küçükken hayran olduğunuz tanıdığınız kızlar

gökamın küçüklüğüde sapıkmış komsu kızıyla yuvarlanmalar nedir arkadas kljdsakjldsa
Gel güreşelim diyordu tamam diyordum ne diyeyim. Belki de o da beni yokluyordu bana fark ettirmeden.

Kullanılmış olabilirim lan.

Ben ilkokul 1'e giderken o dönem 8. sınıfa giden bir Sedef vardı okulda. Siyah saçlı, yeşil gözlü kumral güzeliydi. Ona hayrandım resmen. Bir keresinde rüyamda siyah bikiniyle görmüştüm onu hiç unutmam.

Bir de komşumuzun kızı İlknur abla vardı. Benden 8-9 yaş büyüktü. Yine 8-9 yaşlarındayım. Küçükken güreşirdik onunla. Yere yatardı külodu falan gözükürdü. O anları da hiç unutmam.
Bu nebicim anı lan

Ben ilkokuldayken Gamze vardı ben 1. Sınıf o 8. Sınıftı aile dostumuzun kızıydı. Aynı okuldaydık ilk aşkım olabilir. Çocukca duygularla seviyordum denebilir. Yıllllaaar sonra onların aile, bizim aile mavi tura çıktık 7 gün falan aynı teknedeydik. O zaman ben 15 kendisi 22-23 falandır herhalde. Hala çok güzeldi

Küçükken ilkokulda hocama aşık olmuştum. Ismi nevindi. Ders baslarken kapıdan ben bakıyorum sanip tokatı patlamıştı. Sonra ben olmadığımı anlayınca gelip benden özür işlemişti. Sonraki sene duygusal konuşup okuldan ayrılacağını söyledi. Ben eve aglaya ağlaya gitmiştim. 1 ay kendime gelemedim

Küçükken ilkokulda hocama aşık olmuştum. Ismi nevindi. Ders baslarken kapıdan ben bakıyorum sanip tokatı patlamıştı. Sonra ben olmadığımı anlayınca gelip benden özür işlemişti. Sonraki sene duygusal konuşup okuldan ayrılacağını söyledi. Ben eve aglaya ağlaya gitmiştim. 1 ay kendime gelemedim
18133.jpg

Ağlaya ağlaya mastürbasyon mu yaptın lan

5b0e619dae298b43cc1c205d.jpg

Öğretmenleri bence katmayalım işin içine reis.Böyle o zamanların getirdiği masum anıları saygı çerçevesi içinde paylaşalım derim..
Katılıyorum. Ben de o yüzden masumane anılarımı paylaştım. Yoksa lise tuvaletlerinde neler yaptığımı söylemeyeyim yani.

Geri
Üst Alt