Kripto Para Birimleri ve Coinler

25 Mayıs'ta tüm cüzdanı bozup binance i sildim.

Sattığım yerden elimdeki 3 coin sırasıyla
-21
-28
-32

Düşmüş

Boğa geliyor mega boğa diye diye millete tepeden mal caktilar. İçerde kalanlara geçmiş olsun

Bana al dedigin coin -60 oldu iki ayda. Gel karşıma söyle!!
Tek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin. Gerçi sana kısa vadede para lazımdı. O yüzden bu dediğimi yapman imkansızdı. Neyse uza

Son düzenleme:
Tek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin.

Tek seferde ne var ne yok göm mü dedik ulan!!! Parça parça alacaksın. Okşaya okşaya ortalama düşüreceksin. Gerçi sana kısa vadede para lazımdı. O yüzden bu dediğimi yapman imkansızdı. Neyse uza
Hahahahahahhshshs kaç defa editlemis mesajını kıyamam

Knk hemen atlamadim ztn alım yapip sattım yatay seyrederken ufak bir karla ama bu nedir yaw ajajjahahshs

IMG_20230610_162706.webp

Bir kaç güne(muhtemelen Türkiye saatiyle pazarı pazartesiye bağlayan gece) ya çok büyük bir seks dönecek ya da büyük bir coşkunun fitili yakılacak. Ben bir tur daha çakacaklarını düşünüyorum ama belli de olmaz.

Artık dibe hayli yakınız. 2024 bir aksilik olmazsa güzel geçecek halving önderliğinde. Aldık coinleri bekliyoruz. Büyük oyuncuların da sisteme dahil olması regülasyon ihtiyacı getirecek uzun vadede. Ama ondan önce içeriye küçük oyuncuları da çekmek adına son bir çok büyük hype olabilir sektörde. Sonra bu kadar büyük çapta boğa olacağını pek düşünmüyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düşüş olur lakin 10-15 K arasına tekrar düşeceğini sanmıyorum. 3 yıldır yeteri kadar milleti silkelediler. 10-15 K seviyesi piyasayı alt üst eder. Tekrar yatırımcı çekmeleri zor olur. Lakin bunlar aç kurtlardır!!! Kurt ne zaman doyar?!!! Bunu kestiremezsin.

Geri
Üst Alt