Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Zamanında eşek kafam arkadaşımı dinlemeyerek almadım bitcoin 800 iken. 
Ulen bin euroya alsaydım en azından be.
Ulen bin euroya alsaydım en azından be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ripple 2 dolara gidiyor iyi dümen.
Hepsi piyasada olsa 168 milyar dolar market cap olacak lol.
İşim gücüm yok senin için, konudan atma tuşuna mı basıcam klavyemdekiforumla ilgili sikayetlerimi dile getirebilecegim basliktan neden attin
soyleyeceklerimden korkuyor musun?
İşim gücüm yok senin için, konudan atma tuşuna mı basıcam klavyemdeki
klavyende bu is icin ozel tus oldugunu itiraf ettiginden evet
@Tahir Mahir Koç yüzünden aramız bozulduğundan beri iftira atmaya da başlamışsın
Tahir Mahir Koç yüzünden aramız bozulduğundan beri iftira atmaya da başlamışsın
ewt kusura bakma. sn sevim herkes gibi bizi de yarattigi sinir harbinin icine cekmis gibi gozukuyor
Ripple 2 dolara gidiyor iyi dümen.
Hepsi piyasada olsa 168 milyar dolar market cap olacak lol.
O beklenti resmileşmeden satın alınmaz.Dünyada yıllık 600 trilyon dolarlık parasal işlem gerçekleştiği düşünüldüğünde ufak bir rakam 168 milyar dolar. Ripple iki firma ile anlaşmış sanırım. Birisi Amazon olabilirmiş.
O beklenti resmileşmeden satın alınmaz.
Hala güvenlik açıkları var ve transfer süresi sorunlu.

IOTAda da aynısı oldu 6 dolardan sonra 2ye kadar geriledi yükseltme sebepleri bu yüksekten satacaklar alanın elinde kalacak.Resmileştiğinde iyice şişecek rakamlar. Risk tabi tamamen. Ripple nedense bana diğer coinlerden altı daha dolu geliyor. Ne güzel 153 adet vardı elimde. 0,47 deyken almıştım. Sonra cex.io fan ayrılmam gerekti, btc ye çevirdim.
Ufak bir miktar aldım. Kalsın kenarda.
Bu arada binance.com da acayip alın yapıyorlar hacim çok ama çok yükseldi. Ve giderek artıyor. Diğer coinlerden çıkıp xrp ye giriyorlar. Olumsuz ilk haberde aağlam düşüş yaratabilir gibi gözüküyor. Herkes saldırdı şu an.
![]()
Tron(trx) şu anda pump var... 700 direnç+risk, 800'e kadar yolu var...
Hodlcular hariç kriptocuların hiç biri uyumuyor şu an... Tron'daki pumpda baya bir Türkün emeği vartronun cosacagi belliydi bir gün
Ripple aldi basini gidiyor
Hodlcular hariç kriptocuların hiç biri uyumuyor şu an... Tron'daki pumpda baya bir Türkün emeği var![]()