Kripto Para Birimleri ve Coinler

1f512.png

Son düzenleme:
Ripple 2 dolara gidiyor iyi dümen.

Hepsi piyasada olsa 168 milyar dolar market cap olacak lol.

Dünyada yıllık 600 trilyon dolarlık parasal işlem gerçekleştiği düşünüldüğünde ufak bir rakam 168 milyar dolar. Ripple iki firma ile anlaşmış sanırım. Birisi Amazon olabilirmiş.

Dünyada yıllık 600 trilyon dolarlık parasal işlem gerçekleştiği düşünüldüğünde ufak bir rakam 168 milyar dolar. Ripple iki firma ile anlaşmış sanırım. Birisi Amazon olabilirmiş.
O beklenti resmileşmeden satın alınmaz.

Hala güvenlik açıkları var ve transfer süresi sorunlu.

O beklenti resmileşmeden satın alınmaz.

Hala güvenlik açıkları var ve transfer süresi sorunlu.

Resmileştiğinde iyice şişecek rakamlar. Risk tabi tamamen. Ripple nedense bana diğer coinlerden altı daha dolu geliyor. Ne güzel 153 adet vardı elimde. 0,47 deyken almıştım. Sonra cex.io fan ayrılmam gerekti, btc ye çevirdim.
Ufak bir miktar aldım. Kalsın kenarda.
Bu arada binance.com da acayip alın yapıyorlar hacim çok ama çok yükseldi. Ve giderek artıyor. Diğer coinlerden çıkıp xrp ye giriyorlar. Olumsuz ilk haberde aağlam düşüş yaratabilir gibi gözüküyor. Herkes saldırdı şu an.

Resmileştiğinde iyice şişecek rakamlar. Risk tabi tamamen. Ripple nedense bana diğer coinlerden altı daha dolu geliyor. Ne güzel 153 adet vardı elimde. 0,47 deyken almıştım. Sonra cex.io fan ayrılmam gerekti, btc ye çevirdim.
Ufak bir miktar aldım. Kalsın kenarda.
Bu arada binance.com da acayip alın yapıyorlar hacim çok ama çok yükseldi. Ve giderek artıyor. Diğer coinlerden çıkıp xrp ye giriyorlar. Olumsuz ilk haberde aağlam düşüş yaratabilir gibi gözüküyor. Herkes saldırdı şu an.

IOTAda da aynısı oldu 6 dolardan sonra 2ye kadar geriledi yükseltme sebepleri bu yüksekten satacaklar alanın elinde kalacak.

Resmileşmesine yıllar var daha şu anki durum bariz pump ediliyor.

Geri
Üst Alt