- 6 Eylül 2014
- 93.847
- 64.633
- 4.608
Senin abvDick coin al.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin abvDick coin al.
Sana İzlandaya iltica edecek kadar para kazandırdım Cihanım@Onur Üründül herkesi zengin etti bi kendi kaldı. Millete tavsiye vermeye gelince okey kendi girmeye korkuyor
Söyle lan bir coin alacamSana İzlandaya iltica edecek kadar para kazandırdım Cihanım
Oğuzhan seskoin öneririmSöyle lan bir coin alacam
Kendisine MalafatCoin airdropu öneriyorum.Oğuzhan seskoin öneririm
İnşallah batarsinKendisine MalafatCoin airdropu öneriyorum.
Coin söyler misin bana. Sen bu işleri biliyonBarış’ı uzaklaştırın buradan
Çok beklersin. Biri % 150 yapmış diğeri % 100 yapmış. Sen kudurmaya ben kazanmaya devamİnşallah batarsin
Yalanciyi sevmiyorlar sonuçta doğrudur.Çok beklersin. Biri % 150 yapmış diğeri % 100 yapmış. Sen kudurmaya ben kazanmaya devam
Aynen yalan. Milletin bir tarafında ayı bağırırken biz mal topluyorduk. Ağlamaya devam et.Yalanciyi sevmiyorlar sonuçta doğrudur.
Söyle bakalım neymiş o coinlerAynen yalan
sen köprüyü satadur hocam en kötüsü 2-3x yaptı bilehala bu altcoinlerden medet umanlara satılık bir köprüm var
Yükseliş yapmayanları bulmak lazım. Söyler miyim? Tabi ki hayır.Söyle bakalım neymiş o coinler
2. kısım piyasadan kaçmak için idealdir.ufak ufak gelen boğanın ayak seslerini şurdan anlıyoruz:
1- konu sık sık uplanmaya başlayınca
2- yok abi kripto işi bitti diyenler piyasaya girmeyi ciddili düşünüp "acaba mı lan" diyince
ciddi manada boğanın geldiğini şurdan anlıyoruz:
1- bu işlerle ilgilendiğinizi bilen ama uzun zamandır aramayan eş dost akraba arıyor, hatta gittiğiniz mahalle berberi bile "yaw yiğen bu doge kaç olur sence" diye konuşmaya başlayınca
2- kripto işi bitti diyenler tüm yatırımlarını kriptoya koyunca
az biraz düzeltme yaptı ama ekledim yiğen, bak gene kardayım dediklerinde exit pump esnasında çıkmak lazım. ama tabi risk almamak gerekir tam tepeyi yakalamak imkansıza yakın. ama oralara daha çook var nitekim bence boğada bile değiliz henüz. işin güzel kısmı da henüz boğada bile değilken bu karlara erişebilmek. şu an elimdeki coinlerin sadece 4 tanesi zararda onlarda da max %18 zarar var2. kısım piyasadan kaçmak için idealdir.
Artık dibe hayli yakınız. 2024 bir aksilik olmazsa güzel geçecek halving önderliğinde. Aldık coinleri bekliyoruz. Büyük oyuncuların da sisteme dahil olması regülasyon ihtiyacı getirecek uzun vadede. Ama ondan önce içeriye küçük oyuncuları da çekmek adına son bir çok büyük hype olabilir sektörde. Sonra bu kadar büyük çapta boğa olacağını pek düşünmüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşüş olur lakin 10-15 K arasına tekrar düşeceğini sanmıyorum. 3 yıldır yeteri kadar milleti silkelediler. 10-15 K seviyesi piyasayı alt üst eder. Tekrar yatırımcı çekmeleri zor olur. Lakin bunlar aç kurtlardır!!! Kurt ne zaman doyar?!!! Bunu kestiremezsin.