürür, atamazsa 18lere gelir 6-7 gün içinde sonra yine yükselir.

Bu geceki haftalık ve aylık kapanış çok önemli 24.5 üzerine atarsa bence oradan yürür, atamazsa 18lere gelir 6-7 gün içinde sonra yine yükselir.
Reis yanlış anlama ama ben bitcoinde aylık kapanışları çok önemli görmüyorum. Algısal bir piyasa ve net bir dinamiği yok, teknik var ama teknik var dersek de 8 bin düşüşünün garanti olması gerekiyor o zaman da.

Şu an ciddi para girişleri oluyor, o yüzden ben son bir dokundurup tamamen döneceği kanısındayım.

Reis yanlış anlama ama ben bitcoinde aylık kapanışları çok önemli görmüyorum. Algısal bir piyasa ve net bir dinamiği yok, teknik var ama teknik var dersek de 8 bin düşüşünün garanti olması gerekiyor o zaman da.

Şu an ciddi para girişleri oluyor, o yüzden ben son bir dokundurup tamamen döneceği kanısındayım.

Shortlayalım mı bir şeyler o zaman?

Sandbox isimli metaverse coinini nasıl bilirsiniz?

Bugün önemli bir milyoner ile beraberdim..Büyük bir portföyü var.Kendisiyle 40-50 dk kadar sohbet ettik.

Bu coin hakkında çok pozitif yorumları vardı.

Sizlerle paylaşmak istedim.

Kendisiyle yoğurt yiyiş tarzlarımız tamamen farklıdır.

Elimde de yok.

Oyunlarla da aram yok.

Belki oyunlarla ilgili olan dostlar da değişik görüşler belirtebilirler

Thodex kurucusu Fatih Özer Arnavutluk'ta yakalandı.

Dutluk olmuş buralar
629a8c1b270a5fa45863a488ef625183.gif

Geri
Üst Alt