- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
Türk Futbol Tarihinde bir sürpriz olabilir; BJK ile Fener birleşebilir o zaman.
kuşlar diyorsun yani abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk Futbol Tarihinde bir sürpriz olabilir; BJK ile Fener birleşebilir o zaman.
Tek Yürek @TekYurekcom 19 dk.
Bazı yöneticilerimizin, Fenerbahçe'nin düşmemesi için lobi yaptığı haberi var.
En sert tepkiyi herkesten önce biz veririz! @GalatasaraySK
Tek Yürek @TekYurekcom 19 dk.
Bazı yöneticilerimizin, Fenerbahçe'nin düşmemesi için lobi yaptığı haberi var.
En sert tepkiyi herkesten önce biz veririz! @GalatasaraySK
Kubilay Türkyılmaz
UEFA kendi beyanlarını bildirmek için UEFA 2020 finali haberi başlığı altında Yıldırım Demirören'i merkezine davet etti.
Ardından Aziz Yıldırım Hakem hataları ile ilgili görüşme haberi altında TFF'ye davet edildi.
TFF bu kararı reddetmek için tüm kulüplerden imza toplamayı planlıyor.
Haber veya hesap doğru olabilir o konuda bişey diyemem ama bence bir ceza gelecekse bu kadar kapsamlı bir ceza olmayabilir.
eğer bu imza olayı olursa ve çoğunluk imza atarsa türk milleti harbi mal derim artık. özellikle de küme düşme potasında olan 3 takım ve üst sıralara oynayan ve olası küme düşme gerçekleştğinde avrupaya katılacak olan takımlar. zaten bunlar imzalamadığın da çoğunluk düşmesinden yana oluyor ama dediğim gibi bizim millet aşırı mal olduğu için gider imzalar. özellikle de bizim yönetim. adamların her açıklaması fener olmazsa biz para kazanamayız oluyor o yüzden beni biraz korkutuyor yönetimdekiler.
E biz imza vermeyiz boylelikle 18 takim imza vermemis olur.Hani yabanci sinirlamasi icin istedikleri 18 imza gibi.fb de duser
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E biz imza vermeyiz boylelikle 18 takim imza vermemis olur.Hani yabanci sinirlamasi icin istedikleri 18 imza gibi.fb de duser
kuşlar diyorsun yani abi![]()
Trabzondan da vermez zannimca. bursa da vermez herhalde.
Vermez de, ben yabanci konusuna gore degerlendirme yaparak yazdim