Kripto Para Birimleri ve Coinler

Biz kimiz ki? Kenar mahalle gettolarından geldiğimiz için bizi sevmezler. O twitter fönomenlerinin eline en tepeden malı vereceğim. Az daha beklesinler.
9-12 kya gelince alacağız diye milleti maldan ettiler, halbuki piyasa zaten 15k gördü 3-5k nın lafını ettiler, altcoinler tepeden %96 düşmüşken insanlara coin aldırmadılar, şimdi 9-12k beklentileri 24-29 k oldu. bunlar düşüş bekleyene kadar atı alan üsküdarı geçti, insanlar en kötü 2x yaptı, o da sürece ortadan dalan. makul seviyeden giren 5-6x bile gördü bazı mallarda :D

9-12 kya gelince alacağız diye milleti maldan ettiler, halbuki piyasa zaten 15k gördü 3-5k nın lafını ettiler, altcoinler tepeden %96 düşmüşken insanlara coin aldırmadılar, şimdi 9-12k beklentileri 24-29 k oldu. bunlar düşüş bekleyene kadar atı alan üsküdarı geçti, insanlar en kötü 2x yaptı, o da sürece ortadan dalan. makul seviyeden giren 5-6x bile gördü bazı mallarda :D
Yav tavsiye verebilirsin bilgi verebilirsin eyvallah ama bunlar kendini Kripto ilahı olarak görüyor. Millet de dedikoduya balıklama atlayınca batıyor. Gerçi bu millete müstehak. Biraz araştırma yapayım. Biraz kendimi geliştireyim diye düşünmek yok. Yeni bir şeyler öğrendikçe daha çok güven kazanıyorsun. Ama yok. İşkembeci Tayyar abi şu coinden almış diyip balıklama atlamaya devam...

az biraz düzeltme yaptı ama ekledim yiğen, bak gene kardayım dediklerinde exit pump esnasında çıkmak lazım. ama tabi risk almamak gerekir tam tepeyi yakalamak imkansıza yakın. ama oralara daha çook var nitekim bence boğada bile değiliz henüz. işin güzel kısmı da henüz boğada bile değilken bu karlara erişebilmek. şu an elimdeki coinlerin sadece 4 tanesi zararda onlarda da max %18 zarar var
Onur Bey hangi coinleri onerirsiniz

Onur Bey hangi coinleri onerirsiniz
Hocam bende tam 28 coin var btc eth dahil olmak üzere o yüzden net bir tavsiye vermiş olmak istemem etkilememek için lakin,

henüz boğa görmemiş 3-4 coin (yeni projeler)
Allahın emri çok yükselmemiş 3 shit coin (doge shib ayarında hatta direkt onlar olabilir)
Web 3 te güzel projeleri olan 3 coin
Defi olan 2 coin
Gaming - oyun sektöründen 2-3 coin
Yapay zeka mutlaka olmalı burdan da 2 coin
Ben bir tane de pastaya süs eski majör coinlerden (matic, xrp gibi) öneririm. Sepetim de bunlar özelinde zaten oluştu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende tam 28 coin var btc eth dahil olmak üzere o yüzden net bir tavsiye vermiş olmak istemem etkilememek için lakin,

henüz boğa görmemiş 3-4 coin (yeni projeler)
Allahın emri çok yükselmemiş 3 shit coin (doge shib ayarında hatta direkt onlar olabilir)
Web 3 te güzel projeleri olan 3 coin
Defi olan 2 coin
Gaming - oyun sektöründen 2-3 coin
Yapay zeka mutlaka olmalı burdan da 2 coin
Ben bir tane de pastaya süs eski majör coinlerden (matic, xrp gibi) öneririm. Sepetim de bunlar özelinde zaten oluştu

Ben 2 gün önce aldim xrp. 6000 Lik. Bir o var zaten

Hareketleri ağır olan bir coin bence birkaç coin daha eklenebilir riski daha yüksek olan ve potansiyelli

Mahkemesi varmis. gittik mahkemelik coin aldık. Olsun iyi çıktı 2 günde 400 lira. 4 tanede daha Alacam coin

Ben 2 gün önce aldim xrp. 6000 Lik. Bir o var zaten
Dogrudur yanlistir diyemem. Kripto cok degisken bir sistem ayrica. Ama arkadasin dedigi gibi XRP'den cacik olmaz. Git biraz daha riskli ama yine de ne yapacagi belli Solana falan al. Yani gecen alti ayda bile biri yerinde dururken digeri uc katina cikti. YTD.

Dogrudur yanlistir diyemem. Kripto cok degisken bir sistem ayrica. Ama arkadasin dedigi gibi XRP'den cacik olmaz. Git biraz daha riskli ama yine de ne yapacagi belli Solana falan al. Yani gecen alti ayda bile biri yerinde dururken digeri uc katina cikti. YTD.
Söyle 1 2 hafta bakayım yerinde sayarsa satarim

Lunc nasıl olur

Geri
Üst Alt