Kripto Para Birimleri ve Coinler

Ulan ne oldu yine. Trump’a güvendik, gelince başlayacak dedik, içinden geçiliyor piyasanın.

Çin kripto para çıkardı herhalde piyasa çakılmış yine.

Ulan ne oldu yine. Trump’a güvendik, gelince başlayacak dedik, içinden geçiliyor piyasanın.
Çıkardığı meme coinle 2 günde kişisel servetinin % 20'sini kazandı adam, buradan sonra sallamasa bile bir şey kaybetmez.

AVAX 20 dolar, şunlar nereleri görmüştü önceki boğada
AVaxın 142 mi 137 sini mi ne net hatırlıyorum

ama bitcoini manipüle edip altcoinlerden milleti köktükleri bir sistemde ne kar ne zarar ederek ayrıldım ... hiç bir daha düşünür müyüm sanmıyorum çünkü sirk gibi piyasası var.

Kripto piyasasında yine çakış var bu aralar dikkat edin btc dominance sert şekilde artmaya devam ediyor para btc'ye giriyor bu aralar onu takip etmek lazım.

Galatasaray Fan Token vardı bir zamanlar. İşlem görüyor mu hala?

ABD'de de yılık enflasyon beklentiden yüksek geldi faiz indirimi düşüncesi yakın vadede rafa kalkar, Eylül yerine Aralık ayına kayar.

ABD'de de yılık enflasyon beklentiden yüksek geldi faiz indirimi düşüncesi yakın vadede rafa kalkar, Eylül yerine Aralık ayına kayar.
Trump baskı yapıyor faiz indirimi için ama ticaret savaşları ve gümrük vergileriyle tehditler son bulmadan faiz indirimleri gelmez.

Daha çok bekler.

3-4 ay sonra ilk defa ekran baktım. İnanılmaz şekilde hacim yok. Btc nin 1 dolar bile kıpırdamadığı 8-10 saniyelik aralıklar var. 300-400 dolar aralığında gitti geldi tüm gün. Çok enteresan geldi bana son zamanlarda nasıl bilmiyorum da ilk defa böyle gördüm.

Geri
Üst Alt