Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Senin benDüş ulan! Düşmezsen adam değilsin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin benDüş ulan! Düşmezsen adam değilsin!
BravoBu yol uzun ve dikenlidir. Yufka yüreklilerle bu yollar aşılmaz!!!
Bana al dedigin coin -60 oldu iki ayda. Gel karşıma söyle!!Bu yol uzun ve dikenlidir. Yufka yüreklilerle bu yollar aşılmaz!!!
Tek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin. Gerçi sana kısa vadede para lazımdı. O yüzden bu dediğimi yapman imkansızdı. Neyse uzaBana al dedigin coin -60 oldu iki ayda. Gel karşıma söyle!!
Tek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin.
Hahahahahahhshshs kaç defa editlemis mesajını kıyamamTek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin. Gerçi sana kısa vadede para lazımdı. O yüzden bu dediğimi yapman imkansızdı. Neyse uza

Edit severim. Bilirsin.Hahahahahahhshshs kaç defa editlemis mesajını kıyamam
Knk hemen atlamadim ztn alım yapip sattım yatay seyrederken ufak bir karla ama bu nedir yaw ajajjahahshs
Ekli dosyayı görüntüle 205664
Dün türkyie saatin ile 20:15 görmüstüm fiyat kaba hesap 0.003 centi almadim bügün sabah baktim fiyat olmus neredeyse 0.15 cent.Layerzero acayip bir gidişte
Kriptoda hala okadar cabuk zengin olma imkani varki biraz sans ve arastirma sart tabiki. ?Layerzero acayip bir gidişte
Layerzero neredeyse bir senedir işlem yapıyorum ağında (airdrop için)