Kubilay Türkyılmaz'dan Şike Cezası Paylaşımı

Hesabın gerçek olduğunu zannetmiyorum . Hem gerçekse bile cezaların puanına kadar bilmesine de anlam veremiyorum . Şu an UEFA başkanı bile Fenerbahçenin hangi cezayı alacağını bilmiyorken , UEFA'da görev almayan Kubilay Türkyılmaz'ın bilmesi de aklım almıyor . Gündem olma çabası olabilir .

Adamın dibisin kubi ne top oynardın sol ayağına kurban:)

palavra.... kubilay daha doğru dürüst türkçe konuşamıyordu şikeciler bizi kekliyor olabilir atlamayın öyle her habere.

Kubilay'ın yazdıklarının doğru olduğunu varsayarsak böyle bir şey mümkün mü?Deli saçması..

şöyle mümkün uefa direk düşemeyeceği için tffye söylüyor yapmazsanız 5 yıl avrupa cezası veririm diyebilir tabi Türk kulüpleri fener için avrupaya gitmemeyi göze alırsa cezalar yerine getirilmez ama ne milli takım nede kulüpler avrupaya gitmez kendi aramızda oynarız ...ha bunu başta biz olmak üzere ts kesinlikle kabul etmez...

Hesabın gerçek olduğunu zannetmiyorum . Hem gerçekse bile cezaların puanına kadar bilmesine de anlam veremiyorum . Şu an UEFA başkanı bile Fenerbahçenin hangi cezayı alacağını bilmiyorken , UEFA'da görev almayan Kubilay Türkyılmaz'ın bilmesi de aklım almıyor . Gündem olma çabası olabilir .

Peki sen nerden biliyosun Uefa başkanının fb nin alacağı cezayı bilmediğini :)

Beyler Kubilay Türkyilmaz´in Türkcesi zayif. Böyle cümleler kuramaz Kubilay. Beyan meyan filan nerden bilsin :)

Baskasina yazdirdiysa bilemem. Ama ben pek inanmadim.

kubilay'ın hesabı olduğunu sanmıyorum. fake hesap olabilir ama enteresandır arkadaşları arasında bazı ünlüler var ve hesapları gerçek gibi duruyor. resimler falan özel nitelikte sayılır. tansu polatkan var mesela eski trt spikerlerinden :D resimlere falan baktım gerçek hesap olması muhtemel.

eğer hesap doğru ve dedikleri de doğru ise akşama kalmaz buralar şenlenir :cigara:

Peki sen nerden biliyosun Uefa başkanının fb nin alacağı cezayı bilmediğini :)

Biraz mantık yürüt . UEFA hala şikeden dolayı ceza alan kişilere UEFA olarak ceza vermedi . Önce öyle bir ceza versin sonra kulüpler için de sıra gelir diye tahmin ediyorum . Eğer gerçekten bilseydi elbet bir şey çıkardı . 27 Mart'ta UEFA Toplantısı olacak . Orada her şey konuşulur görüşülür diye tahmin ediyorum .

Hesabın gerçekliğine inanamadım ama cezaların coğu mantıklı geldi .

fake hesap bu.gün içinde demiş ama 21 saat oldu.

UEFA sonunda el atiyor sanirim olaya. Gizli gizli görüsmeler falan son zamanlarda cok artti. Demirören istifasini verip gider sezon sonu.

Şimdiye kadar gelen en mantıklı, doğruya yakın haber. ( Bence ceza yeterli değil. )

Ancak tuhafıma giden, Kubilayın Facebook sayfasına baktım, Türk futboluyla bu kadar ilgileniyor olması garip. Gerçek hesapmı acaba ?

BJK ve Antep kısmı mantıklı değil. giresuna ve diğer takımlara değinmemesi de...BJK alt lige düşer normalde ama pazarlığı BJK lehine yaptılarsa ve daha kurtulabilir durumdaki sivası yaktılarsa istnabuldaki bilmem kaç milyon sivaslı federasyonu yakar. sivas düşüyorsa BJK daha fazla düşer. Ayrıca İBB, eskişehir ve MAnisayı da kollamışlar antepi de yakmışlar...En çok düşecek de Giresun.

İmza toplamak için kim bilir neler önerir tüpçü?

Padişah'ın milyar dolarlarını mı yoksa? ;)

Biz ve Bursa zaten imza atmayız.

Diyelim attık, Trabzon mu bunun altına imza atacak?

Ceza geleceğinden ama yüzde yüz emin olabilirsiniz!

O kadar haber boşuna çıkmaz.

Kubi'yi zaten hep çok sevmiştim ve dediği gibi olur umarım cezalar

şöyle mümkün uefa direk düşemeyeceği için tffye söylüyor yapmazsanız 5 yıl avrupa cezası veririm diyebilir tabi Türk kulüpleri fener için avrupaya gitmemeyi göze alırsa cezalar yerine getirilmez ama ne milli takım nede kulüpler avrupaya gitmez kendi aramızda oynarız ...ha bunu başta biz olmak üzere ts kesinlikle kabul etmez...

Şurada avrupaya gidebilecek kapasitede hepi topu 4 takım var sonuçta. Biz trabzon bursa da imza atmaz bu işe.

Fenerle beşiktaş gaziantep mersin ve sivası'da çıkar suçlulardan birde imza mı alınacak.

Bu arada g.antep niye onu anlamadım. Hni zamanında 8 takımın adı geçiyordu lig oynanmazdı. 4 tane takım var orada sonuçta bunlara o gün -puan cezası verip kupayı verselerdi trabzona bunların hiç birini yaşamazlardı harbi mal la bunlar.

Bu arada imza atmamızı istiyolarsa şartlar.

-Fener mi verir federasyon olarak mı toplarlar bilmem 400 milyon dolar imza parası.

-Sınırsız yabancı(10 sene değişmeyeceğine dair imza)

-Adı geçen takımlara -15 puan.

işlerine gelirse

eğer bu imza olayı olursa ve çoğunluk imza atarsa türk milleti harbi mal derim artık. özellikle de küme düşme potasında olan 3 takım ve üst sıralara oynayan ve olası küme düşme gerçekleştğinde avrupaya katılacak olan takımlar. zaten bunlar imzalamadığın da çoğunluk düşmesinden yana oluyor ama dediğim gibi bizim millet aşırı mal olduğu için gider imzalar. özellikle de bizim yönetim. adamların her açıklaması fener olmazsa biz para kazanamayız oluyor o yüzden beni biraz korkutuyor yönetimdekiler.

Geri
Üst Alt