Kubilay Türkyılmaz'dan Şike Cezası Paylaşımı

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 19 dk.

Bazı yöneticilerimizin, Fenerbahçe'nin düşmemesi için lobi yaptığı haberi var.

En sert tepkiyi herkesten önce biz veririz! @GalatasaraySK

Bunu yapan varsa derhal kulüpten ihraç edilmelidir. Spor kulübü üyelerinin onurlu ve etik (ahlaklı)

bir yaşam sürdürüyorolmaları gerekir.

Ben bu kadar gerizekali bir kulüp görmedim. Gerci sadece kendini kurtarmak icin Fenerbahce´yi kullandigini herkes biliyor.

3 senedir her sene ayni aciyi cekiyor ezikler :) Her sene birsey oluyor :)

Lan her sene ölmektense, adam gibi cezanizi cekin gelin. Coktan bitmisti cezaniz.

Haber veya hesap doğru olabilir o konuda bişey diyemem ama bence bir ceza gelecekse bu kadar kapsamlı bir ceza olmayabilir.

Kubilay Türkyılmaz

UEFA kendi beyanlarını bildirmek için UEFA 2020 finali haberi başlığı altında Yıldırım Demirören'i merkezine davet etti.

Ardından Aziz Yıldırım Hakem hataları ile ilgili görüşme haberi altında TFF'ye davet edildi.

TFF bu kararı reddetmek için tüm kulüplerden imza toplamayı planlıyor.

E biz imza vermeyiz boylelikle 18 takim imza vermemis olur.Hani yabanci sinirlamasi icin istedikleri 18 imza gibi.fb de duser

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer bu imza olayı olursa ve çoğunluk imza atarsa türk milleti harbi mal derim artık. özellikle de küme düşme potasında olan 3 takım ve üst sıralara oynayan ve olası küme düşme gerçekleştğinde avrupaya katılacak olan takımlar. zaten bunlar imzalamadığın da çoğunluk düşmesinden yana oluyor ama dediğim gibi bizim millet aşırı mal olduğu için gider imzalar. özellikle de bizim yönetim. adamların her açıklaması fener olmazsa biz para kazanamayız oluyor o yüzden beni biraz korkutuyor yönetimdekiler.

Türk milleti mi maldır? bence paragöz çıkarcı ahlaki değerleri dibe vurmuş bir toplumuz.

E biz imza vermeyiz boylelikle 18 takim imza vermemis olur.Hani yabanci sinirlamasi icin istedikleri 18 imza gibi.fb de duser

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz imza verirsek önümüzdeki yıllarda başkan kulüpten ihraç edilen başkanlarımızdan biri olarak tarihe geçer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte.

Kubilayla zamanında kısa bir sohbet etme imkanım oldu.

Kubilay'ın bu kadar türkçesi yok.

Ya copy paste yaptı yada bu hesap ona ait değil.

18 takım imza fln atmaz hele trabzon hiç atmaz.

BlueTapatalk

Eger rekabetten dogan gelirler falan diye dusunulup de fener dusmesin diye imza verilecek olursa bu en buyuk ve tarihi yanlis olur.

Her iki ihtimale ayri ayri bakalim.

1-Fener dusurulmezse hicbir sey degismeyecek. Yine cirkeflikler, hakemlerin kollamasi, tffnin, kurullarin kollamasi devam edecek, buna ragmen her puan kaybinda yok manifestolar, tehditler, kufurler devam edecek.

Hele ki bir de cezasiz olmaz diyerek sadece puan silerlerse yok efendim biz sampiyonduk, yine lobi cemaat mason sampiyonlugumuzu caldi falan diye yaygara yapacaklar.

Ha para mi, tamam lig oldugu gibi devam edecek, yayin gelirleri falan. Ama ulke olarak futboldan men edilecegiz. Buyuk kuluplerin avrupa geliri sifir olacak, bu diger kuluplee de yansiyacak.

2- fener dusurulurse belki gelirler azalacak, yayin gelirleri falan ama kulupler kendilerini bu yeni gelirlere gore ayarlayacaklar, bunun icin de altyapiya daha fazla onem verecekler, basta zorlanacaklar belki ama adil bir yaris oldugundan zamanla daha fazla seyirci cekecek, gelirler simdi oldugundan daha fazla artacak. Fenerin yerine rekabette baska takimlar sivrilecek, fenerin tek basina aldigi pay onlara dagilacak ve onlar da guclenecek. Altyapidan gelen gencler sayesinde ulke futbolu daha iyi yerlere gelecek. En onemlisi de onurlu bir lig olacak, futbol temizlenecek.

hesap bariz feyk arkadaşlar, yaptığı paylaşımlara yazdığı yazılara bakın anlarsınız. böyle facebook hesabı olmaz.

Ulan Kubi...Gideli yıllar oldu ama hala sevindirmeye devam ediyorsun bizi. Kubi UEFA'da mı çalışıyor acaba ? :smile-99:

Biz belki sistem falan ayağına imza atarız da.. Trabzon'dan hangi yüzle imza attıracaklar? Hadi diyeim büyükleri araya soktular Hacı'yı kafaladılar.. Trabzon'da kan dökülür öyle birşey olursa

Şikeyi örtbas etmek için imza toplamak da bildiğin şikedir. TFF kendi eliyle kulüplere şike teklif edecek yani öyle mi?

Buna imza atacak Galatasaray başkanını yağsız kazığa oturtur bu taraftar.

Öte yandan ne TFF böyle bir teklifle gelecek kadar, ne de herhangi bir Galatasaray başkanı buna imza atacak kadar gerizekalı değildir.

Geri
Üst Alt