Kripto Para Birimleri ve Coinler

hiç bi borsada al sat asla zengin etmez kısa vaade de belki kazandırır ama hepsi o kadar.
zengin olmak istiyorsak spot alıp üstüne yatıyoruz boğaya değin hepsi bu , çıkıcağımız yeri iyi kestirelim yeter ki benim hedefim 20x mesala gördüğüm an satarım bizden alanda kazansın fazlasında gözümüz yok.

hiç bi borsada al sat asla zengin etmez kısa vaade de belki kazandırır ama hepsi o kadar.
zengin olmak istiyorsak spot alıp üstüne yatıyoruz boğaya değin hepsi bu , çıkıcağımız yeri iyi kestirelim yeter ki benim hedefim 20x mesala gördüğüm an satarım bizden alanda kazansın fazlasında gözümüz yok.
Al sat yapan tuccar nasil zengin oluyor?

İçeride fena şeyler dönüyor.

Sadece şunu bilin muhtemelen siz girerseniz düşer çıkarsanız çıkar.

Hiç anlamam bu işlerden 1-2 sene önce mi ne 350 TL'nin 300 TL'sine Shiba, 50 TL'sine de Pepe almıştım öylesine belki 5-10 sene sonra herhangi biri 0.10 dolar olur falan olur diye.

VIB'i alttan toplamıştım akıyor bu gece maşallah 🔥

Hiç anlamam bu işlerden 1-2 sene önce mi ne 350 TL'nin 300 TL'sine Shiba, 50 TL'sine de Pepe almıştım öylesine belki 5-10 sene sonra herhangi biri 0.10 dolar olur falan olur diye.
abi çok basit aslında - zaman kovalayıp (birazda grafik okumayı anlayıp basic derecede) bir coin/hisse ya da herneyse ciddi düşüş gösterdiğinde alıcan (tüm yatırım paranla değil ama 10 liran varsa 4 5 ile alcan misal) daha da mı düştü kalanınlada alıcan (maliyet ortalamanı düşürcen) ve yukarı hareket bekliceksin. olay bundan ibaret açıkçası.

Örnek : Bitcoin ciddi çakılmıştı bir ara 100dolarlık coinler 9-12 dolarlara düşmüştü - o zamandan toplayanlar 1-1.5 sene içerisine x10 x12 aldılar. biraz uzak kaldım açıkçası 1 yıldır falan takip etmiorum ama yakında ufak ufak terkar bir portföy oluşturmak lazım gibi duruyor hem coin olarak hem borsada.

bence hem spot yatırımlık orta-uzun vadeli bir sepet için bakiye, hem de eğer fiyat trendinden ve teknikten anlıyorsanız trade bakiyesi olmalı. bunun ağırlığı da %80'e %20 olmalı, max 70 ila 30 yüzdelik dilimlerinde tutmayı öneririm. Ayrıca bir miktar da kenarda nakit olsun ki geçen günkü gibi 60-62k bandına geldiğinde günlük desteklere oturmuş altlardan alım yapılabilsin.

59 bine kadar bir düşüş bekliyorum.

59 bine kadar bir düşüş bekliyorum.
60.600 e kadar düştük aslında geçen. bu kez gelirse 59'da bırakmazlar, 51-53k bandına gideriz diye düşünüyorum. Ancak o düşüş, bence buralardan gelmeyecek. Asıl büyük düşüş ise şu kanalın üst kısmına temas ettiğinde yaklaşık %40 oranında olacak bence:

1711612772830.webp

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried yolsuzluktan 25 yil hapisle cezalandirildi. Bu hiyar Toyota Corolla kullaniyorum, fazlasina ihtiyacim yok diyordu.

Geri
Üst Alt